κουνελι
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
optimistic_17
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω την πρωτη χρονια πηγα σε ολα.Τωρα που ξαναδινω δεν εκανα τιποτα γιατι ειμαι θεωρητικη,τις σημειωσεις τις ειχα ολες,απλα να τα ξαναδιαβαω επρεπε... Αυτοι που δεν θα περασουν φετος και θα δωσουν και του χρονου θα ειναι πολυ ατυχοι γιατι αλλαζει η υλη και δε θα τα ξερουν....
WHAT
THE
FUCK
?
debby
Νεοφερμένος
ΕλένηΚρ
Νεοφερμένος
Όσο γι' αυτά τα τρελά που αρχίζουν το φροντιστήριο απο την α γυμνασίου....Ε τι να πω. είναι και μερικοί γονείς...
cathrine17
Νεοφερμένος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω πηγαινω Ενισχυτική και κανω μονο Αρχαια με μια καθηγητρια πολυ καλυτερη απο αλλες διφορων φροντιστηριων.Μια πολυ καλη και συμφερουσα λυση νομιζω και προτρεπω ολους τους μαθητες της δευτερας Λυκειου να μην χανουν το χρονο τους στα φροντιστηρια!!!
-----------------------------------------
στη δευτερα σκοπευω να παω ενισχυτικη στα μαθηματικα αλλα θεωρητικα συνεχιζω ιδιαιτερο...γιατι ρε παιδια λενε οτι στη δευτερα δε χρειαζεται τοσο πολυ διαβασμα(ολους λουφα τους βλεπω)και αυτο σχετικα με τα φροντιστηρια?
chris_90
Διάσημο μέλος
Γιατι η Β' δεν εχει καμια σχεση με τη Γ' (τουλαχιστον για την Θετικη κατευθυνση που μπορω να ξερω). Κι εμενα ηταν η πιο λουφαδορικη ταξη ever. Βεβαια αυτο ειχε και τις αντιστοιχες επιπτωσεις στους βαθμους μου που πηραν... φορα κατηφορα.στη δευτερα σκοπευω να παω ενισχυτικη στα μαθηματικα αλλα θεωρητικα συνεχιζω ιδιαιτερο...γιατι ρε παιδια λενε οτι στη δευτερα δε χρειαζεται τοσο πολυ διαβασμα(ολους λουφα τους βλεπω)και αυτο σχετικα με τα φροντιστηρια?
Iliaso
Περιβόητο μέλος
arkenea moses
Νεοφερμένος
Πιστευω πως το φροντιστηριο λειτουργει επικουρικα. Δε προκειται να σου μαθει κατι ,αν εσυ ο ιδιος δεν στρωθεις να διαβασεις. Απλα σε καθοδηγει.
Σα το προσωπικο διαβασμα ,τπτ αλλο,θα συμφωνησω μαζι σου "Iliaso"! Aυτη η εσφαλμενη εντυπωση πως το φροντιστηριο ειναι το παν στη Γ λυκειου και γενικα στην εκπαιδευση μας εχει οδηγησει ως εδω.. Δε λεω ,φυσικα και φταινε και οι καθηγητες στο σχολειο (που οι περισ. μονο καθηγητες δεν ειναι..!) αλλα φταιμε κ μεις που ενισχυουμε το προβλημα.
Στη κατευθυνση μου παντως,βοηθηθηκα απο το φροντιστηριο μεσω των σημειωσεων και μονο στα λατινικα κ στο αγνωστο. Ολα τα αλλα απαιτουν προσωπικο διαβασμα..
iratango
Νεοφερμένος
Και εγω πηγαινω Ενισχυτική και κανω μονο Αρχαια με μια καθηγητρια πολυ καλυτερη απο αλλες διφορων φροντιστηριων.Μια πολυ καλη και συμφερουσα λυση νομιζω και προτρεπω ολους τους μαθητες της δευτερας Λυκειου να μην χανουν το χρονο τους στα φροντιστηρια!!!
-----------------------------------------
Κι εγώ ακριβώς δεν πήγαινα φέτος φροντιστήριο, έκανα ενισχυτική στα λατινικά και ιδιαίτερα ένα δύωρο εβδομαδιαίως στο άγνωστο που είχα πρόβλημα
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
πιστεύω πως με βοήθησε!!
κυρίως στα μαθηματικά κατεύθυνσης κι αυτό επειδή θέλουν εξάσκηση!!
αν διάβαζα μόνη ίσως βέβαια να πέρναγα και μόνο με το σχολείο...μας έκαναν καλή δουλειά αλλά τους γράφαμε..! μαζί κι εγώ!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.