Dias
Επιφανές μέλος
Η διόρθωση και τα περισσότερα μηχανογραφικά είναι ΠΡΙΝ την οριστική κατάθεση στο σχολείο. Όταν γίνει η οριστική κατάθεση ενός (1) μηχανογραφικού, καμία αλλαγή δεν θα είναι δυνατή.χμμ.πιο καλο φαινεται το ηλεκτρονικο μηχανογραφικο.
και το πολυ καλο ειναι οτι μπορεις να διορθωσεις κατι αν θελεις ακομα κι αν το εχεις καταθεσει.
αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι λεει πως μπορεις να καταθεσεις περισσοτερα του ενος μηχανογραφικα.Ε;;
Πολλά ήταν αλλιώς πριν και τώρα αλλάζουν...Εγω παντως ποτε δεν θυμαμαι να ηταν διαφορετικες οι μερες αυτων που εκαναν 10% με αυτους που εκαναν 90% μηχανογραφικο!!! Και το 10% θα ειναι οπως καθε χρονο καθε μερα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
¨Η θαρχισεις να κλαις χωρις σταματημο (με οποιο αποτελεσμα) ετσι καναν οι περισσοτεροι κολλητοι μου που εγιναν "ντεφι" στην 5ημερη
μπαααα εγώ γελάω συνεχώς, οπότε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://www.esos.gr/index.php?option...-oi-bathmologies-odigies-gia-ta-mixanografika
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελληνικο κρατος κατα τα αλλα.
ifigenia18
Νεοφερμένος
Σημερα στο σχολειο μας ειπαν οτι θα βγουν Τεταρτη,15 Ιουνιου 2011
αντε να δουμε....γιατι οτι θελει ο καθενας λει
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
παλι χθες το βραδυ ειδα ονειρο οτι βγηκαν οι βαθμολογιες!!!!ειναι το δευτερο που βλεπω....αντε τν επομενη εβδομαδα ελπιζω να δω τις βαθμολογιες στο ξυπνιο μ!!!!
χαχα!και γω το είδα και μάλιστα θα ανακοινώνονταν τη δευτέρα και λέω ε όχι ρε πρέπει να γυρίσω από την θάλασσα!!
christosmp
Νεοφερμένος
Eragon
Νεοφερμένος
Πως γινεται να τα στελνουν τα βαθμολογικα με μια βδομαδα διαφορα τα αποτελεσματα;
christos_1993
Νεοφερμένος
Και λίγη έγκυρη πληροφόρηση...Βρήκα σήμερα στο δρόμο τον πρόεδρο του βαθμολογικού στο Αγρίνιο και μου είπε ότι το υπουργείο τους είπε να στείλουν τα αποτελέσμτα την Τρίτη 14 στο Υπουργείο όπου θα ελεγχθούν και θα ξανασταλούν στα βαθμολογικά για επανέλεγχο και πάλι στο υπουργείο για να τα στείλει στα σχολεία.Το υπουργείο πιέζει να βγουν την Παρασκευή 17.Αυτός όμως μου είπε ότι π.χ. από το δικό του βαθμολογικό μπορεί να μην τα στείλουν την Τρίτη αλλά την Τετάρτη γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν τελειώσει την Τρίτη(φαντάζομαι ότι αυτό θα γίνει και αλλού και όχι μόνο εδώ δεδομένου ότι το 14 δεν είναι deadline αλλά παράκληση-ευγενέστατη η κυρια υπουργός).Ο ίδιος θεωρεί πιο πιθανές ημερομηνίες 20 και 21 με την 21 να είναι το αργότερο που θα έρθουν.Άρα,συνολικά 17 το νωρίτερο και 21 το αργότερο.Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι εκτός από πρόεδρος είναι και πασοκ.
Μ αρέσει που ξεκινήσαμε από 10 και πήγαμε σε 17 το νωρίτερο.
Eragon
Νεοφερμένος
Οι δικοί μας καθηγητές τα προσέχουν σαν τα μάτια τους τα γραπτά δεν τα ξεπετάνε....Για τους δικούς σας δεν ξέρω.Στην Κοζανη εντωμεταξυ και εχω ρωτησει ΤΟΣΟΥΣ καθηγητες τα αποτέλεσματα εχουν σταλλει στο υπυργείο απο την Τρίτη,και χτες ο διευθυντης μας αλλα και γνωστο μου πρόσωπο στη δευτεροβάθμια(θείος ή αδερφος της μητέρας) μου,το επιβεβαιωσε αυτο.
Πως γινεται να τα στελνουν τα βαθμολογικα με μια βδομαδα διαφορα τα αποτελεσματα;
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Και λίγη έγκυρη πληροφόρηση...Βρήκα σήμερα στο δρόμο τον πρόεδρο του βαθμολογικού στο Αγρίνιο και μου είπε ότι το υπουργείο τους είπε να στείλουν τα αποτελέσμτα την Τρίτη 14 στο Υπουργείο όπου θα ελεγχθούν και θα ξανασταλούν στα βαθμολογικά για επανέλεγχο και πάλι στο υπουργείο για να τα στείλει στα σχολεία.Το υπουργείο πιέζει να βγουν την Παρασκευή 17.Αυτός όμως μου είπε ότι π.χ. από το δικό του βαθμολογικό μπορεί να μην τα στείλουν την Τρίτη αλλά την Τετάρτη γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν τελειώσει την Τρίτη(φαντάζομαι ότι αυτό θα γίνει και αλλού και όχι μόνο εδώ δεδομένου ότι το 14 δεν είναι deadline αλλά παράκληση-ευγενέστατη η κυρια υπουργός).Ο ίδιος θεωρεί πιο πιθανές ημερομηνίες 20 και 21 με την 21 να είναι το αργότερο που θα έρθουν.Άρα,συνολικά 17 το νωρίτερο και 21 το αργότερο.Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι εκτός από πρόεδρος είναι και πασοκ.
