Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Είχα αρχίσει και ρωσικά, τα παράτησα όμως. Μαθαίνω ισπανικά από το ίντερνετ και μου μαθαίνει ένας φίλος μου και σουαχίλι! (καλά μην φανταστείτε, κάτι φράσεις μόνο ).
Επόμενη πρόκληση είναι τα κινέζικα (τα ιαπωνικά είναι too mainstream πλέον ).
Και σε κάποια φάση θέλω να κάνω τα σουηδικά γιατί απ' ό,τι έχω καταλάβει είναι αρκετά εύκολη γλώσσα και μπορεί να μου αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη.
Γενικώς έχω θέματα με τις γλώσσες όπως καταλάβατε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angel27
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ μιλάω πάρα πολύ καλά Αγγλικά,μέτρια Γερμανικά ,και απο τον ιούνιο που μας πέρασε έχω ξεκινήσει Κινέζικα (Mandarin )
Κινέζικα!
Tell me more about it, είναι σχετικά εύκολη γλώσσα, σε τι επίπεδο είσαι μετά από 8 μήνες, για πότε στοχεύεις να πάρεις το πρώτο πτυχίο? (καταιγισμός ).
Angel27
Νεοφερμένος
A μία φορά πέταξα και το βιβλίο στον τοίχο δεν άντεξα
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Παίξτε αυτό το σύντομο παιχνίδι και δείτε: https://greatlanguagegame.com/
Capellini
Νεοφερμένος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Μιλάω Αγγλικά και Γερμανικά (πόνος μεγάλος τα Γερμανικά, κόλλησα σε εκείνο το Β1 στην Α' Λυκείου και όλο λέω τώρα που έχω χρόνο να το φτάσω έστω στο Β2 και δεν το κάνω ).
Είχα αρχίσει και ρωσικά, τα παράτησα όμως. Μαθαίνω ισπανικά από το ίντερνετ και μου μαθαίνει ένας φίλος μου και σουαχίλι! (καλά μην φανταστείτε, κάτι φράσεις μόνο ).
Επόμενη πρόκληση είναι τα κινέζικα (τα ιαπωνικά είναι too mainstream πλέον ).
Και σε κάποια φάση θέλω να κάνω τα σουηδικά γιατί απ' ό,τι έχω καταλάβει είναι αρκετά εύκολη γλώσσα και μπορεί να μου αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη.
Γενικώς έχω θέματα με τις γλώσσες όπως καταλάβατε.
Ρώσικα θέλω και εγώ, και ισπανικά και πολωνικά.
Angel27
Νεοφερμένος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Ερινύς να και ένα βίντεο για το πώς να γράφεις το wo (γουό)(εγώ) στα κινέζικα
Παναγιά μου όλο αυτό για μία λέξη?
Θα επιστρέψω στα ισπανικά μου.
Angel27
Νεοφερμένος
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Γαλλικά(Β2 και προετοιμάζομαι για C1)
Γερμανικά(Α2)
Ισλανδικά(Α1)
και του χρόνου θα ξεκινήσω Ιαπωνικά ή Ισπανικά!!!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Tróndur í Gøtu
Νεοφερμένος
Αγγλικά(Β2)
Γαλλικά(Β2 και προετοιμάζομαι για C1)
Γερμανικά(Α2)
Ισλανδικά(Α1)
και του χρόνου θα ξεκινήσω Ιαπωνικά ή Ισπανικά!!!
Πού έμαθες ισλανδικά; Τα λατρεύω
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
13 χρονών και μιλάς τόσες γλώσσες;
Είμαι θαυματουργός!
Γενικά έχω ένα ιδιαίτερο ταλέντο στις ξένες γλώσσες!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
bartender57
Νεοφερμένος
https://www.youtube.com/watch?v=FOiXtWcQ8GI
οσο για μενα:
Αγγλικα Γ2
Γερμανικα Γ2
Γαλλικα Γ1
Ιταλικα Γ1
Ισπανικα Β2
Ρωσικα Α2
Τουρκικα Α2
κριμα που δεν τελειοποιησα τις 3 λατινικες γλωσσες, αλλα τωρα το ενδιαφερον μου εχει στραφει αλλου
russia4ever
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ δεν έχω πτυχία όπως εσείς αλλά μιλάω αγγλικά(από σχολείο), γερμανικά(κάτι λίγα), σουηδικά(όπως τα γερμανικά) και ρώσικα(αρκετά καλά).
Всё(=αυτά)
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
DimitraKapa
Νεοφερμένος
Guest 545651
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- athinouli
- Maria_Xagorari
- panaman
- Zirene
- Fanimaid123
- New member
- stergios191919
- augustine
- DimitraA.
- PanMoonlight
- vana_krlf
- Stelios725
- Lab13
- Fanimaid
- Wrong
- SweetGirl
- louminis
- Jocaste
- Κασανδρα
- Alma Libre
- Konstantinos_m
- Κλημεντίνη
- Άνιελ
- Viedo
- American Economist
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- KateRdJ
- blanc
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.