Ελληνικά
Αγγλικούλια (Τα αντιπάθησα από την πρώτη στιγμή που τα είδα, ἐτσι, δεν ασχολήθηκα πολύ με το να καθήσω σοβαρά να ασχοληθώ)
Λίγα Ιαπωνικά (αλλά θέλω να μάθω τέλεια)
Και στο μέλλον θέλω να μάθω ρώσσικα και:
.... ναι το ξέρω ότι παράξενο αλλά το θέλω. Στο πολύ μέλλον όμως. Για την ώρα θα ασχοληθώ με τα Ιαπωνικά μου...Σουαχίλι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dianechristy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος
Από το 2050 τα γαλλικά θα μιλιούνται από το 8 ενώ τα αγγλικά μόνο από το 5 % του παγκόσμιου πληθυσμού. Αλλά δεν με πειράζει αυτό. Κάθε άλλο!
English in Decline as a First Language, Study Says (national geographic)
......In fact, the relative decline of English is continuing. In the mid-20th century, nearly 9 percent of the world's population grew up speaking English as their first language. In 2050, the number is expected to be 5 percent.
https://news.nationalgeographic.com/n..._language.html
Αντίθετα για τα γαλλικά :
En 2010, 200 millions de francophones, soit environ 3% de la population mondiale.
En 2050, ils seront 700 millions, soit environ 7 % de la population mondiale !
https://www.pnyx.com/fr_fr/sondage/630
Aπό την γαλλική βίκι διαβάστε : Pourtant, le nombre de locuteurs a recommencé à augmenter depuis les années 80 et il est même prévu que le nombre de francophones dépasse celui d'anglophones dans les années 2030. En 2050, il est prévu que les francophones représentent 8% de la population mondiale, alors que la population anglophone ne représentera plus que 5%[38],[39],[40].
Ευτυχώς παρά την πτώση της αγγλικής ανεβενουν γαλλικά και ισπανικά. Λέω να μάθω και Χίντι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
γερμανικα (β2)
και θελω να μαθω ρωσικα ή ισπανικα
LiveLoveLaugh:D
Εκκολαπτόμενο μέλος
SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Constadinos
Νεοφερμένος
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος
Libertus
Συντονιστής
Στο μέλλον θέλω να ξεκινήσω Ρώσικα η Γερμανικά.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Γερμανικά B2 (Goethe) και πάω για C1
Δεν ξέρω αν μετά θα συνεχίσω τα γερμανικά ή αν θα μάθω καμιά καινούρια (π.χ. Σουηδικά).
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Και τα μιλάω καλά και τα
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
νοηματική (τελειώνω με επάτκεια)
μετά το σχολείο θα τελειοποιήσω νοηματική, αγγλικά και θα κάνω είτε ιταλικά είτε γαλλικά
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Βέβαια έχω κάνει πολύ λίγα μαθήματα, ίσα ίσα για να μπορώ να συνεννοούμαι με τους ασθενείς, αλλά κάτι είναι κι αυτό
mel999
Δραστήριο μέλος
γαλλικά(θα δείξει τον Ιούλιο )
ιταλικά (κάτι λίγα χωρίς πτυχίο )
(Τα ποντιακά πιάνονται? )
Θα θελα πολύ να μάθω ρώσικα...
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Τώρα, ξέρω βασικά πράγματα στα γερμανικά (έζησε ο μπαμπάς μου στην γερμανία) και στα ισπανικά.
Και έχω μάθει να διαβάζω/γράφω τυφλό σύστημα, μπάιγ, στα αγγλικά.
nPb
Επιφανές μέλος
Κάποια στιγμή θα ήθελα να μάθω την Γαλλική ή την Γερμανική γλώσσα.
Αστυόχη
Νεοφερμένος
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιταλικα
και αρκετα καλα
σουηδικα..!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- athinouli
- Maria_Xagorari
- panaman
- Zirene
- Fanimaid123
- New member
- stergios191919
- augustine
- DimitraA.
- PanMoonlight
- vana_krlf
- Stelios725
- Lab13
- Fanimaid
- Wrong
- SweetGirl
- louminis
- Jocaste
- Κασανδρα
- Alma Libre
- Konstantinos_m
- Κλημεντίνη
- Άνιελ
- Viedo
- American Economist
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- KateRdJ
- blanc
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.