Eragon
Νεοφερμένος
Οι φιλόλογοι είναι περίεργοι και οι μαθητές της θεωρητικής όλο και χαμηλότερου επιπέδου.τουλαχιστόν αυτό παρατηρώ εγώ στο σχολείο μου.Τα παραπάνω δικαιολογούν τις χαμηλές βαθμολογίες,τώρα για το κάτω από τη βάση δεν ξέρωΤωρα εγω να πω οτι αυτο που λενε για ενα μεγαλο ποσοστο των γραπτων στα περισσοτερα μα9ηματα που ειναι κατω απο την βαση οτι το 9εωρω περιεργο
Αναφερομαι για την 9εωρητικη κατε9υνση και συγκεκριμενα για Εκ9εση - Ιστορια - Λογοτεχνια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Τωρα εγω να πω οτι αυτο που λενε για ενα μεγαλο ποσοστο των γραπτων στα περισσοτερα μα9ηματα που ειναι κατω απο την βαση οτι το 9εωρω περιεργο
Αναφερομαι για την 9εωρητικη κατε9υνση και συγκεκριμενα για Εκ9εση - Ιστορια - Λογοτεχνια
Εκθεση πες παει στο καλο,Λογοτεχνια το ιδιο,αλλα και Ιστορια?χμμμμμμμ........
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
erilesg
Δραστήριο μέλος
Και εγώ το έχω ακούσει για Ιστορία πάντως. Πρέπει η δεύτερη πηγή να έκαψε πολλούς
Προσωπικα γνωριζοντας οτι δεν εχω γραψει ιστορια και εχοντας στην καμπουρα μου την περσινη χρονια νομιζω οτι και οι δυο χρονιες για την κατευ9υνση των 9εωρητικων ηταν παρα παρα παρα πολυ καλες με ε3αιρεση την φετινη βιολογια και το αγνωστο στα αρχαια...και το λεω εγω που δεν εγραψα περσι καλα και ουτε ημουνα καμια δυνατη μα9ητρια και παντα αναγνωριζα οτι αν κατι δν πηγε καλα αυτο ειχε να κανει σχεση με μενα και οχι με τα 9εματα και γενικοτερα με τς πανελληνιες
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
fragolarossa
Νεοφερμένος
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
οσον αφορα την θεωρητικη προχθες που ρωταγα την καθηγητρια της βιολογιας μου της λεω σε μια στιγμη οτι εγραψα παραπανω πραγματα ...το ακουει η φιλολογος και αρχισε να οριεται με το παραπανω...μου ελεγε οτι γραφαν πραγματα που τους ζητιοντουσαν παρακατω σε αλλη ερωτηση και μετα δεν τα ξαναναφεραν η ηταν τελειως ακυρα εκει που τα γραφαν και εκοβε μοναδες απο αυτα τα γραπτα...το ιδιο και ολοι οι αλλοι φιλολογοι...φανταζομαι πως αυτο δεν ειναι και αρκετο για να ριξει γραπτα κατω απο τη βαση αλλα ειναι και αυτα μοναδες και αμεσως ριχνουν το ολο επιπεδο βαθμολογιων πιο κατω...
marina_m2
Νεοφερμένος
https://fos24.blogspot.com/2011/06/17_08.html
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
διαβαστε αυτο..
πο πο τρομερο! αφου το πε και το φως ενταξει ησύχασα!
evoula...
Νεοφερμένος
αφου λεμε εχουν παει υπουργειοδιαβαστε αυτο..
mathitisp
Δραστήριο μέλος
ρε παμε καλα???
fockos
Επιφανές μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Aυτοί που έχουν μέσο θα το ξέρουν λοιπόν την Τετάρτη.
Τα ξέρουν απο προχθές κάποια παιδιά
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε να βγούνε γιατί έχω Α-Π-Ο-Ρ-Ι-Α. Πάντως είτε 16 είτε 17 θα έχουνε βγει, μπαίνουμε στην "Εβδομάδα"!!!!!
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ είδα όνειρο ότι ο (αρκετά αντιπαθής) καθηγητής της Φυσικής στο σχολείο, διόρθωνε το γραπτό μου στη Φυσική Κατεύθυνσης, ενώ εγώ έγραφα Χημεία και δεν ήξερα τίποταΧθες είδα όνειρο, είχα λέει 18.6 στην έκθεση :p
Άντε να βγούνε γιατί έχω Α-Π-Ο-Ρ-Ι-Α. Πάντως είτε 16 είτε 17 θα έχουνε βγει, μπαίνουμε στην "Εβδομάδα"!!!!!
Εγώ εύχομαι να βγούνε αύριο, και νομίζω πως καμία από τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται ως ημερομηνία
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
(Άσε που δε γίνεται να βγει να το ανακοινώσει κυριακάτικα η Άννουλα, πως θα βγει στα κανάλια αν δεν έχει φτιάξει μαλλί;...) :p
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παρεμπιπτόντως, βγαίνουν και το ανακοινώνουν μία μέρα πριν ή ξυπνάς ένα ωραίο πρωί και στην σελίδα του Υπουργείου λέει πως είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα; Δεν έχω ιδέα πώς γίνεται :/
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χθες είδα όνειρο, είχα λέει 18.6 στην έκθεση :p
Στην Μεγαλη Εβδομαδα θες να πεις....αρχιζουνε τα παθη ...χιχιχ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.