mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρέπει να χεις οργάνωση, θέληση, πείσμα και πρόγραμμα αλλιώς δε θα καταφέρεις τίποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
γενικα το πως θα την περασει καποιος την γ λυκειου θεωρω οτι εξαρταται απο τον χαρακτηρα του την μεθοδικοτητα του διαβασματος και γενικα απο την αυτοκυριαρχια του(γιατι ναι,καποιες θυσιες πρεπει να γινουν!)
αλλα θεωρω οτι μπορει να περασει πολυ ευχαριστα και δημιουργικα!απλα ειναι η πρωτη χρονια της ενηλικης ζωης μας(ετσι το ειδα εγω!) οπου καλουμαστε να αποδωσουμε κατω απο πιεση ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aphana
Νεοφερμένος
petran_r21
Δραστήριο μέλος
λια ησουν καλη μαθητρια ολα τα προηγουμενα χρονια?(για να ενδιαφερεσαι συμπεραινω οτι εισαι καλη) δεν σ λεω αριστη!απλα πολυ καλη και συνεπης στα μαθηματα..με βαθμολογια σχολειου 18-20.Αν ναι τοτε δεν εχεις τιποτ αλλο ν κανεις απο το να συνεχησεις να εχεις τις ιδιες προσδοκιες για τν εαυτο σου.Οι καθηγητες παθαινουν αυτο το τραλαλα η απλα προσποιουνται οτι το παθαινουν για να στρωσουν οσους μαθητες δεν στρωνονται ευκολα...το trick ειναι να μην φοβασαι το διαβασμα!διαλεξε τη σωστη κατευθυνση π σ ταιριαζει and go!σιγα τ αυγα...και οταν πλησιαζει ο καιρος για τις εξετασεις απλα cool!προγραμματισμενες επαναληψουλες (ειτε απο το φροντι ειτε απο μονη σου) και πολυυυυυυ χαβαλε για να ελαφρυνει την κατασταση..!!thats all!good luck!!
Εγω το φοβαμαι το διαβασμα.Βασικα οτι θα αρχισω να βαριεμαι και δεν θα μπορω να συγκεντρωθω
aphana
Νεοφερμένος
Εγω το φοβαμαι το διαβασμα.Βασικα οτι θα αρχισω να βαριεμαι και δεν θα μπορω να συγκεντρωθω
θα γινει κ αυτο...καποια στιγμη θα ερθει και η κοπωση.Κατα τον απριλιο ενιωθα σαν εγκυος στον 8ο μηνα!Ηθελα τοοοσο πολυ να 'γεννησω' να βγαλω το βαρος απο πανω μου...ξερεις γεματη ανυπομονησια!γι αυτο στο διαβασμα εκανα πολλα διαλειμματα...αλλα τι πειραζε!το θεμα ειναι να εχεις πεισμα τετοιες δυσκολες στιγμες και να λες θα βγαλω το σημερινο μου προγραμμα ακομα κι αν στερηθω 1-2 ωρες υπνου
ntinoula
Νεοφερμένος
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ένα σου λέω. Ακόμη βλέπω εφιάλτες.
χωρις πλακα κ γω! πιο συνηθισμενος εφιαλτης ειναι οτι χανω τς πανελλαδικες επειδη δν ακουσα το ξυπνητηρι...
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην ακούς κανένα.Δεν θα ειναι και η καλυτερη χρονια αλλα καμια σχεση με αυτα που λενε.Εγω περναω ανετα ιατρικη Αθηνας και δεν χρειαστηκε ποτε να διαβασω μετα τις 11 το βραδυ,ενω ολοι μου λεγανε οτι θα ξενυχταω καθε βραδυ.
Αχάαααα... Και δε μου λες... Πώς ακριβώς το κατάφερες αυτό?
Οργάνωση διαβάσματος κλπ ή απλά έτσι σου έβγαινε το πρόγραμμα?
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην ακούς κανένα.Δεν θα ειναι και η καλυτερη χρονια αλλα καμια σχεση με αυτα που λενε.Εγω περναω ανετα ιατρικη Αθηνας και δεν χρειαστηκε ποτε να διαβασω μετα τις 11 το βραδυ,ενω ολοι μου λεγανε οτι θα ξενυχταω καθε βραδυ.
μου ακουγεται τρελο...
