chara9999
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ έκανα 2 ώρες ΜΚ και βγήκε όλη η ύλη με χαλαρούς ρυθμούς.
Επίσης φυσική κατ δεν αξίζει να κάνεις. Απλές συμβουλές, βέβαια 10 ώρες δεν είναι και τπτ υπερβολικό για να σε κουράσει, αλλά αν θέλεις μπορείς να κόψεις ώρες.
Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
αν μπορείς δώσε μου και μένα συμβουλές για τις ώρες. Είμαι δευτέρα λυκείου, θα πάω θετική κατεύθυνση και δεν θέλω να κουραστώ πολύ. Πόσες ώρες να κάνω φροντιστήριο και σε ποια μαθήματα;Εγώ έκανα 2 ώρες ΜΚ και βγήκε όλη η ύλη με χαλαρούς ρυθμούς.
Επίσης φυσική κατ δεν αξίζει να κάνεις. Απλές συμβουλές, βέβαια 10 ώρες δεν είναι και τπτ υπερβολικό για να σε κουράσει, αλλά αν θέλεις μπορείς να κόψεις ώρες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Η Φυσική Κατ. της Β δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη Φυσική Κατ. της Γ.Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;;
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
2 ωρες αγνωστο
2 ωρες εκθεση
1 ωρα ρητορικα
1 ωρα λατινικα
καλα ειναι;;;
Μαρικαίτη
Νεοφερμένος
2 ώρες άγνωστο
2 ώρες έκθεση
1.30 ώρα λατινικά
gregory nub
Διάσημο μέλος
Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρααν μπορείς δώσε μου και μένα συμβουλές για τις ώρες. Είμαι δευτέρα λυκείου, θα πάω θετική κατεύθυνση και δεν θέλω να κουραστώ πολύ. Πόσες ώρες να κάνω φροντιστήριο και σε ποια μαθήματα;
Δες το πάνω, δεν "έκανα" καθόλου φυσική και είμαι σε καλύτερο επίπεδο από εκείνο που χρειάζεται το σχολικό. Βοήθημα φυσικής και χαρτί και είσαι κομπλε. Μαθαίνεις και παραπάνω πράγματα (συνήθως γράφει και τίποτα που δεν έχει το βιβλίο το βοήθημα). Η γενικής δεν χρειάζεται καν φροντ με την καμία, αν είχες καταλάβει την φυσική στην Γ γυμνασίου θα σου φανεί ευκολάκι. Η κατεύθυνση τα μπερδεύει λίγο με την θερμοδυναμική αλλά τα υπόλοιπα κεφάλαια μου φάνηκαν φυσιολογικά.Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;;
Κατερίνα7
Νεοφερμένος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Θα πάω φροντιστήριο για αυτόν ακριβώς το λόγο...Για να με αναγκαζει να διαβάζω... Γιατί αν περιμένω από μένα, κλάφ' τα Χαράλαμπε Λέω για 7-8 ωρίτσες, χαλαρά...Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα
nafs
Διάσημο μέλος
2 ώρες αγνωστο
2 ώρες λατινικα
2 ώρες έκθεση
1 ώρα γραμματική
1 ώρα συντακτικό
Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Λοιπόν εγώ κάνω:
2 ώρες αγνωστο
2 ώρες λατινικα
2 ώρες έκθεση
1 ώρα γραμματική
1 ώρα συντακτικό
Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος.
Πιστεύω ότι μέχρι 8-9 ώρες είναι φυσιολογικά...Μετά αρχίζουν τα υπερβολικά...Αλλά εντάξει, είναι ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιούεγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα...
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.htmlΤα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης.
Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html
Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες
Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης...Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης...
What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα.
nafs
Διάσημο μέλος
What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα.
6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται
Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε
cha0s
Περιβόητο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ.
Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.