13diagoras
Δραστήριο μέλος
Εχω δει τη συγκεκριμενη ερωτηση να γινεται αρκετες φορες σε αυτο το θεμα,αλλα δεν φαινεται να εχει δοθει καποια βεβαιη απαντηση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε μας η προηγουμενη μερα ειναι κυριακη. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
Και εγω γι'αυτο ειπα πως αυτο δεν θα συμβει σ'εμας...
Υπαρχει περιπτωση ή ξερουμε αν τα αποτελεσματα θα βγουν στο διαδυκτιο πριν την ανακοινωση τους στα σχολεια?
Εχω δει τη συγκεκριμενη ερωτηση να γινεται αρκετες φορες σε αυτο το θεμα,αλλα δεν φαινεται να εχει δοθει καποια βεβαιη απαντηση
Εχω και εγω ακριβως αυτη την απορια! Ας μας απαντησει καποιος που σιγουρα γνωριζει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MurdereSs
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπαρχει περιπτωση ή ξερουμε αν τα αποτελεσματα θα βγουν στο διαδυκτιο πριν την ανακοινωση τους στα σχολεια?
Παιδιά.. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο! Βέβαια, δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως αποκλείεται.. Αλλά ούτε κανείς άλλος νομίζω! Όμως, είναι δύσκολο.. Και να συμβεί, θα μπει τόσος κόσμος που θα κολλάει το σύμπαν! 2 μερούλες έμειναν.. Υπομονή και θα δούμε! Κι εγώ από το ίντερνετ θέλω να τα δω..!
Dias
Επιφανές μέλος
Νομίζω ότι η απάντηση έχει δοθεί από το υπουργείο:Υπαρχει περιπτωση ή ξερουμε αν τα αποτελεσματα θα βγουν στο διαδυκτιο πριν την ανακοινωση τους στα σχολεια?
<< Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή να μην κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους.
Oι Διευθυντές των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ(ΟΜΑΔΑ Β΄), με τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των καταστάσεων, των δισκετών και των αποκομμάτων πρέπει να προβούν στον έλεγχο της ορθότητας, μεταξύ των στοιχείων των βαθμολογικών κέντρων και των αποκομμάτων,ώστε με την ανακοίνωση της βαθμολογίας μεταξύ 11:00 π.μ. και 12 της ίδιας μέρας Δευτέρα 20-6-2011 να έχει ολοκληρωθεί ο σχετικός έλεγχος. >>
Όσο παράλογο και να είναι το υπουργείο, φαντάζομαι ότι δεν θα παραβεί τη δική του εντολή και να ανακοινώσει τα αποτελέσματα στο ίντερνετ πριν τις 11:00 που θα πρέπει να τζαμοκολλήσουν και τα σχολεία (αν και ποτέ δεν ξέρεις).
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν εχει σημασια ποτε θα τελειωσουν στο σχολειο σου οι ελεγχοι...τα αποτελεσματα ειναι ξεκαθαρο θα βγουν μεταξυ 11.00 -12.00 σε καμια περιπτωση πιο νωρις...πρεπει να ανακοινωθουν σε ολα τα σχολεια αυτη την ωρα...εξαλλου αν δεν κανω λαθος οποιος κανει κατι αλλο ή πει σε μαθητη βαθμους μπορει να παει και σε ΕΔΕΠάντως σε πολλά σχολεία-όπως και στο δικό μας-με 25-30 παιδια που δινανε Πανελλαδικιες θα βγαλουν τα αποτελεσματα σιγουρα πριν τις 11,κατα τις 10 πιστεύω.Αντε και καλα αποτελεσματα!
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Και το θυμάμαι πάρα πολύ καλά γιατι ειναι σε πολυ κοντινη αποσταση απο το σπίτι μου.
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
2) Δεν θα μου άρεσε να μάθω τους βαθμούς μου μοναχικά από το ίντερνετ. Θέλω να είμαι μαζί με τους φίλους μου. Είμασταν μαζί 6 χρόνια, θέλω και τώρα όλοι μαζί να κλείσουμε το κεφάλαιο του σχολείου. Να μάθουμε, να χαρούμε, να λυπηθούμε, να συγχαρούμε και να παρηγορήσουμε όλοι μαζί.
3) Πάντως, εμείς το έχουμε ήδη οργανώσει. Θα κατσικωθούμε στο υπόστεγο από τις 9:00, με μουσική, αναψυκτικά και θα έχουμε και μηχανή για ποπ-κορν.
