cha0s
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Για το 2ο ΠΜΣ (Σεισμική Μηχανική & Αντισεισμικές Κατασκευές ΕΑΠ) μόνο τη μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία.
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Για το 1ο ΠΜΣ (Ναυτική & Θαλάσσια Τεχνολογία & Επιστήμη ΕΜΠ-ΕΚΠΑ) ... ΤΙΠΟΤΑ! Postgraduate Over!
Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Και σε ανώτερα!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μπράβο σου πάντως! Πολύ ενδιαφέρουσες και αξιόλογες οι σπουδές σου!Για το 2ο ΠΜΣ (Σεισμική Μηχανική & Αντισεισμικές Κατασκευές ΕΑΠ) μόνο τη μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία.
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!
Εγώ χρωστάω δύο θεματικές ενότητες και τη διπλωματική για το ΠΜΣ (Σπουδές στην Εκπαίδευση-ΕΑΠ) και 4 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική για το ΠΜΣ (Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων-ΕΑΠ). Τι να κάνω η έρμη; Είμαι σε δύο ταυτόχρονα, για να διευκολύνω τη θέση μου τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Πάλι καλά που είμαι και ανύπαντρη, γιατί τα μεταπτυχιακά χρειάζονται και πολύ χρόνο μελέτης και κάποια χρήματα.Έχω μια συμφοιτήτρια που είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και κάνει δύο μεταπτυχιακά κι ένα προπτυχιακό ταυτόχρονα. Πώς τα προλαβαίνει; Είναι αξιέπαινη.Εγώ δεν βλέπω μπροστά μου.
Anyway! Μην σας κουράζω με τα δικά μου! Εύχομαι σε όλους/ες καλή δύναμη! Αξίζει τον κόπο ο αγώνας μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Και σε ανώτερα!
Είσαι καταπληκτική! Εντάξει...καλούτσικες είναι .Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μπράβο σου πάντως! Πολύ ενδιαφέρουσες και αξιόλογες οι σπουδές σου!
Εγώ χρωστάω δύο θεματικές ενότητες και τη διπλωματική για το ΠΜΣ (Σπουδές στην Εκπαίδευση-ΕΑΠ) και 4 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική για το ΠΜΣ (Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων-ΕΑΠ). Τι να κάνω η έρμη; Είμαι σε δύο ταυτόχρονα, για να διευκολύνω τη θέση μου τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Πάλι καλά που είμαι και ανύπαντρη, γιατί τα μεταπτυχιακά χρειάζονται και πολύ χρόνο μελέτης και κάποια χρήματα.
Χαρά στο κουράγιο σου. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κάνεις δύο μεταπτυχιακά μαζί και πόσο απαιτητικά είναι τα μεταπτυχιακά του ΕΑΠ. Πέρα από κόπο και χρόνο, χρειάζεται και χρήμα για να κάνεις 2 μεταπτυχιακά στο ΕΑΠ. Υπομονή και θα 'ρθει η ώρα που θα γράψεις εδώ "0".
Έχω μια συμφοιτήτρια που είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και κάνει δύο μεταπτυχιακά κι ένα προπτυχιακό ταυτόχρονα. Πώς τα προλαβαίνει; Είναι αξιέπαινη.Εγώ δεν βλέπω μπροστά μου.
.
WOW!!! Δεν έχω λόγια. Απλά...
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Καλή τύχη εύχομαι σε όλους!
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρά στο κουράγιο σου. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κάνεις δύο μεταπτυχιακά μαζί και πόσο απαιτητικά είναι τα μεταπτυχιακά του ΕΑΠ. Πέρα από κόπο και χρόνο, χρειάζεται και χρήμα για να κάνεις 2 μεταπτυχιακά στο ΕΑΠ. Υπομονή και θα 'ρθει η ώρα που θα γράψεις εδώ "0".
Σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση και για τα καλά σου λόγια. Συγχαρητήρια για τη μετριοφροσύνη σου.Είναι γεγονός ότι φεύγει για σπουδές ένα σημαντικό μέρος του μισθού μου. Είναι απαραίτητες, όμως. Δόξα τω Θεώ, παρά την ηλικία μου, έχω μεγάλη διάθεση για διάβασμα.
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
πως περνάει ο καιρός..
ktar
Νεοφερμένος
Πάνε τα 6 χρόνια! Τέλος παιδιά! Θέλω να κλάψω
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
vassonoff
Δραστήριο μέλος
peinaw_zw
Εκκολαπτόμενο μέλος
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
1, το δίνω αυριοο...
Καλά αποτελέσματα!!!
Εγω 21
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Μια συγκίνηση τη νιώθω δεν μπορώ να πω.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.