miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Savior
Νεοφερμένος
αλλα τωρα μαλλον φυσικη και μαθηματικα θα τα κανω ιδιαιτερο μαζι με ενα ακομα παιδι οποτε υπολογιζω συνολικα ολα μαζι γυρω στα 680 euro το μηνα...
απο κατι αλλες τρελες τιμες που εχω ακουσει καλα μου φαινετε....
αλλα θα πρεπει πρωτα να διαβασουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mother
Νεοφερμένος
Συνήθως η φήμη αποκτάται μέσω γονέων, παιδι κλπ. Προφανώς για να έχουν μια α' τάξεως φήμη, δε μπορεί να είναι άσχετοι. Θα έχουν παιδιά που πέτυχαν κι έτσι. Και η φήμη έρχεται μετά από αρκετές επιτυχίες.
τους καλούς καθηγητές...τους κάνουν οι καλοί μαθητές .. νάσαι σίγουρος γιαυτό. Όσο καλός καθηγητής κι αν είναι κάποιος αν έχει ένα στουρνάρι, έναν αδιάφορο ή έναν που δεν ανοίγει βιβλίο.. δεν πρόκειται να τον κάνει πετυχημένο μαθητή. Καλός καθηγητής δεν είναι αυτός που έχει επιτυχίες.. αλλά αυτός που καταφέρνει να φέρει τον μαθητή του ένα επίπεδο πάνω από τις ικανότητές του, που κάνει τον μαθητή του να προσπαθεί ακόμα κι αν δεν καταφέρνει να επιτύχει, που βγάζει τον καλύτερο εαυτό του μαθητή του..
Προσωπική μου άποψη κι αυτό που έκανα εγώ (εμείς, και οι δυο γονείς).. διάλεξα ένα παιδί της περιοχής που ήταν καλό μυαλό και μελετηρός και μου σύστησε τους καθηγητές με τους οποίους έκανε ιδιαίτερα.. οι τιμές ήταν αρκετά καλές για ιδιαίτερα μαθήματα... Το έκανα αυτό με το κριτήριο ότι ο γιος μου είναι καλό μυαλό (ε.. η κουκουβάγια, το παιδί της το λέει μπιρμπιλομάτικο, χα χα) .. αν διάβαζε κιόλας.. ε.. κάτι θα πετύχαινε...
το ότι το παληκάρι αυτό έβγαλε 19400 πέρσι.. και ο γιος μου σχεδόν 2000 μονάδες πιο κάτω φέτος .. κι ένα άλλο παληκάρι που έκανε με τους ίδιους καθηγητές γύρω στις 4000 μονάδες πιο κάτω κι από τον γιο μου... δεν τους κάνει κακούς καθηγητές.. ίσα ίσα.. Άποψή μου: κάνουν ότι καλύτερο μπορούν με το υλικό που έχουν.
tolisman
Δραστήριο μέλος
Συνήθως η φήμη αποκτάται μέσω γονέων, παιδι κλπ. Προφανώς για να έχουν μια α' τάξεως φήμη, δε μπορεί να είναι άσχετοι. Θα έχουν παιδιά που πέτυχαν κι έτσι. Και η φήμη έρχεται μετά από αρκετές επιτυχίες.
εντάξει λογικό αυτό που λες, αλλά νομίζω πως δεν είναι πάντα έτσι.. εγώ βέβαια δεν έχω κάνει ποτέ ιδιαίτερα, αλλά τεσπά.
mimi
Εκκολαπτόμενο μέλος
φυσικη:20-2
εκθεση:25-1,5
αεππ:25-1
αοθ:20-2
την ωρα εννοειται-τη βδομαδα(ωρες)
maraki love
Διάσημο μέλος
zidane4ever
Νεοφερμένος
Πρόσεξα ότι μένεις Καλαμάτα... Ξέρεις αν ο Μπάρλας κάνει μαθήματα;
δεν το ξερω αλλα υποθετω πως ναι!και σηγουρα με τοσα βιβλια που εχει βγαλει χαζος ειναι?ανετα 30Ε/ωρα
mimi
Εκκολαπτόμενο μέλος
μονο?λιγα λες!δεν το ξερω αλλα υποθετω πως ναι!και σηγουρα με τοσα βιβλια που εχει βγαλει χαζος ειναι?ανετα 30Ε/ωρα
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
φυσική κατεύθυνσης και γενικής 15 (5 ώρες(4 και μια))
προγραμματισμός 70-80 τον μήνα με δύο ώρες την εβδομάδα
έκθεση ένα 2ωρο την εβδομάδα 70 τον μήνα
paraskevas
Εκκολαπτόμενο μέλος
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
01011001
Δραστήριο μέλος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ????
Το αλλο με τον τοτο το ξερεις?
01011001
Δραστήριο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
miv
Επιφανές μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Κι εγω πχ σκεφτομαι να κανω ιδιαιτερα στη χημεια ως φοιτητης φαρμακευτικης (η βιοχημειας, αναλογως πως θα παω του χρονου ). Αρκετοι το κανουν και ας ειναι (τυπικα) παρανομο...
HearTEyeD
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσική 30?/ώρα, Μαθηματικά 25?/ώρα, Εκθεση 30?/ώρα, ΑΟΘ 50?/1.30 ώρα, ΑΕΠΠ 90?/μήνα.
ΑΟΔΕ διάβαζα μόνος και είχα και έναν πάρα πολύ καλό καθηγητή στο σχολείο ο οποίος με βοήθησε.
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ πάντως παίρνω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.