Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evoula...
Νεοφερμένος
απο 12 κ πανω νομιζω εγω, δηλαδη και με 12 παει αναβαθμολογηση12 και πάνω.Απο τα 13 νομιζω δηλαδη.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Θυμαμαι χαρακτηριστικα που στα αρχαια κατευθυνσης ειχα 85, ο δευτερος ( που πραγματικα, δεν εχω λογια για την ανευθυνοτητα του συγκεκριμενου ανθρωπου) μου βαζει 72 και απ'οτι μου ειπαν, ημουν πολυ τυχερος, γιατι ειχα τη μικροτερη δυνατη διαφορα και ετσι πηγε για αναβαθμολογηση!! Ο τριτος ευτυχως μου εβαλε 80... Παντως και 12 μορια, ειναι τρομερα μεγαλη διαφορα (2,4/20)!!
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Ο ύπνος χωρίζεται σε 2 μέρη τον NREM και τον REM όταν ξυπνάς απότομα στο REM κομμάτι συνήθως θυμάσει τα όνειρα. Τα όνειρα στον ίδιο rem δεν έχουν λογική σειρά παρόλα αντικατροπτίζουν σύμφωνα με καποιες έρευνες τα άγχη του κόσμου ενώ αφιμοεύονται οι πληροφορίες όλης της ημέρας ενώ ενισχύει και την μακροπρόθεσμη μνήμη. Σύμφωνα με αυτό την οπτική δύσκολα θα πάρεις 18.6 και αν παρεις θα είναι απλή σύμπτωση με το όνειρο (μπορείς να πάρεις παραπάνω αλλά και παρακατω)Χθες είδα όνειρο, είχα λέει 18.6 στην έκθεση :p
Άντε να βγούνε γιατί έχω Α-Π-Ο-Ρ-Ι-Α. Πάντως είτε 16 είτε 17 θα έχουνε βγει, μπαίνουμε στην "Εβδομάδα"!!!!!
Συμφωνα με την παραψυχολογική προσέγγιση. Ο άνθρωπος έχει 2 σωματα αυτό που ξέρουμε όλοι και το άστρικο. Με το αστρικό σώμα μπορούμε να ταξιδεύομε σε άλλεες διαστάσεις (εκτός χρόνου , τόπου ). Συνήθως στα όνειρα πιστεύεται ότι πολλές φορές εγκαταλείπουμε το σώμα μας και ταξιδεύουμε στον αστρικό κόσμο. Πολλές φορές όταν συμβαίνει κάτι άσχημο μερικοί άνθρωποι ξυπνάνε τυχαίως υδρωμένοι μη ξέρωντας γιατί ενώ άλλοι αναφέρουνε ότι πέσανε εικόνες και άλλα τετοια Ορισμένοι μάλιστα άνθρωποι μπορούν με εξάσκιση να πετύχουν την λεγόμενη αστρική προβολή και στον ξύπνιο τους. Σημάδι για όλα αυτά είναι όταν κοιτάς το σώμα σου από μακριά.
Σύμφωνα με την δεύτερη θεώρηση είναι πιθανό να ταξίδεψες στον χωροχρόνο και να πήρες 18,6 στην έκθεση πράγμα που ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Πραγματικά σου εύχομαι να ισχύει η δεύτερη θεωρία γιατί 18,6 είναι πάρα πολυ καλός βαθμός
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο ύπνος χωρίζεται σε 2 μέρη τον NREM και τον REM όταν ξυπνάς απότομα στο REM κομμάτι συνήθως θυμάσει τα όνειρα. Τα όνειρα στον ίδιο rem δεν έχουν λογική σειρά παρόλα αντικατροπτίζουν σύμφωνα με καποιες έρευνες τα άγχη του κόσμου ενώ αφιμοεύονται οι πληροφορίες όλης της ημέρας ενώ ενισχύει και την μακροπρόθεσμη μνήμη. Σύμφωνα με αυτό την οπτική δύσκολα θα πάρεις 18.6 και αν παρεις θα είναι απλή σύμπτωση με το όνειρο (μπορείς να πάρεις παραπάνω αλλά και παρακατω)
Συμφωνα με την παραψυχολογική προσέγγιση. Ο άνθρωπος έχει 2 σωματα αυτό που ξέρουμε όλοι και το άστρικο. Με το αστρικό σώμα μπορούμε να ταξιδεύομε σε άλλεες διαστάσεις (εκτός χρόνου , τόπου ). Συνήθως στα όνειρα πιστεύεται ότι πολλές φορές εγκαταλείπουμε το σώμα μας και ταξιδεύουμε στον αστρικό κόσμο. Πολλές φορές όταν συμβαίνει κάτι άσχημο μερικοί άνθρωποι ξυπνάνε τυχαίως υδρωμένοι μη ξέρωντας γιατί ενώ άλλοι αναφέρουνε ότι πέσανε εικόνες και άλλα τετοια Ορισμένοι μάλιστα άνθρωποι μπορούν με εξάσκιση να πετύχουν την λεγόμενη αστρική προβολή και στον ξύπνιο τους. Σημάδι για όλα αυτά είναι όταν κοιτάς το σώμα σου από μακριά.
Σύμφωνα με την δεύτερη θεώρηση είναι πιθανό να ταξίδεψες στον χωροχρόνο και να πήρες 18,6 στην έκθεση πράγμα που ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Πραγματικά σου εύχομαι να ισχύει η δεύτερη θεωρία γιατί 18,6 είναι πάρα πολυ καλός βαθμός
Προλαβαινω να εξασκηθω μεσα σε μια μερα και αυριο πρωι πρωι να κανω αστρικη προβολη στο υπουργειο?
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Νομίζω είμαστε λίγο οφ τόπικ
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προλαβαινω να εξασκηθω μεσα σε μια μερα και αυριο πρωι πρωι να κανω αστρικη προβολη στο υπουργειο?
Χαχαχα, θα αρχίσω να το σκέφτομαι κι εγώ, παρ' όλο που δεν πολυπιστεύω σε τέτοιες εμπειρίες.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Με 12 δεν παει σιγουρα.απο 12 κ πανω νομιζω εγω, δηλαδη και με 12 παει αναβαθμολογηση
evoula...
Νεοφερμένος
ισχυει αυτο που λες, τωρα το τσεκαρα κ εγω!λαθος μουΜε 12 δεν παει σιγουρα.
EleNouzZz
Νεοφερμένος
marina_m2
Νεοφερμένος
υπομονη παιδια...
erilesg
Δραστήριο μέλος
στο τελος της εβδομαδας 8α βγουν το εγγραψε η καθημερινη..οποτε υπολογιστε πεμπτη-παρασκευη...
υπομονη παιδια...
Το ειπαν και στα κρατικα!
Οπως επισης ειπαν και για αισ9ητη πτωση γυρω στα 1.000 μορια για το 3ο πεδιο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.