Άμα έχουνε προθεσμία μέχρι την Τρίτη, τότε τι έκανε αυτός στο δρόμο και δε διόρθωνε γραπτά να τελειώσουνε;
Πάντως ρε παιδιά δεν είναι δυνατόν να έχουνε τελειώσει οι πανελλήνιες νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά (να υπενθυμίσω ότι το 2007 τελειώσανε 3 ιουνίου και τα αποτελέσματα βγήκανε κοντά στις 20 -> περίπου 17 μέρες) και τα αποτελέσματα να αργήσουνε τότε. Ε φέτος, που από την αρχή μας έχει αποδείξει το υπουργείο ότι Β-Ι-Α-Ζ-Ε-Τ-Α-Ι, με ποια λογική τα αποτελέσματα να χρειάζονται ΈΝΑΝ (1) ολόκληρο μήνα για να βγούνε; (23 μαίου τελειώσανε ουσιαστικά, ΑΟΘ πήρανε μέρος λίγοι υποψήφιοι - 20/21 Ιουνίου). Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι τα περισσότερα γραπτά θα είναι 1,2 άντε 3 σελίδες
prinCess.
Επιφανές μέλος
:]
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος
evoula...
Νεοφερμένος
Και να πω κ εγω πως στο βαθμολογικο εδωαπο το σκ που περασε εχουν ληξει οι βαθμολογησεις, με μερικες μονο αναβαθμολογισεις να γινονται μετα τις 5 του μηνα..επομενως ναι τα γραπτα ειναι στο υπουργειοΣτην Κοζανη εντωμεταξυ και εχω ρωτησει ΤΟΣΟΥΣ καθηγητες τα αποτέλεσματα εχουν σταλλει στο υπυργείο απο την Τρίτη,και χτες ο διευθυντης μας αλλα και γνωστο μου πρόσωπο στη δευτεροβάθμια(θείος ή αδερφος της μητέρας) μου,το επιβεβαιωσε αυτο.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Προφανώς επειδή το Υπουργείο θέλει μέχρι 30/ 6 να 'χουν τελειώσει όλα, δεν τους παίρνει να τα βγάζουν σε δόσεις όπως γινόταν μεχρι πέρυσι. Άρα περιμένει να βγουν όλα μαζί, ήτοι αναβαθμολογήσεις, επαναληπτικές κλπ και αμέσως μετά μηχανογραφικό για όλους σε αποκλειστική προθεσμία.Ε φέτος, που από την αρχή μας έχει αποδείξει το υπουργείο ότι Β-Ι-Α-Ζ-Ε-Τ-Α-Ι, με ποια λογική τα αποτελέσματα να χρειάζονται ΈΝΑΝ (1) ολόκληρο μήνα για να βγούνε; (23 μαίου τελειώσανε ουσιαστικά, ΑΟΘ πήρανε μέρος λίγοι υποψήφιοι - 20/21 Ιουνίου). Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι τα περισσότερα γραπτά θα είναι 1,2 άντε 3 σελίδες
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιγα μη κανουν τα γραπτα βολτες πανω κατω στον Ελλαδικο χώρο. Μη λεμε κουλά . Τα γραπτα ειναι ηδη στο Υπουργειο κ γινεται το τελικο τσεκαρισμα στις βαθμολογιες. Τωρα αν καποιο βαθμολογικο κεντρο δεν ταχε στειλει μεχρι χτες θα ταστειλε σημερα. Η εντολη ηταν σαφης αποτελεσματα 14-15 Ιουνιου.Και λίγη έγκυρη πληροφόρηση...Βρήκα σήμερα στο δρόμο τον πρόεδρο του βαθμολογικού στο Αγρίνιο και μου είπε ότι το υπουργείο τους είπε να στείλουν τα αποτελέσμτα την Τρίτη 14 στο Υπουργείο όπου θα ελεγχθούν και θα ξανασταλούν στα βαθμολογικά για επανέλεγχο και πάλι στο υπουργείο για να τα στείλει στα σχολεία.Το υπουργείο πιέζει να βγουν την Παρασκευή 17.Αυτός όμως μου είπε ότι π.χ. από το δικό του βαθμολογικό μπορεί να μην τα στείλουν την Τρίτη αλλά την Τετάρτη γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν τελειώσει την Τρίτη(φαντάζομαι ότι αυτό θα γίνει και αλλού και όχι μόνο εδώ δεδομένου ότι το 14 δεν είναι deadline αλλά παράκληση-ευγενέστατη η κυρια υπουργός).Ο ίδιος θεωρεί πιο πιθανές ημερομηνίες 20 και 21 με την 21 να είναι το αργότερο που θα έρθουν.Άρα,συνολικά 17 το νωρίτερο και 21 το αργότερο.Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι εκτός από πρόεδρος είναι και πασοκ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.