Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Eξαρτάται τη σχολη....Αλλες ειναι ξυσιμο αλλες λιγοτερο ξυσιμο και αλλες θελουν να ασχολεισαι και λιγο καθημερινα και να πηγαινεις στις παραδοσεις...χαλαρωστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν σας περνουν το κεφαλι..........κ οταν ακουω εκεινα τα υπερβολικα 9 ωρες διαβασμα καθε μερα.... ελεοςςςςςςςςς τρελενομαι..........................κανενας οργανισμος δεν αντεχει τοσο πολυ αντε μεχρι 5 ωρες μετα............ σβηνει ο γενικος.........αυτα που ακουτε ειναι υπερβολεε καθηγητων....κ μενα ετσι μου εκαναν..........χαλαρα λοιπον κ θα περασει αυτο..........κ μετα ολη μερα θα καθεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vagelis13
Νεοφερμένος
efim18
Νεοφερμένος
θα κουραστεις λιγο αλλα αν διαβαζεις ΣΩΣΤΑ θα ανταμειφθεις 100%...
οι καλοι μαθητες να τα παρατανε τοσο ευκολα δε νομιζω παρεπιμπτοντως...μου ακουγεται περιεργο που σας ειπαν κατι τετοιο, γτ παρα πολυ σπανια εχει συμβει!
αν εισαι επικεντρωμενος στο στοχο σου, θα επιτυχεις!
καλη επιτυχια!
melenios
Νεοφερμένος
basilismark323
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
Εύκολα περνά η χρονιά. Προσωπικά, την θεωρώ καλύτερη από τις άλλες 2 του λυκείου, από πολλές πλευρές. Είσαι πιο ώριμος, ασχολείσαι με μαθήματα που σου αρέσουν, συζητάς για το μέλλον σου, για τις σπουδές κλπ και όλα αυτά δημιουργούν ένα κλίμα ευφορίας και αισιοδοξίας.
:iagree::iagree:
Και δεν καταλαβαίνεις πώς περνάνε οι μέρες.Φτάνει η Παρασκευή και χαμπάρι δεν παίρνω :!:
kostantinosal
Νεοφερμένος
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω πιστευω οτι περασε πολυ γρηγορα...μεχρι τον μαρτιο δε σκοτωνομουν στο διαβασμα κ εβγαινα οταν τελειωνα το διαβασμα οτι μερα κ να ηταν..το σχολειο χαβαλες κ πλακα,ειχα κατι να ασχολουμαι,εψαχνα το μελλον μου κ απλα ειναι μετα 1-1,5 μηνας που στρωνει καλα κ**ο.
Και πόσα μόρια έβγαλες;
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και πόσα μόρια έβγαλες;
18654..
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εσύ πού ξέρεις τι θα κάνω εγώ? Κοίταξε να δεις, δε διαβάζω για την πλάκα μου τώρα... Διαβάζω για να περάσω, και να ακολουθήσω ένα επάγγελμα που θα μου αρέσει, και θα με ικανοποιεί.
Το κατά πόσο θα παταω ή όχι στη σχολή, δεδομένου ότι καίγομαι να τη βγάλω και γρήγορα αν οι συνθήκες το επιτρέψουν φυσικά, είναι δικό μου θέμα... Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ιδιοι πάντως, ε? Αν εσύ και ο καθένας, δεν πατάνε στη σχολή, δε σημαίνει ότι την ίδια τακτική θα ακολουθήσουν όλοι.
:no1:συμφωνώ απόλυτα.Το βρίσκω,αν μη τι άλλο,χαζό,να κουραστείς τόοοοοσο πολύ για να μπεις σε μια σχολή,η οποία παρεμπιπτόντως ήταν κ η πρώτη σου επιλογή,κ μετά να μην πατάς...Τι πας κ καθόλου?
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν διαφωνω πως ορισμενοι μαθητες δεν εχουν να φοβουνται τιποτα.Μπορει ομως να σου πεσει ενα θεμα που δεν το ξερεις,ειδικα στα μαθηματικα,και να χαντακωθεις.Και αυτη η πιθανοτητα ειναι μεγαλη.Δεν περνας εκει που θες και μετα......αδιεξοδο.Σορυ που αγχωνω και βλεπω τα πραγματα τοσο τραγικα αλλα νομιζω πως ετσι ειναι.Σιγουρα παντως δεν θα ερθει και το τελος του κοσμου αν δεν γραψουμε
συμφωνώ μαζί σου. Εγώ προσωπικά όποιος μου λέει οτι δεν θέλει άγχος οι πανελλήνιες είναι άνθρωποι που έχουν περάσει απο αυτό ! και εγώ σίγουρα οτι θα δώσω έτσι θα λέω στους μικρότερους ... ζαμαμφου
Guest 292010
Επισκέπτης
Ούτε που κατάλαβα πότε φτάσαμε Δεκέμβριο.
Βασικά ούτε που καταλαβαίνω πώς περνάει η βδομάδα.
Όπως χιλιολέω κοιμάμαι Κυριακή βράδυ και ξυπνάω Κυριακή πρωί.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Μερικες φορες μπερδευω τις μερες, ΚΙ ΟΛΑΣ ΠΕΜΠΤΗ, αφου σαν χτες ηταν η προπροπροπερασμενη Δευτερα
Τεσπα
Οταν κανεις τα ιιιιδια και τα ιιιιδια, ΝΑ πως περναει ο χρονος =(
Guest 292010
Επισκέπτης
angelvasil92
Νεοφερμένος
mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.