Schlimazel
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 239 μηνύματα.

19-06-21

01:06
Εμένα 7, είναι πολλά, λέτε;

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.996 μηνύματα.

19-06-21

01:13
7 ok , αλλα σε ποιο εξαμηνο?Εμένα 7, είναι πολλά, λέτε;![]()
Schlimazel
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 239 μηνύματα.

19-06-21

01:14
6ο εξάμηνο τώρα7 ok , αλλα σε ποιο εξαμηνο?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.996 μηνύματα.

19-06-21

01:18
6ο εξαμηνο, συνολικα 30 μαθηματα, δηλαδη 7/30 , μια χαρα ουτε παιδικη ασθενεια.6ο εξάμηνο τώρα
Schlimazel
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-06-21

01:19
χαχαχαχα, ναι απλα θα μπω 4ο τώρα, αλλά νομίζω ότι αν τα σπάσω ειναι οκει6ο εξαμηνο, συνολικα 30 μαθηματα, δηλαδη 7/30 , μια χαρα ουτε παιδικη ασθενεια.
εσύ έχεις χρωστούμενα;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

19-06-21

01:27
εχω ...δεν εχω? σε συνολο 29 θεωριες και εργαστηρια χρωστω 5.χαχαχαχα, ναι απλα θα μπω 4ο τώρα, αλλά νομίζω ότι αν τα σπάσω ειναι οκει
εσύ έχεις χρωστούμενα;
Schlimazel
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-06-21

01:28
τοσα πολλα; τι έτος εισαι; (αν καταλαβα καλα χρωστας 29 +5 ή 5 στα 29;εχω ...δεν εχω? σε συνολο 29 θεωριες και εργαστηρια χρωστω 5.
aekarare
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα.

19-06-21

01:33
Εγώ είμαι δευτερο έτος(τέταρτο εξάμηνο)..Εχω περασει 26/26 μαθήματα και μένει να βγουν οι βαθμοί σε αλλα 2 μαθήματα για να τελειώσει το 2ο έτος 

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

19-06-21

01:36
24+5 =29 .αυτα ειναι τα στατιστικα μεχρι και 3ο εξαμηνο. Και οτι κανουμε σε αυτη την εξεταστικη.τοσα πολλα; τι έτος εισαι; (αν καταλαβα καλα χρωστας 29 +5 ή 5 στα 29;
Schlimazel
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-06-21

01:36
Αχ συγχαρητηρια! Μπραβο που τα πας τοσο καλαΕγώ είμαι δευτερο έτος(τέταρτο εξάμηνο)..Εχω περασει 26/26 μαθήματα και μένει να βγουν οι βαθμοί σε αλλα 2 μαθήματα για να τελειώσει το 2ο έτος
και εγώ μεχρι το 2ο έτος μια χαρα ήμουν
Τωρα χάλασα χαχαα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
συνεχιζω να μην καταλαβα ποσα χρωστας, μαλλον ειμαι χαζη χαχαχαχα24+5 =29 .αυτα ειναι τα στατιστικα μεχρι και 3ο εξαμηνο. Και οτι κανουμε σε αυτη την εξεταστικη.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

19-06-21

01:37
εισαι αστερι , εχει να κανει με την ομαδα?Εγώ είμαι δευτερο έτος(τέταρτο εξάμηνο)..Εχω περασει 26/26 μαθήματα και μένει να βγουν οι βαθμοί σε αλλα 2 μαθήματα για να τελειώσει το 2ο έτος![]()
aekarare
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα.

19-06-21

01:38
Χαχα το βρίσκω λογικά καθώς όσο περνάνε τα εξάμηνα τα μαθήματα δυσκολεύουν.. Το θέμα είναι να μην χάσεις την μπάλα.. Αν χρωστάς και 3-4 παραπάνω δεν έγινε κάτι.Αχ συγχαρητηρια! Μπραβο που τα πας τοσο καλα
Τωρα χάλασα χαχαα
Χαχαχα μακάρι να τα πήγαινε και η ομάδα τόσο καλάεισαι αστερι , εχει να κανει με την ομαδα?
Schlimazel
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-06-21

01:38
μωρε δεν φταινε τα μαθηματα, εγω εριχνα πιστολια, αλλα ναι, θα τα μειώσω λιαν συντόμωςΧαχα το βρίσκω λογικά καθώς όσο περνάνε τα εξάμηνα τα μαθήματα δυσκολεύουν.. Το θέμα είναι να μην χάσεις την μπάλα.. Αν χρωστάς και 3-4 παραπάνω δεν έγινε κάτι.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

19-06-21

01:41
ειμαι 4 εξαμηνο , μεχρι και τελος 3ου εξαμημου ( φεβρουαριο) ειχαν τρεξει 29 μαθηματα εκ των οποιων εχω περασει τα 24. Τωρα στην εξεταστικη αυτη εχω να τρεξω 10 καινουργια του 4 εξαμηνου και κατι ψιλα απο πέρυσι.Αχ συγχαρητηρια! Μπραβο που τα πας τοσο καλα
Τωρα χάλασα χαχαα
συνεχιζω να μην καταλαβα ποσα χρωστας, μαλλον ειμαι χαζη χαχαχαχα
Schlimazel
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-06-21

