jim_porto
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kanu
Νεοφερμένος
ααα...Αγγελική νομίζω ότι κάνεις ένα μικρό λαθάκι για την Θεσσαλονίκη...ναι είναι μεγαλούπολη αλλά μην ξεχνάς οτι όπου και αν γυρίσεις θα δεις φοιτητές (φοιτητούπολη!)! Αν και όπως είναι λογικό έχει γρήγορους ρυθμούς κλπ δεν νομίζω να είναι τόσο απροσωπη και αφιλοξενη!αν περάσεις εκεί ελπίζω να με θυμηθείς!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jim_porto
Νεοφερμένος
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aggeliki22065
Νεοφερμένος
Ναι!ναι!εχεις δικιο σε αυτο και εγω ευχομαι να περασω Θεσσαλονικη,ειναι πολυ ομορφη πολη,περισσοτερο στην Αθηνα πηγαινε το χαωδης και απροσωπη..τωρα θα δειξει αν ειναι φιλοξενη αν περασω με το καλο!:xixi:καλημέρα!παιδιά εγώ από Σεπτέμβριο Θεσσαλονίκη!νομίζω ιδανική πόλη για φοιτητές!κάποιος άλλος που περνά Σαλόνικα;
ααα...Αγγελική νομίζω ότι κάνεις ένα μικρό λαθάκι για την Θεσσαλονίκη...ναι είναι μεγαλούπολη αλλά μην ξεχνάς οτι όπου και αν γυρίσεις θα δεις φοιτητές (φοιτητούπολη!)! Αν και όπως είναι λογικό έχει γρήγορους ρυθμούς κλπ δεν νομίζω να είναι τόσο απροσωπη και αφιλοξενη!αν περάσεις εκεί ελπίζω να με θυμηθείς!
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος
jim_porto
Νεοφερμένος
aress18
Νεοφερμένος
jim_porto
Νεοφερμένος
-sTeV@-
Νεοφερμένος
fotini22589
Νεοφερμένος
όσοι έρχονται την ερωτεύονται
δεν υπάρχει πουθενά αλλού αυτή η χαλλλλαρή κατάσταση που επικρατεί εδώ
αμέτρητα φοιτητικά καφέ
φοβερές ταβερνούλες και κρασάκι και ουζάκι
δεκάδες επιλογές για βραδινή έξοδο από ροκ μπαράκια μέχρι μπουζούκια
και φυσικά αποστάσεις που μπορείς να τις κάνεις με τα πόδια!
το λατρέυω να βγαίνω έξω το βράδυ στο κέντρο και να γυρίζω σπίτι με τα πόδια (δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσος κόσμος κυκλοφορεί στους δρόμους ακόμη και 4 το πρωί καθημερινής)
ladydragon22
Νεοφερμένος
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.