ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα πεθάνεις μέχρι τη Γ' λυκείου, να ξέρεις
Όχι, απλά επειδή τα γουστάρω αυτά τα μαθήματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
2 ώρες Μαθηματικά Κατεύθυνσης
2 ώρες Μαθηματικά Γενικής
2 ώρες Φυσική Κατεύθυνσης
2 ώρες Φυσική Γενικής
2 ώρες Χημεία Κατεύθυνσης
1 ώρα Χημεία Γενικής
2 ώρες Έκθεση
Σύνολο: 13 ώρες
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
violitzou
Εκκολαπτόμενο μέλος
1 ώρα : Φυσική γενικής
1 ώρα : Φυσική κατεύθυνσης
1 ώρα : Εκθεση
1 μιση ώρα :μαθηματικά γενικής
1 μιση ώρα :μαθηματικα κατεύθυνσης.. και από Ιανουάριο ξεκινάμε Γ λυκείου φυσική και μαθηματικάα..
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
θετική: 6 ώρες το μήνα Free time, self-organised YAYΘΕΤΙΚΗ 7χ1,5=10,5 ώρες!! Πάμε γεράα!
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
θετική: 6 ώρες το μήνα Free time, self-organised YAY
Μιλάς για οργάνωση στο πιο οργανωτικό ever άτομο.
Something is wrong here.
chocolatecookie
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Εσείς πόσες ώρες κάνετε φροντιστήριο στα μαθήματα της θετικής;Στη γ' λυκείου;
2 μαθηματικά, 3 φυσική (δυο φορες απο 1,5 ωρα), 2 χημεια, 1 έκθεση και μάλλον 2 βιολογια (κατ και γενικης μαζι)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chocolatecookie
Νεοφερμένος
2 μαθηματικά, 3 φυσική (δυο φορες απο 1,5 ωρα), 2 χημεια, 1 έκθεση και μάλλον 2 βιολογια (κατ και γενικης μαζι)
Οι ώρες που λες σε έκθεση και βιολογία μου φαίνονται λίγες.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Έκθεση νομίζω δε χρειάζεται πάνω από 2ωρο...Βιολογία γενικής εγώ 1 φορά την εβδομάδα έκανα γύρω στα 40 λεπτά.Θεωρητική ήμουν.Δεν ξέρω τι παίζει με Βιολογία Κατ.Οι ώρες που λες σε έκθεση και βιολογία μου φαίνονται λίγες.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
6 ώρες μαθηματικα κατ.
4 ώρες φυσικη
2 ώρες ΑΕΠΠ
3 ώρες γραμμικο σχεδιο
3 ώρες ελευθερο σχεδιο
2 ώρες εκθεση
6ωρο σχεδιο συνεχόμενο μερικές φορές τις Κυριακες
Για τα μαθ. γεν. δεν είχαμε σταθερό προγραμμα, για παράδειγμα πριν τα Χριστούγεννα συμφωνήσαμε να μην κάνουμε κατευθυνση και να κάνουμε γενική.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Οι ώρες που λες σε έκθεση και βιολογία μου φαίνονται λίγες.
Ο Βιολόγος μου λέει να κάνουμε 3 ωρες, αλλά δν ξέρω μου φαίνονται πολλές.
chocolatecookie
Νεοφερμένος
Ο Βιολόγος μου λέει να κάνουμε 3 ωρες, αλλά δν ξέρω μου φαίνονται πολλές.
Πιστεύω πως 3 ώρες θα ήταν καλό να κάνεις.1 Γενικής και 2 Κατ/σης.
Nikolaos17
Νεοφερμένος
4 ώρες φυσικη
2 ώρες ΑΕΠΠ
2 ώρες εκθεση
6 ώρες μαθηματικα κατ
4 ώρες φυσικη
2 ώρες ΑΕΠΠ
2 ώρες εκθεση
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
2 ώρες χημεία και 2 ώρες έκθεση + μαθηματικα που δεν ξέρω ακόμα πόσες θα κάνω .. καλά είναι?
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
3 Μαθηματικα
3 Φυσικη
2 ΑΕΠΠ
1 ΑΟΔΕ
2 Εκθεση
1 Βιολογια
Mythik52
Νεοφερμένος
1:30 ώρα Λατινικά Κατ.
1:30 ώρα Έκθεση
2 ώρες Μαθηματικά Γεν.
2 ώρες Αρμονία (μπορεί να πάω στο Μουσικών Σπουδών)
3 ώρες Γερμανικά (να προλάβω να πάρω το C1 πριν την τρίτη)
Άρα 7 ώρες για το σχολείο και άλλες 5 για εξωσχολικά!
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
2 ώρες Αρχαία Κατ.
1:30 ώρα Λατινικά Κατ.
1:30 ώρα Έκθεση
2 ώρες Μαθηματικά Γεν.
2 ώρες Αρμονία (μπορεί να πάω στο Μουσικών Σπουδών)
3 ώρες Γερμανικά (να προλάβω να πάρω το C1 πριν την τρίτη)
Άρα 7 ώρες για το σχολείο και άλλες 5 για εξωσχολικά!
10 είναι οι ώρες για τα εξωσχολικά, όχι 5...
DimitraKapa
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.