aye
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλητεία σκέτη είστε
Ωραιο θεμα, θα δουμε ποιος ηταν ο μεγαλυτερος Αλητηζ του Γυμνασιου
η στιγμή που τα 13χρονα σας έχουν πάρει στα σοβαρά και παραθέτουν με καμάρι τα κατορθώματα τους
ΑΧΑΧΑΧΑ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
presvis
Εκκολαπτόμενο μέλος
η στιγμή που τα 13χρονα σας έχουν πάρει στα σοβαρά και παραθέτουν με καμάρι τα κατορθώματα τους
ΑΧΑΧΑΧΑ
κλαίω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΧΑΧΑΧΑ
14 ε καλα δε ξεσκιζομαστε κιολας, ενα μηνυμα γραψαμε!!
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτό ονομάζεται 1 αποβολή also known as μονοήμερη
Φιλε δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα υπαρχουν και ωριαιες αποβολες..Αν τωρα μιλαμε για μονοημερες-διημερες κλπ τοτε παω πασο
Γάτος Χωριάτης
Νεοφερμένος
ΑΧΑΧΑΧΑ
aye
Πολύ δραστήριο μέλος
εσύ που δεν είσαι retarded πως μπορείς να συνυπάρχεις με άτομα σαν εμάς; δεν θίγεται η εξυπνάδα σου;
Γάτος Χωριάτης
Νεοφερμένος
πω πω τι λες τώρα
εσύ που δεν είσαι retarded πως μπορείς να συνυπάρχεις με άτομα σαν εμάς; δεν θίγεται η εξυπνάδα σου;
juste un instant
Επιφανές μέλος
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
πω πω τι λες τώρα
εχει αισθηση του χιουμορ
πραγματικα απορω πως ακριβως εβγαλες το συμπερασμα οτι σας εχουμε παρει στα σοβαρα, ενω στα μηνυματα μας κανει μπαμ οτι αυτοσαρκαζομαστε. καθαρα να πεις την εξυπναδα σου, ε; Ό,τι να'ναι τελείως
Γάτος Χωριάτης
Νεοφερμένος
εχει αισθηση του χιουμορ
πραγματικα απορω πως ακριβως εβγαλες το συμπερασμα οτι σας εχουμε παρει στα σοβαρα, ενω στα μηνυματα μας κανει μπαμ οτι αυτοσαρκαζομαστε. καθαρα να πεις την εξυπναδα σου, ε; Ό,τι να'ναι τελείως
Ακριβως όπως τα'πες
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
8) 8)
Ωραίοι, αθώοι προβληματισμοί...
Γάτος Χωριάτης
Νεοφερμένος
Εγώ και η διεθύντρια φέτος:
8) 8)
Ωραίοι, αθώοι προβληματισμοί...
Τώρα εννοείς εμάς ή την διευθύντρια !
Πλκ κανω...
Σε αυτό εγώ θα έλεγα: Ihr werdet euch schon vertragen! (Θα τα βρείτε)
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Τώρα εννοείς εμάς ή την διευθύντρια !
Πλκ κανω...
Σε αυτό εγώ θα έλεγα: Ihr werdet euch schon vertragen! (Θα τα βρείτε)
Δεν θέλω να κλείσω ειρήνη μαζί της
Schön wär's aber ich glaube , wir passen leider nicht zusammen ( ωραία θα ήταν αλλά πιστεύω, ότι δυστυχώς δεν ταιριάζουμε μαζι)
Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορώ να αποδώσω ούτε εγώ ούτε αυτή
Γάτος Χωριάτης
Νεοφερμένος
Δεν θέλω να κλείσω ειρήνη μαζί της
Schön wär's aber ich glaube , wir passen leider nicht zusammen ( ωραία θα ήταν αλλά πιστεύω, ότι δυστυχώς δεν ταιριάζουμε μαζι)
Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορώ να αποδώσω ούτε εγώ ούτε αυτή
Δέν πειράζει, θα το συνηθίσετε και οι δύο, δεν υπάρχει άλλη λύση.
JohnLegend-7-
Νεοφερμένος
Πόσες φορές έχετε σταλθεί στο γραφείο; Θεωρείτε πως σας έστειλαν για καλό λόγο ή πως το παρατράβηξαν λιγάκι;
Η μόνη φορά που εχω σταλθεί στο γραφείο (του γυμνασίου) ήταν πριν έναν μήνα που είχε δημιουργηθεί ένα θέμα στο σχολείο μου. Κάποια παιδιά (μαζί και εγώ) ζητήσαμε τα κλειδιά για μια αίθουσα όπου έχουμε ένα τραπέζι Πίνγκ-πόνγκ(αυτό συμβαίνει συχνά όταν έξω βρέχει). Όταν χτύπησε το κουδούνι ξεχάσαμε τα κλειδιά στην πόρτα και κάποιος είχε την ιδέα να μπει μέσα χωρίς άδεια και οι καθηγητές μόλις μπήκαν στην αίθουσα τα βρήκαν αναστατωμένα. Μετά βέβαια εμείς την πληρώσαμε.
Αν και θεωρώ πως μετά από αυτό καλά έκαναν και μας έστειλαν στο γραφείο, δεν ήταν και ανάγκη να κλειδώσουν οριστικά την αίθουσα .
Φυσικά και είναι ανάγκη, σας εμπιστεύτηκαν με την αίθουσα και εσείς η μόνη δουλειά που είχατε να κάνετε είναι να την προσέχετε. Αν αυτοί που μπήκαν μετά έσπαγαν το τραπέζι πινγκ - πονγκ (πανάκριβο) και άλλα πράγματα οι καθηγητές έπρεπε να τα πληρώσουν από τις τσέπες τους.
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
καμια ειμαι και απουσιολογος
Αυτό που το λέτε λες και ειναι κάποιο αξίωμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.