GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω όμως ότι θα είχα περισσότερο άγχος και αγωνία τη 2η φορά.
Από τη μια όταν θέλεις κάτι πολύ, προσπαθείς όσες φορές χρειαστεί.
Από την άλλη, αν θέλεις κάτι πολύ το πετυχαίνεις (έστω με τη δεύτερη)!
StratosRIP
Δραστήριο μέλος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
nedi
Νεοφερμένος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Και λέω με σιγουριά ότι η δεύτερη φορά αρκεί, εκτός κι αν είσαι γκαντέμης και δε περάσεις παρά λίγο. :ρ
Εγώ τη πρώτη δεν είχα δώσει πολύ σημασία και είχα και πολλά ψυχολογικά, οπότε δεν πέρασα στο "στόχο" μου.
Τη δεύτερη ήμουν πιο αποφασισμένη αρχικά, αλλά μετά τα παράτησα και δε διάβασα κι ακόμα απορώ γιατί πήγα κι έγραψα άδικα.
Μάλλον έφταιγε το ότι δεν το ήθελα πολύ. Αν το ήθελα αρκετά θα' χα κάτσει να διαβάσω και θα' χε τελειώσει.
Οπότε έχει σημασία το πόσο το θες και πόσο επικεντρωμένος είσαι σ' αυτό.
Θαυμάζω πχ. τον focko που τελικά κατάφερε να μπει στην Ιατρική που το' θελε από πάντα.
Μπράβο φόκε, μας λείπεις.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτή είναι η δικιά σου άποψη και καλά κάνεις και την γράφεις έστω και τώρα.Το να αφορίζουμε όμως δεν είναι καλό,και στο λέω εγώ που έδωσα 2η χρονιά και απέτυχα.Well, νομίζω ότι 3 φορές πανελλήνιες(για άλλους 2) είναι καταστρεπτικό για τους περισσότερους ανθρώπους, και γι'αυτό το σχολίασα.Στ'αρχίδια μου τι κάνει ο καθένας, οπότε δεν έχω πρόβλημα.
Εσένα, όμως, ποιο είναι το πρόβλημά σου;
Ο καθένας το εκλαμβανει διαφορετικά το θέμα.Ας κρίνει λοιπόν ο καθένας κατά το δοκούν,χωρίς να ταμπού και προκαταλλήψεις.Δύο.
Και λέω με σιγουριά ότι η δεύτερη φορά αρκεί, εκτός κι αν είσαι γκαντέμης και δε περάσεις παρά λίγο. :ρ
Εγώ τη πρώτη δεν είχα δώσει πολύ σημασία και είχα και πολλά ψυχολογικά, οπότε δεν πέρασα στο "στόχο" μου.
Τη δεύτερη ήμουν πιο αποφασισμένη αρχικά, αλλά μετά τα παράτησα και δε διάβασα κι ακόμα απορώ γιατί πήγα κι έγραψα άδικα.
Μάλλον έφταιγε το ότι δεν το ήθελα πολύ. Αν το ήθελα αρκετά θα' χα κάτσει να διαβάσω και θα' χε τελειώσει.
Οπότε έχει σημασία το πόσο το θες και πόσο επικεντρωμένος είσαι σ' αυτό.
Θαυμάζω πχ. τον focko που τελικά κατάφερε να μπει στην Ιατρική που το' θελε από πάντα.
Μπράβο φόκε, μας λείπεις.
Itach1
Διάσημο μέλος
Παντως αν κατι το θελεις πολυ το συμπαν συνομωτει και στο φερνει(ακομη κι αν αργησει) στο πιατο..
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!
Ε άμα έχεις ένα όνειρο παλεύεις γι'αυτό
georgia.94
Δραστήριο μέλος
aris_1994
Νεοφερμένος
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
toro el rabiar
Νεοφερμένος
Θα δώσω πανελλήνιες το 2015. Τελίωσα το λύκειο και έδωσα πρώτη φορά πανελλήνιες το 2012.Γεννήθηκα το '94.Ξέρω ότι το σύστημα θα αλλάξει σε λίγα χρόνια, όμως δεν έχω καταλάβει :
θα δώσω εξετάσεις με το νέο σύστημα ή με αυτό που έδινα και το '12 ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Ξεθάβω το θέμα αυτο μετά από ένα χρόνο σχεδόν αλλά για συγκεκριμένο σκοπό και ελπίζω να πάρω απάντηση.
Θα δώσω πανελλήνιες το 2015. Τελίωσα το λύκειο και έδωσα πρώτη φορά πανελλήνιες το 2012.Γεννήθηκα το '94.Ξέρω ότι το σύστημα θα αλλάξει σε λίγα χρόνια, όμως δεν έχω καταλάβει :
θα δώσω εξετάσεις με το νέο σύστημα ή με αυτό που έδινα και το '12 ?
Με αυτο που εδωσες το 12.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.