danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
ΜΗΝ αλλάζουμε τα νοήματα σε παρακαλώ. Το βήμα ΔΕΝ έγραψε για ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο.Κ.?Θεωρείς οτι το ΒΗΜΑ, μια απο τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ελλάδας, είναι ενα καμμένο blog που πετάει μαλακίες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα αποτελέσματα ας βγούνε όποτε είναι να βγουν!!!
evoula...
Νεοφερμένος
ε ναι μην τρελαθουμε κιολας!ειπαμε αχρηστοι αλλα οχι κ ετσι!!!Εγώ πάντως αποκλείω να βρήκανε τα λάθη ΤΩΡΑ και να ξαναβαθμολογούνε γραπτά ΤΩΡΑ. Στον τελευταίο έλεγχο. Δεν είναι άπειροι, 11 χρόνια διοργανώνουνε πανελλαδικές.
Τα αποτελέσματα ας βγούνε όποτε είναι να βγουν!!!
busted
Νεοφερμένος
lalak
Νεοφερμένος
pikapa
Νεοφερμένος
Γιατι ποιο βλόγκ έγραψε για επίσημη ανακοίνωση απο το υπουργείο παιδείας?ΜΗΝ αλλάζουμε τα νοήματα σε παρακαλώ. Το βήμα ΔΕΝ έγραψε για ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο.Κ.?
Πιθανών, η κα gime , βάσει δημοσιεύσεων στο ίντερνετ ΚΑΙ μιλώντας με διευθυντές σχολείων (οχι μανάβηδες, οχι σουβλακοτυλιχτές, οχι παιδάκια που μπένουν στο νετ και λένε οτι τους κατέβει για να πάρουν +1) , όπως ανέφερε, συμπέρανε, και με το δίκιο της, οτι εχει δοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Τώρα αν θές να την λιθοβολήσεις την γυναίκα μονο και μόνο επειδή μπηκε στο ischool για μας καθυσηχάσει λίγακι, δικό σου πρόβλημα.
Άλλωστε, αν ειχε δοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση (ΚΑΙ μόνο που το δημοσιεύει το ΒΗΜΑ το θεώρω αρκετά έγκυρο) δεν θα καθόμουν να έπαιζα το παιχνιδάκι των λέξεων και των νοημάτων μαζί σου, Ο.Κ.?
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
erilesg
Δραστήριο μέλος
λοιπόν, εγώ προτείνω να το κλείσουμε για σήμερα εδώ το θέμα και να πάμε για νάνι...και ποιος ξέρει;; μπορεί αύριο μόλις ξυπνήσουμε να μας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη από την αξιολάτρευτη αννούλα!
Αυτο δεν 9α ειναι εκπλη3η αλλα εφιαλτης πραγματικος!!!
Παω για νανι!
spakon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διαμάντω: " Ναι; Ποιός είναι νυχτιάτικα;"
Chuck Norris: "Hey, Annie, Chuck Norris speaking. I've made my decicion. Thursday will be the day."
Διαμάντω: "Τhursday? But Ι ..."
(Της το κλεινει στα μούτρα)
Παιδιά, είναι πλέον γεγονός. ΠΕΜΠΤΗ. (Λογικά αύριο το πρωί η Αννούλα θα το ανακοινώσει επίσημα, τρομοκρατημένη από τις ολέθριες συνέπειες που θα υποστεί διαφορετικά)
gime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι ποιο βλόγκ έγραψε για επίσημη ανακοίνωση απο το υπουργείο παιδείας?
Πιθανών, η κα gime , βάσει δημοσιεύσεων στο ίντερνετ ΚΑΙ μιλώντας με διευθυντές σχολείων (οχι μανάβηδες, οχι σουβλακοτυλιχτές, οχι παιδάκια που μπένουν στο νετ και λένε οτι τους κατέβει για να πάρουν +1) , όπως ανέφερε, συμπέρανε, και με το δίκιο της, οτι εχει δοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Τώρα αν θές να την λιθοβολήσεις την γυναίκα μονο και μόνο επειδή μπηκε στο ischool για μας καθυσηχάσει λίγακι, δικό σου πρόβλημα.
Άλλωστε, αν ειχε δοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση (ΚΑΙ μόνο που το δημοσιεύει το ΒΗΜΑ το θεώρω αρκετά έγκυρο) δεν θα καθόμουν να έπαιζα το παιχνιδάκι των λέξεων και των νοημάτων μαζί σου, Ο.Κ.?