01:43
α ενταξει ρε συ, μια πενταδα εχεις, ελεγχόμεναειμαι 4 εξαμηνο , μεχρι και τελος 3ου εξαμημου ( φεβρουαριο) ειχαν τρεξει 29 μαθηματα εκ των οποιων εχω περασει τα 24. Τωρα στην εξεταστικη αυτη εχω να τρεξω 10 καινουργια του 4 εξαμηνου και κατι ψιλα απο πέρυσι.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

19-06-21

01:48
Παιδια δεν εχει νοημα να περνατε ολα τα μαθηματα, δεν μπορειτε μετα να ανηκετε καπου, ειστε εξαιρεσεις, μυγες στο γαλα . Νιωστε την χαρα , αισθανθείτε σαν κανονικοι φοιτητες , χρωστατε μαθηματα.
Schlimazel
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-06-21

01:54
χαχαχαχα, ανήκουμε, στους άνω του μεσο ορου φοιτητες χαχαχαΠαιδια δεν εχει νοημα να περνατε ολα τα μαθηματα, δεν μπορειτε μετα να ανηκετε καπου, ειστε εξαιρεσεις, μυγες στο γαλα . Νιωστε την χαρα , αισθανθείτε σαν κανονικοι φοιτητες , χρωστατε μαθηματα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

19-06-21

01:55
Ενταξει δεν κανω και μνημοσυνο αλλα εχω πεσει σε ενα ουφο στην γραμμικη αλγεβρα.
Schlimazel
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-06-21

02:33
ΧΑΧΑΧΑΧΑ καλη δυναμηηηηΕνταξει δεν κανω και μνημοσυνο αλλα εχω πεσει σε ενα ουφο στην γραμμικη αλγεβρα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

19-06-21

07:04
Γεια σου γελαστή Schlimazel . Μπορείς να μου γραψεις με ελληνικους χαρακτηρες πως προφέρεται το όνομα σου ?ΧΑΧΑΧΑΧΑ καλη δυναμηηηη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 244 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- George_dr
- catlover033
- aekarare
- ch2006
- georgetherrr
- SKG
- Cat lady
- florist
- georgios03
- Twittn
- phoni
- Wonderkid
- Joji
- Cherrylawschoolgirl
- eirinipap
- Antonius
- PanMoonlight
- SoyN
- thenutritionist
- Unboxholics
- tsiobieman
- angies
- Paragontas7000
- ggl
- Pharmacist01
- Pierre Bezukhov
- tfghp
- Miranda32
- Κλημεντίνη
- PanosBat
- Maynard
- Χάρις
- ismember
- Athens2002
- Philologist
- roud
- featherfuck
- Steliosgkougkou
- Εριφύλη
- Meow
- anastasia papa
- george777
- giannhs2001
- Dr. Gl. Luminous
- Schlimazel
- GeorgePap2003
- eukleidhs1821
- Ryuzaki
- P.Dam.
- katerinavld
- Specon
- nicole1982
- Hased Babis
- ένας τυχαίος
- Avalon12
- RedFoxSpirit
- Scott
- Memetchi
- JoeDon
- PanPan
- ougka pougka
- jimis2001
- paulkin94
- theodoraooo
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Johanna Mark
- oups
- Than003
- constansn
- KingOfPop
- Mariap.
- sophiaa
- Annou1
- SlimShady
- alpha.kappa
- Marple
- Έμμα
- snowy
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- katia.m
- Nala
- Fara
- Nikoletaant
- fmarulezkd
- Mammy Nun
- Konstantinos_3
- Citylights
- kost28
- Ελεν
- J.Cameron
- IceQueen
- Billas
- bruh_234
- markip
- Alexecon1991
- Nickt23
- Νομάρχης
- augustine
- Viedo
- Giii
- emilyfan85
- Chris k
- Kitkat2000
- ΘανάσοςG4
- Nikoleta_Giann
- Maria1743
- pacheiko
- Cathleen
- marakiloveee
- leo41
- kwstas03
- Theodora03
- stefan
- don_vito
- Ria99
- kiyoshi
- Αλκης Κ.
- anastasis06
- Georgekk
- papa2g
- ioannam
- iminspain
- calliope
- Idontknoww
- damn
- VasoGrimes
- panosveki
- TonyMontanaEse
- Jimmis18
- Xristosdimitra
- maria20
- Mitsos21
- globglogabgalab
- Johnman97
- Ada ada
- igeorgeoikonomo
- No name
- Nefh_
- kostas1233
- barkos
- Arhs19
- the purge
- physicscrazy
- Hetlag
- το κοριτσι του μαη
- maria2001
- azula
- nucomer
- aggelosst9
- pinkheart
- neurogirl
- louminis
- Monster Hunter
- Eri0611
- Stroka
- Φινεύς
- Necropolis
- clevercat
- Jimmy20
- Panagiotis849
- ale
- imyrcarn
- T C
- NEKTARIOS11
- charmander
- Lia 2006
- Thanos_D
- Medjnik
- hirasawayui
- Ziggy 1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.