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
ntinoula
Νεοφερμένος
στα μα8ηματα της γενικης ας πουμε μπορεις να κανεις χαβαλε για να χαλαρωσεις οπως λες..εγω δε 8υμαμαι να καναμε μα8ημα..της τρελης γινοταν μεσα στην ταξη...Μωρε στην αρχη ειναι δυσκολα να συνηθισεις το ηλιθιο προγραμμα σχολειο-φροντιστηριο-σπιτι-φροντιστηριο-σχολειο.Εγω οταν πηγαινα σπιτι δυσκολευομουν να διαβασω λογω των πολλων μαθηματων που μας εβαζαν.Παντως χρειαζεται και καλο προσωπικο διαβασμα εκτος απο ενα καλο φροντ.Και ειδικα μετα τα χριστουγεννα που η χρονια φευγει σαν νερο!!Απλα πρεπει να φροντιζεις να διασκεδαζεις παντου στο σχολειο στο φροντιστηριο για να χαλαρωνεις.Εγω εβγαινα δυο σαββατα το μηνα γιατι υπηρχαν πολλες κυριακες που εγραφα διαγωνισμα στο φροντ.Αλλα οσες φορες εβγαινα ξεσαλωνα!! Παντως μην χασεις την εφταημερη εκδρομη!!Ειλικρινα ειναι μια οαση χαλαρωσης και χαβαλε πριν τις εξετασεις!Καλη επιτυχια και take it easy!!!!:no1:
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μωρε στην αρχη ειναι δυσκολα να συνηθισεις το ηλιθιο προγραμμα σχολειο-φροντιστηριο-σπιτι-φροντιστηριο-σχολειο.Εγω οταν πηγαινα σπιτι δυσκολευομουν να διαβασω λογω των πολλων μαθηματων που μας εβαζαν.Παντως χρειαζεται και καλο προσωπικο διαβασμα εκτος απο ενα καλο φροντ.Και ειδικα μετα τα χριστουγεννα που η χρονια φευγει σαν νερο!!Απλα πρεπει να φροντιζεις να διασκεδαζεις παντου στο σχολειο στο φροντιστηριο για να χαλαρωνεις.Εγω εβγαινα δυο σαββατα το μηνα γιατι υπηρχαν πολλες κυριακες που εγραφα διαγωνισμα στο φροντ.Αλλα οσες φορες εβγαινα ξεσαλωνα!! Παντως μην χασεις την εφταημερη εκδρομη!!Ειλικρινα ειναι μια οαση χαλαρωσης και χαβαλε πριν τις εξετασεις!Καλη επιτυχια και take it easy!!!!:no1:
Εμείς την κάναμε αυτήν την εκδρομή στη β'. Δεν θα πάμε εκδρομή πενταήμερη στη γ'...
aphana
Νεοφερμένος
αντε ρε..αληθεια?:wow:πηγαινες σ ολα τα μαθηματα φροντιστηριο;ή μηπως σηκωνωσουν 6 η ωρα τ πρωι για διαβασμα οπως κατι φιλοι μ;
-----------------------------------------
Απλα πρεπει να φροντιζεις να διασκεδαζεις παντου στο σχολειο στο φροντιστηριο για να χαλαρωνεις.Εγω εβγαινα δυο σαββατα το μηνα γιατι υπηρχαν πολλες κυριακες που εγραφα διαγωνισμα στο φροντ.Αλλα οσες φορες εβγαινα ξεσαλωνα!!
oh yeah!!that's it!
.sn0b
Νεοφερμένος
1) Μη βγεις πρόεδρος στο 15μελές και γενικά μην ασχοληθείς καθόλου με αυτό.
2) Ότι μπορείς να το κάνεις εκείνη την ώρα κάν'το και μην αφήνεις τίποτα για μετά.(Έτσι άφησα την ιστορία κατεύθυνσης για τα Χριστούγεννα και μετά για το Πάσχα και τελικά για τις 2 ημέρες πριν γράψω).
3) Κάνε συχνές επαναλήψεις ώστε να τα αφομοιώνεις (ιδίως αν είσαι θεωρητική)
Κατα τ'άλλα πολύ διάβασμα και όλα τ'άλλα με μέτρο
dimiper
Νεοφερμένος
Πραγματικά αξίζει να κάνει κάποιος λίγες θυσίες για να πετύχει το στόχο του.
Πάντως, παρ' όλο που όλη αυτή η διαδικασία ήταν πολύ δυσάρεστη νομίζω πως μ' έκανε πιο δυνατή. Τώρα νιώθω πως αν βάλω κάτι στόχο δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πετύχω. Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου πια.
Βάλτε τα δυνατά σας και μην φοβάστε τίποτα!!!
Καλή επιτυχία σε όλους...............
Niwths
Νεοφερμένος
Πρωτα απο ολα δν χρειαζεται να αγχωνεστε απο τωρα...Ειναι οντως μια δυσκολη χρονια αλλα αυτην την χρονια πρεπει να περασεις καλα!Αν εισαι αφοσιωμενος στον στοχο σου τοτε θα τα καταφερεις!Πρεπει να κανεις σωστο διαβασμα και με μετρο ακομα και αν δν ειναι για πολλες ωρες...Το συμαντικοτερο ομως ειναι να μν τα παρατησεις οτιδηποτε και αν δεις και ακουσεις!Εγω ειμαι απο τις σπανιες περιπτωσεις που διαβασανε τις τελευταιες μερες και περασαν στην πρωτη τους επιλογη...Συγκεκριμενα περασα Ναυτιλιακα ΠΑΠΕΙ...Αλλα ημουν απλως τυχερος...Πανω απο ολα πρεπει να κανεις σωστο διαβασμα και να βγαινεις και για καποιες βολτιτσες για να ξελαμπικαρει τα μυαλο σου!Ελπιζω να σου εδωσα κουραγιο!Καλη επιτυχια σε ολους εσας που δινετε για 1η φορα αλλα και σε αυτους που θα αξιοποιησουν την 2η ευκαιρια που τους εχει δωθει!:no1::no1:μας εχουν ηδη αγχωσει απο φροντηστηρια και σχολεια πως ειναι μια πραγματικα δυσκολη χρονια που πολλοι τα παρατανε αν και ειναι καλοι.
