Μαρια43
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
εγώ πήγα στο σχολείο και μου είπε η λυκειάρχισα ότι μάλλον αύριο θα βγουν προς το μεσημέρι οι βαθμοί
άσχετο η διαμάντω φεύγει απο το παιδείας και γίνεται υπουργός οικονομικών
εμένα στο σκουλ το κόβουν περισσότερο για δευτέρα.. πέρασα κι από το γυμνάσιο που πήγαινα :') και ένας καθηγητής μου μού είπε ότι ένας φίλος του από το βαθμολογικό του είπε ότι θα τα έστελναν σήμερα τα γραπτά στο υπουργείο..
μάθαμε ποιο "διαμάντι" τώρα έχουμε για υπουργό;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μονο που ξερουμε σιγουρα ειναι αυτο που ειπε κ ο Παναρετος σημερα το πρωι στη ΝΕΤ ,οτι τα αποτελεσματα για τα οποια γινονται υπερανθρωπες προσπαθειες θα προσπαθησουν να τα βγαλουν αν οχι αυριο την Δευτεραρε παιδια ξερουμε τελικα ποτε θα βγουν ή απλα λεει ο καθενας οτι θελει??
marioanna
Νεοφερμένος
fragolarossa
Νεοφερμένος
Ναι, και αφου το είπε ο Παπαδάκης.....
Μεταφέρω απλά αυτό που άκουσα!
αλλά να πώ την αλήθεια μάλλον μπαρούφες λέει και δεν νομίζω να είναι καθόλου έγκυρο.....έχει ακούσει κανένας άλλος τίποτα για αυτό??????
Chris1993
Περιβόητο μέλος
ένας γνωστός μου είπε ότι άκουσε στις ειδήσεις πως τα αποτελέσματα θα γίνουν διαθέσιμα στο internet σήμερα το βράδυ.....
αλλά να πώ την αλήθεια μάλλον μπαρούφες λέει και δεν νομίζω να είναι καθόλου έγκυρο.....έχει ακούσει κανένας άλλος τίποτα για αυτό??????
Και εγώ το έχω ακούσει αυτό
Αν βέβαια προλάβουν μετά απο αυτές τις υπεράνθρωπες προσπάθειες!
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω το μονο που εχω ακουσει απο καλα πληροφορημενη πηγη ειναι η Δευτερα! Μακαρι να ισχυει αυτο που λες εσυένας γνωστός μου είπε ότι άκουσε στις ειδήσεις πως τα αποτελέσματα θα γίνουν διαθέσιμα στο internet σήμερα το βράδυ.....
marina_m2
Νεοφερμένος
ένας γνωστός μου είπε ότι άκουσε στις ειδήσεις πως τα αποτελέσματα θα γίνουν διαθέσιμα στο internet σήμερα το βράδυ.....
αυτο δεν ισχυει με τιποτα....τα αποτελεσματα πρωτα φτανουν στο σχολειο για να γινει ο τελευταιος ελεγχος και μετα δημοσιοποιουνται....
Μαρια43
Εκκολαπτόμενο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Λειπει κ ο ΔΙΑΣ που τα ξερει καλα αυτα Δεν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω παλαιοτερα ειχε γινει (κ μαλιστα απο ενα site αλλο το troktiko που δεν υπαρχει πια} αν ξερει καποιος κατι σχετικο ας μας ενημερωσειΣήμερα το βράδυ? Δε νομίζω, πρώτα δεν πάνε στα σχολεία εξάλλου?
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Και αν βγουν αύριο , έχει καλώς!
Η υπομονή όλων μας έχει εξαντληθεί (το ξέρω....και εγώ άυπνος έμεινα...και έχω αφάνταστα νεύρα!) !
απο που εχεις αυτη την πηγη??
δεν ξέρω απο πού ακριβως το έμαθε αυτός , είναι εντελώς άσχετος..... απλά ήθελα να δώ αν το έχει ακούσει κανένας άλλος και αν ισχύει..
σορυ αν σας αναστάτωσα
Μαρια43
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Κου-κου! Εδώ είμαι. Στο ίντερνετ βγήκαν πρώτη φορά πέρυσι. (Ο υπόνομος του τρωκτικού δεν έκανε τίποτε άλλο από να βάλει το link του υπουργείου). Βέβαια, πέρυσι ο σερβιτόρος μέχρι το απόγευμα ταβλιάστηκε. (Βαρέθηκα να συζητάω διαρκώς και συνεχώς για το πότε θα βγουν οι βαθμοί). Τη διαδικασία ανακοίνωσης των βαθμών την έχω γράψει. Αν θέλετε θα την ξαναεπαναλάβω και πάλι για μία ακόμα φορά εκ νέου again:Λειπει κ ο ΔΙΑΣ που τα ξερει καλα αυτα Δεν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω παλαιοτερα ειχε γινει (κ μαλιστα απο ενα site αλλο το troktiko που δεν υπαρχει πια} αν ξερει καποιος κατι σχετικο ας μας ενημερωσει
Διαδικασία ανακοίνωσης βαθμών(καρατσεκαρισμένο από καθηγητές και το διευθυντή).
1) Την παραμονή το μεσημέρι υπουργός ή υφυπουργός ανακοινώνει ότι είναι έτοιμα και την επόμενη θα πάνε στα σχολεία.
2) Απόγευμα ως βράδι της παραμονής οι φάκελοι (1λ ή 2?) με τους βαθμούς παραδίδονται στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας.
3) Νωρίς το πρωί της επόμενης οι φάκελοι πάνε στα λύκεια (δεν ξέρω τι γίνεται με τα νησιά).
4) Μέσα στο φάκελο κάθε σχολείου υπάρχουν οι βαθμοί σε καταστάσεις και σε δισκέτες, καθώς και τα αποκόμματα των τετραδίων μας.
5) Συνεδριάζει η λυκειακή επιτροπή και κάνει τον τελικό τριπλό έλεγχο των βαθμών (κατάσταση-δισκέτα-απόκομμα). Αυτό κρατάει 1-2 ώρες.
6) Εμείς περιμένουμε απέξω σαν τους πατεράδες στα μαιευτήρια.
7) Αν δεν βρεθεί πουθενά διαφορά, οι βαθμοί τοιχοκολλούνται ή τζαμοκολλούνται. (Αλλιώς επικοινωνούν με το υπουργείο και δεν ξέρω τι γίνεται).
8 ) Αν το λύκειο θέλει (το δικό μου το κάνει πάντα) πριν την τζαμοκόλληση, δίνει στους υποψηφίους χαρτί με βαθμούς αναλυτικά και μόρια για κάθε πεδίο.
9) Κάποια στιγμή (όχι νωρίς μήπως βρεθεί λάθος σε σχολείο) οι βαθμοί βγαίνουν και στο ίντερνετ, οπότε αν δεν ξεραθεί ο σερβιτορος, τους βλέπουμε και εκεί.
10) Καλή μας υπομονή και καλά μας αποτελέσματα.
patra's_boy
Νεοφερμένος
χαχαχαχα....
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.