JoeDon
Νεοφερμένο μέλος
Η JoeDon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα.

27-07-22

02:42
Εε αφού φέτος δε πήρε τίποτα η ΑΕΚ, είπε να την δικαιώσει σαν οπαδός περνώντας τα μαθήματα
Σε περίπτωση που όντως σε προσέβαλα, δεδομένου του ότι είσαι υποστηρικτής της συγκεκριμένης ομάδας, ειλικρινά συγγνώμη. Το σχόλιό μου ήτανε καθαρά σαρκαστικό και θα το είχα κάνει, και για τη δική μου ομάδα ή οτιδήποτε άλλο, εάν μου φαινόταν αστείο εξαρχής.ε δεν πηρε?..ε ναι δεν πηρε..ε κατσε τωρα με τις τιμες των καυσιμων θα αυξηθεί το λαθρεμποριο και θα παρει ..υπομονη.
εσυ παντως οτι κανεις το κανεις οριτζιναλ και αυτο εχει σημασια.
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

27-07-22

02:43
Σε πειραζει απλα χαχαχχα ηρεμησε ολα καλαΣε περίπτωση που όντως σε προσέβαλα, δεδομένου του ότι είσαι υποστηρικτής της συγκεκριμένης ομάδας, ειλικρινά συγγνώμη. Το σχόλιό μου ήτανε καθαρά σαρκαστικό και θα το είχα κάνει, και για τη δική μου ομάδα ή οτιδήποτε άλλο, εάν μου φαινόταν αστείο εξαρχής.
JoeDon
Νεοφερμένο μέλος
Η JoeDon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα.

27-07-22

02:45
Εντάξει χαίρομαι τότε! Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο... Απλώς, ίσως εμμέσως, όφειλα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Γιατί, εξάλλου, βρισκόμαστε στο διαδίκτυο, σε ένα ανώνυμο φόρουμ.Σε πειραζει απλα χαχαχχα ηρεμησε ολα καλα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.996 μηνύματα.

27-07-22

02:46
οχι ρε παιδι ..τι λες ολα καλα. οι ομαδες ειναι να κανουμε πλακαΣε περίπτωση που όντως σε προσέβαλα, δεδομένου του ότι είσαι υποστηρικτής της συγκεκριμένης ομάδας, ειλικρινά συγγνώμη. Το σχόλιό μου ήτανε καθαρά σαρκαστικό και θα το είχα κάνει, και για τη δική μου ομάδα ή οτιδήποτε άλλο, εάν μου φαινόταν αστείο εξαρχής.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.988 μηνύματα.

27-07-22

11:43
Η καθηγήτρια που με σκυλοέβρισε στην παράσταση μου έβαλε 7.
Αφού είχε σκοπό να με περάσει, γιατί έφαγα κράξιμο;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.996 μηνύματα.

27-07-22

14:58
γιατι ανυσυχει για σεναΗ καθηγήτρια που με σκυλοέβρισε στην παράσταση μου έβαλε 7.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.988 μηνύματα.

27-07-22

14:58
Ποιος ανησυχεί μωρέ; Ούτε το όνομα μου δεν θυμότανγιατι ανυσυχει για σενα

27-07-22

15:00
1 (μικροβιολογια)
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

27-07-22

15:02
το ονομα δεν εχει σημασια...και εγω τον κουρεα στον διαφανι δεν ξερω πως τον λενε αλλα ξερω οτι εχει ταλεντο.Ποιος ανησυχεί μωρέ; Ούτε το όνομα μου δεν θυμόταν![]()
ειδε σε σενα το κατι διαφορετικο και σε εκραξε ''να σφιξουν τα οπισθια'' και να μην κανεις κοπανες
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

27-07-22

15:05
Γιώργο Ηλιόπουλο τον λένετο ονομα δεν εχει σημασια...και εγω τον κουρεα στον διαφανι δεν ξερω πως τον λενε αλλα ξερω οτι εχει ταλεντο.
ειδε σε σενα το κατι διαφορετικο και σε εκραξε ''να σφιξουν τα οπισθια'' και να μην κανεις κοπανες

Giannis_19
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 56 μηνύματα.

09-12-22

10:28
Εγώ είμαι 3ο εξαμηνο και χρωστάω 10 μαθηματα και 5 εργαστηρια

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.016 μηνύματα.

09-12-22

14:32
4ο έτος ( 7ο εξάμηνο ) 0 χρωστούμενα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

09-12-22

14:39
Κάτι μου λέει ότι σε λίγο καιρό η απάντησή μου θα είναι ≠ 0 

Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-12-22

15:00
Αρκετα για να ριξω Συριζα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 244 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- George_dr
- catlover033
- aekarare
- ch2006
- georgetherrr
- SKG
- Cat lady
- florist
- georgios03
- Twittn
- phoni
- Wonderkid
- Joji
- Cherrylawschoolgirl
- eirinipap
- Antonius
- PanMoonlight
- SoyN
- thenutritionist
- Unboxholics
- tsiobieman
- angies
- Paragontas7000
- ggl
- Pharmacist01
- Pierre Bezukhov
- tfghp
- Miranda32
- Κλημεντίνη
- PanosBat
- Maynard
- Χάρις
- ismember
- Athens2002
- Philologist
- roud
- featherfuck
- Steliosgkougkou
- Εριφύλη
- Meow
- anastasia papa
- george777
- giannhs2001
- Dr. Gl. Luminous
- Schlimazel
- GeorgePap2003
- eukleidhs1821
- Ryuzaki
- P.Dam.
- katerinavld
- Specon
- nicole1982
- Hased Babis
- ένας τυχαίος
- Avalon12
- RedFoxSpirit
- Scott
- Memetchi
- JoeDon
- PanPan
- ougka pougka
- jimis2001
- paulkin94
- theodoraooo
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Johanna Mark
- oups
- Than003
- constansn
- KingOfPop
- Mariap.
- sophiaa
- Annou1
- SlimShady
- alpha.kappa
- Marple
- Έμμα
- snowy
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- katia.m
- Nala
- Fara
- Nikoletaant
- fmarulezkd
- Mammy Nun
- Konstantinos_3
- Citylights
- kost28
- Ελεν
- J.Cameron
- IceQueen
- Billas
- bruh_234
- markip
- Alexecon1991
- Nickt23
- Νομάρχης
- augustine
- Viedo
- Giii
- emilyfan85
- Chris k
- Kitkat2000
- ΘανάσοςG4
- Nikoleta_Giann
- Maria1743
- pacheiko
- Cathleen
- marakiloveee
- leo41
- kwstas03
- Theodora03
- stefan
- don_vito
- Ria99
- kiyoshi
- Αλκης Κ.
- anastasis06
- Georgekk
- papa2g
- ioannam
- iminspain
- calliope
- Idontknoww
- damn
- VasoGrimes
- panosveki
- TonyMontanaEse
- Jimmis18
- Xristosdimitra
- maria20
- Mitsos21
- globglogabgalab
- Johnman97
- Ada ada
- igeorgeoikonomo
- No name
- Nefh_
- kostas1233
- barkos
- Arhs19
- the purge
- physicscrazy
- Hetlag
- το κοριτσι του μαη
- maria2001
- azula
- nucomer
- aggelosst9
- pinkheart
- neurogirl
- louminis
- Monster Hunter
- Eri0611
- Stroka
- Φινεύς
- Necropolis
- clevercat
- Jimmy20
- Panagiotis849
- ale
- imyrcarn
- T C
- NEKTARIOS11
- charmander
- Lia 2006
- Thanos_D
- Medjnik
- hirasawayui
- Ziggy 1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.