Καλημέρα!
Πρώτα απ' όλα θα ζητήσω συγνώμη για τη λέξη επίσημα που χρησιμοποίησα. Πάνω στον ενθουσιασμό μου γι'αυτό που διάβασα δεν τσέκαρα αν το έχει επιβεβαιώσει το υπουργείο. Θεώρησα ότι τα ειδησεογραφικά sites είναι άρκετα έγκυρα και είχα ήδη μιλήσει και με διευθυντές σχολείων που μιλούσαν για την Πέμπτη γι' αυτό και βιάστηκα να το ανεβάσω χρησιμοποιώντας τη λέξη επίσημα. Η πρόθεση μου ήταν να σας ηρεμήσω όχι να σας προκαλέσω περισσότερη αναστάτωση...
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα σας παιδιά!!!
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν θα τα βγάλουν αύριο,θα πρέπει σήμερα να βγάλουν δελτίο τύπου ... (....για να δούμε λοιπον)!
Καλημέρα σας παιδιά!!!
Ρε παιδια πως να βγαλουν δελτιο τυπου αφου κανουν απεργια οι δημοσιογραφοι?
Βetty
Δραστήριο μέλος
Πιστευεις οτι θα μαθουμε την Πέμπτη? Εγω μετα απο αυτα που εγραψε ο ΔΙΑΣ Έχω αρχισει να αμφιβαλλω
Εγώ είμαι σίγουρη!
Ε, άντε το αργότερο Παρασκεύη,αλλά δε νομίζω
έχω σκοπό να πάρω το έθνος σήμερα.
Έχει πληροφορίες σετικά με βάσεις,σχολές κ.λπ
Ίσως αναφέρει κάτι και για αποτελέσματα.
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
παρασκευη με δευτερα παιδες!
υπομονη!
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Πήρα τηλ στο υπουργείο και ρώτησα (το σήκωσαν!), και είπαν ότι το παλεύουν για ΔΕΥΤΕΡΑ...ίσως και πιο μετά...κάτι ακουγόταν για Παρασκευή μεσημέρι, αλλά όσο περνάνε οι μέρες είναι αδύνατον να συμβεί...τα μηχανογραφικά στις 17/6 και τις μέρες μέχρι να ανακοινωθούν τα δικά μας θα τα συμπληρώσει το 10% μόνο...
Υ.Γ. Όποιος θέλει να πάρει τηλ στο υπουργείο, ας βρει την υπουργική απόφαση για τα μηχανογραφικά. Εκεί η Αννούλα μας άφησε πολλά τηλ επικοινωνίας και μερικά λειτουργούν.
Πατήστε όσα (-1) θέλετε...αλλά αυτό είπε το υπουργείο...
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Τι το παλεύουν μωρέ....μη μιλήσω
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που θα πω δε θ' αρέσει σε κανέναν αλλά είναι αλήθεια:
Πήρα τηλ στο υπουργείο και ρώτησα (το σήκωσαν!), και είπαν ότι το παλεύουν για ΔΕΥΤΕΡΑ...ίσως και πιο μετά...κάτι ακουγόταν για Παρασκευή μεσημέρι, αλλά όσο περνάνε οι μέρες είναι αδύνατον να συμβεί...τα μηχανογραφικά στις 17/6 και τις μέρες μέχρι να ανακοινωθούν τα δικά μας θα τα συμπληρώσει το 10% μόνο...
Υ.Γ. Όποιος θέλει να πάρει τηλ στο υπουργείο, ας βρει την υπουργική απόφαση για τα μηχανογραφικά. Εκεί η Αννούλα μας άφησε πολλά τηλ επικοινωνίας και μερικά λειτουργούν.
Πατήστε όσα (-1) θέλετε...αλλά αυτό είπε το υπουργείο...
Αν είναι δυνατόν...
Ούτε μία διαδικασία σωστά δεν μπορούν να κάνουν σ'αυτό το κράτος
Πότε πήρες τηλέφωνο;
Και κάτι ακόμη για το οποίο έχω απορία: η υποβολή των μηχανογραφικών μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή στο διάστημα 17-28 ή ορίζεται συγκεκριμένη ημερομηνία για κάθε μαθητή;
Δεν είδα να το αναφέρει πουθενά στις οδηγίες
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.