Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Ναι.. ξέχασα να το αναφέρωΙδίατερα λογικά κάνεις!
Θα κάνω ιδιαίτερα... οι 2 ώρες είναι αρκετέςΑρχαία μόνο 2 ωρες; Από παιδιά που ξερω έκαναν το λιγότερο 4
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό αυτό το πρόγραμμα. Αρχικά, γιατί να κάνεις βιολογία κατεύθυνσης από τη Β';Σήμερα ξεκίνησα και θα κάνω:
2 ώρες έκθεση
1,5 ώρες χημεία β&γ λυκείου
1 ώρα βιολογία γ λυκείου
1,5 ώρα φυσική Ο.Π.
1 ώρα Φυσική γενικής
1 ώρα φυσικής γ' λυκείου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
Meow
Νεοφερμένος
Και όχι σε φροντηστήριο πάω
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
Meow
Νεοφερμένος
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnsk
Νεοφερμένος
Χαλαρώστε, δεν είναι τόσο δύσκολα όσο προσπαθούν να σας πείσουν ότι είναι, μην ξεχνάτε ότι και αυτό ένα προιόν είναι και κάπως πρέπει να προωθηθεί.
Και στη τελική, τι πάντα φροντιστήρια θα έχετε? Στο πανεπιστήμιο τι θα κάνετε? Κρίμα να σας στερούν από τον προσωπικό μόχθο για την κατάκτηση της γνώσης...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ ένα έχω να σας πώ παιδιά. Τα φροντιστήρια σας τρώνε τα λεφτά χωρίς κανένα λόγο. Αντι να κάτσετε 1η-2α Λυκείου να μάθετε να διαβάζετε μόνοι σας και να βγάλετε την ύλη σαν άνθρωποι(γιατί μην τρελαθούμε, αν δεν σου φτάνει καλοκαίρι + μια σχολική χρονιά για την Γ κάτι τρέχει) πηγαίνετε στα φροντιστήρια για λίγη "κονσέρβα γνώσης" και αχρείαστη πίεση.
Χαλαρώστε, δεν είναι τόσο δύσκολα όσο προσπαθούν να σας πείσουν ότι είναι, μην ξεχνάτε ότι και αυτό ένα προιόν είναι και κάπως πρέπει να προωθηθεί.
Και στη τελική, τι πάντα φροντιστήρια θα έχετε? Στο πανεπιστήμιο τι θα κάνετε? Κρίμα να σας στερούν από τον προσωπικό μόχθο για την κατάκτηση της γνώσης...
δεν εχεις αδικο, αλλα στο φροντιστηριο (η στα ιδιαιτερα,οτι κανει ο καθενας) υπαρχει η ευκαιρια να σου λυσει ενας καθηγητης τις αποριες σου και πραγματα που τυχον δεν καταλαβαινεις.
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν καποιος στοχευει μια σχολη των 15.000 μοριων και κατω, με πειθαρχια πιστευω οτι θα μπει μονος του εκει που θελει. Απο εκει και πανω, τα πραγματα δυσκολευουν. Σε ενα χρονο μπορει να εχω αλλαξει κι εγω αποψη, ποιος ξερει.
Edit: Και για να μεινω εντος θεματος, εχω μαθημα 3-4 ωρες τη μερα 4 φορες την εβδομαδα
Coco T.
Νεοφερμένος
Εγώ ένα έχω να σας πώ παιδιά. Τα φροντιστήρια σας τρώνε τα λεφτά χωρίς κανένα λόγο. Αντι να κάτσετε 1η-2α Λυκείου να μάθετε να διαβάζετε μόνοι σας και να βγάλετε την ύλη σαν άνθρωποι(γιατί μην τρελαθούμε, αν δεν σου φτάνει καλοκαίρι + μια σχολική χρονιά για την Γ κάτι τρέχει) πηγαίνετε στα φροντιστήρια για λίγη "κονσέρβα γνώσης" και αχρείαστη πίεση.
Όντως... Δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφουν στο φροντιστήριο. Αυτό που θέλουν να πετύχουν είναι να σε κάνουν να νιώθεις την ανάγκη τους, πως μόνο με αυτούς μπορείς να τα καταφέρεις.
Ας μην γελιόμαστε όμως.. Είναι πολύ λίγα τα παιδιά που τα καταφέρνουν χωρίς φροντιστήριο.. Χρειάζεται (ούτως ή άλλως) πρόγραμμα το οποίο πρεπει να ακολουθείς χωρίς να αφήνεις κενά. Χρειάζεται πείσμα και κόπο.. Και αν δεν πηγαίνεις και φροντιστήριο χρειάζεται να έχεις καλούς καθηγητές στο σχολείο για να σου λύσουν τυχόν απορίες ή να σου δώσουν έξτρα ασκήσεις, να σου πουν κάτι επιπλέον..
Όπως και να 'χει όμως σίγουρα κάποιος που διδάσκει χρόνια θα σε πάει σταδιακά, θα σου δώσει τις σωστές οδηγίες και θα σε κατευθύνει.. Παρ'ολα αυτά πρέπει να είσαι και από μόνος σου πρόθυμος να προσπαθήσεις και σίγουρα δεν θα πρέπει να επιτρέπεις σε κανέναν καθηγητή να μειώνει εσενα και την προσπάθεια σου ,ούτε και να τους πιστεύεις όταν προσπαθούν να σε πείσουν για το πόσο τραγικό και δύσκολο πράγμα είναι οι Πανελληνιες.. Βέβαια και χρειάζεται να διαβάσεις.. Σίγουρα κάπου θα δυσκολευτείς, θα κουραστείς θα απογοητευτείς.. Όλα είναι λογικά, το θέμα είναι να θες να πετυχεις.Αν δεν διαβάσεις και στη Γ Λυκείου, τότε ποτε περιμένεις;;
Alexismicro
Νεοφερμένος
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
seferhs2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
stylianos6000
Νεοφερμένος
Johnsk
Νεοφερμένος
Εγώ πχ στην Γ Λυκείου είχα 14 ώρες την εβδομάδα Φροντιστήριο και επειδή αφαιρούμαι εύκολα πράγματι με βοήθησε στο διάβασμα για αυτήν την τελευταία χρονιά.
Jim_Pap
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολλα παιδια (κι εγω αναμεσα τους) αν δεν πηγαίναμε φροντηστήριο στις 2 προηγούμενες χρόνιες θα δεν υπήρχε κίνητρο να διαβάσουμε καν...Οπότε 1) είναι η βοήθεια και το κίνητρο και 2)τουλαχιστον στις θετικες επιστημες χρειάζονται αρκετά πράγματα της ύλης για την 3η.Παιδιά, επειδή κάποιοι παρεξηγήσατε, αναφέρομαι στα φροντιστήρια πριν την Γ Λυκείου. Έτσι όπως είναι το σύστημα τώρα φυσικά και στην Γ Λυκείου αναγκαστικά χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, ειδικά για τις υψηλόβαθμες σχολές. Απλά όσον αφορά τις χρονιές πριν, είναι κρίμα και άδικο να μην μάθετε να διαβάζετε μόνοι σας.
Εγώ πχ στην Γ Λυκείου είχα 14 ώρες την εβδομάδα Φροντιστήριο και επειδή αφαιρούμαι εύκολα πράγματι με βοήθησε στο διάβασμα για αυτήν την τελευταία χρονιά
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.