ποια ειναι η γνωμη σας για αυτη την καθολου ανοδυνη διαδικασια που ονομαζεται Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?:thanks:
lola_rennt
Νεοφερμένος
ενα εχω να πω εγω...οτι δεν μπορεις να το αποφυγεις,χαλαρωσε και απολαυσε το!:no1:
JNN
Νεοφερμένος
Η χρονια θα περασει γρηγορα μην ανησυχεις. Αποψη μου ειναι οτι η δυσκολη περιοδος ειναι εως οτου ερθουν τα χριστουγεννα κ εκει οπου χρειαζεται να βαλεις τα δυνατα σου για ...να μην παρεις την κατω βολτα!!! οχι χωρις πλακα θα περασει γρηγορα.Μην ακους κανεναν κ ναεισαι χαλαρη κ χωρις αγχος!:no1::no1:μας εχουν ηδη αγχωσει απο φροντηστηρια και σχολεια πως ειναι μια πραγματικα δυσκολη χρονια που πολλοι τα παρατανε αν και ειναι καλοι.
ποια ειναι η γνωμη σας για αυτη την καθολου ανοδυνη διαδικασια που ονομαζεται Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?:thanks:
αν οργανωσεις το χρονο σου ετσι ωστε κ με το διαβασμα σου να εισαι οκ αλλα να βρισκεις κ χρονο για χαλαρωση για να γεμισουν οι μπαταριες ανετα μπορεις να εξασφαλισεις την επιτυχια.ολα με μετρο!αντε ρε..αληθεια?:wow:πηγαινες σ ολα τα μαθηματα φροντιστηριο;ή μηπως σηκωνωσουν 6 η ωρα τ πρωι για διαβασμα οπως κατι φιλοι μ;
oh yeah!!that's it!
ΛΙΑ ΠΑΤΣΙΑΤΖΗ
Νεοφερμένος
Σωστα για την βαθμολογια .Φετος εβγαλα 19,4λια ησουν καλη μαθητρια ολα τα προηγουμενα χρονια?(για να ενδιαφερεσαι συμπεραινω οτι εισαι καλη) δεν σ λεω αριστη!απλα πολυ καλη και συνεπης στα μαθηματα..με βαθμολογια σχολειου 18-20.Αν ναι τοτε δεν εχεις τιποτ αλλο ν κανεις απο το να συνεχησεις να εχεις τις ιδιες προσδοκιες για τν εαυτο σου.Οι καθηγητες παθαινουν αυτο το τραλαλα η απλα προσποιουνται οτι το παθαινουν για να στρωσουν οσους μαθητες δεν στρωνονται ευκολα...το trick ειναι να μην φοβασαι το διαβασμα!διαλεξε τη σωστη κατευθυνση π σ ταιριαζει and go!σιγα τ αυγα...και οταν πλησιαζει ο καιρος για τις εξετασεις απλα cool!προγραμματισμενες επαναληψουλες (ειτε απο το φροντι ειτε απο μονη σου) και πολυυυυυυ χαβαλε για να ελαφρυνει την κατασταση..!!thats all!good luck!!
Ελπιζω να εχω καλη τυχη
την χρειαζομαι ευχαριστω πολυ !!!
Δεν υπαρχει περιπτωση να την χασω αν και θα ειναι 4ημερη σε εμαςΜωρε στην αρχη ειναι δυσκολα να συνηθισεις το ηλιθιο προγραμμα σχολειο-φροντιστηριο-σπιτι-φροντιστηριο-σχολειο.Εγω οταν πηγαινα σπιτι δυσκολευομουν να διαβασω λογω των πολλων μαθηματων που μας εβαζαν.Παντως χρειαζεται και καλο προσωπικο διαβασμα εκτος απο ενα καλο φροντ.Και ειδικα μετα τα χριστουγεννα που η χρονια φευγει σαν νερο!!Απλα πρεπει να φροντιζεις να διασκεδαζεις παντου στο σχολειο στο φροντιστηριο για να χαλαρωνεις.Εγω εβγαινα δυο σαββατα το μηνα γιατι υπηρχαν πολλες κυριακες που εγραφα διαγωνισμα στο φροντ.Αλλα οσες φορες εβγαινα ξεσαλωνα!! Παντως μην χασεις την εφταημερη εκδρομη!!Ειλικρινα ειναι μια οαση χαλαρωσης και χαβαλε πριν τις εξετασεις!Καλη επιτυχια και take it easy!!!!:no1:
ευχαριστω για τις ευχες και γενικα ευχαριστω ολους οσους απαντησαν στο ερωτημα μου :thanks:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.