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
όλα αυτά σας τα λέω για να καταλάβετε ότι είναι κουτό να αγχώνεστε για το αν θα τα μάθετε μία ή δύο ώρες νωρίτερα... τι στις 10 τι στις 11 τι στις 12;; εδώ αντέξαμε τόσες μέρες που μας πήγαιναν από αναβολή σε αναβολή και κάνετε έτσι για λίγα, ουσιστικά, λεπτά;;
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτα τα παιδια μπορει να ταχουν μαθει απο την προηγουμενη που θα πανε στις δευτεροβαθμιεςΚαι μεταξυ μας τώρα,αλλα και 8.30-9.00 θα ξερουν καποια παιδια καθηγητων τα αποτελεσματα.Γιατι αναμεσα στους υποψηφιους ειναι και 4-5 καθηγητόπαιδα που εχουν γονεις καθηγητες στο Λυκειο μου.Θα τους μαθουν τους βαθμους τους και δεν θα βγαλουν κιχ.Εντάξει απο τη στιγμη που οι υποψηφιοι ειναι στημενοι απέξω και περιμένουν,ποιά η ουσία να βγουν μια ωρα αργότερα;
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν πανε την προηγουμενη στις δευτεροβαθμιες...οχτω το πρωι της δευτερας θα πανε να τα παραλαβουν...Αυτα τα παιδια μπορει να ταχουν μαθει απο την προηγουμενη που θα πανε στις δευτεροβαθμιες
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να πουμε κ εμεις που ειμαστε 180 ?μπορει να ειχε δωσει αλλες οδηγιες το υπουργειο τοτε...φετος λεει ωρα ανακοινωσης 11.00 με 12.00 και να μην βγουν αποτελεσματα πιο πριν...αμα τα βγαλουν σε εσας νωριτερα καλο για εσας να μην περιμενετε σαν βλακες...αλλα λεει να μην ανακοινωθουν πιο πριν...δεν νομιζω παντως καποιος να καταγγειλει το σχολειο σας που τα εβγαλε νωρις...εμεις που ειμαστε 70 παιδια μαλλον θα παρει λιγη περισσοτερη ωρα...
TheNikosforever
Νεοφερμένος
Νομίζω ότι η απάντηση έχει δοθεί από το υπουργείο:
<< Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή να μην κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους.
Oι Διευθυντές των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ(ΟΜΑΔΑ Β΄), με τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των καταστάσεων, των δισκετών και των αποκομμάτων πρέπει να προβούν στον έλεγχο της ορθότητας, μεταξύ των στοιχείων των βαθμολογικών κέντρων και των αποκομμάτων,ώστε με την ανακοίνωση της βαθμολογίας μεταξύ 11:00 π.μ. και 12 της ίδιας μέρας Δευτέρα 20-6-2011 να έχει ολοκληρωθεί ο σχετικός έλεγχος. >>
Όσο παράλογο και να είναι το υπουργείο, φαντάζομαι ότι δεν θα παραβεί τη δική του εντολή και να ανακοινώσει τα αποτελέσματα στο ίντερνετ πριν τις 11:00 που θα πρέπει να τζαμοκολλήσουν και τα σχολεία (αν και ποτέ δεν ξέρεις).
μα και η ανακοινωση μεσω ιντερνετ των αποτελεσματων απο την ιστιοσελιδα του υπουργειου επισημα αποτελεσματα θεωρουνται... γνωμη μου οτι δυνατοτητα να το κανουν εχουν...αφου ηδη ειναι ολοι καταχωρημενοι ηλεκτρονικα...τωρα οτι ζουμε στην Ελλαδα και οτι κατι τετοιο θεωρειται πολυτελεια για εμας ειναι αλλο θεμα
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμείς γύρω στους 100 είμαστε.Τι να πουμε κ εμεις που ειμαστε 180 ?
Εγώ πάντως στις 10 θα είμαι απ'έξω, και πιο νωρίς μη πω
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Στις 8 το πρωι της Δευτερας θα πανε οι λυκειαρχες να τα παραλαβουν απο τις δευτεροβαμιες που θα ταχουν παραλαβει (των Αθηνων απο το Σαββατο κ της περιφερειας απο την Κυριακη), ετσι τουλαχιστον καταλαβα εγω απο το εγγραφο τοιυ Υπουργειου. Ο DIAS τι καταλαβε (τον βρισκω τον πλεον ενημερωμενο)δεν πανε την προηγουμενη στις δευτεροβαθμιες...οχτω το πρωι της δευτερας θα πανε να τα παραλαβουν...
everes
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.