ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,816 μηνύματα.
24-09-19
15:14
Από κάποιο κατάστημα Vodafone της επιλογής σου μαζί με την ταυτότητα σου.Το πάσο πως θα το παραλάβουμε; (δεν έχω ιδέα από αυτά)
(Σημείωση συντονιστή: περισσότερα κι εδώ για το πως θα βγάλετε πάσο).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
the.m024
Νεοφερμένος
Η the.m024 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
26-09-22
18:03
Πώς βγάζω πασο;
26-09-22
18:07
Πώς βγάζω πασο;
Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας - Informational_Portal
Ακαδημαϊκή Ταυτότητα
academicid.minedu.gov.gr
Συνημμένα
the.m024
Νεοφερμένος
Η the.m024 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
26-09-22
18:15
ΕυχαριστώΗλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας - Informational_Portal
Ακαδημαϊκή Ταυτότηταacademicid.minedu.gov.gr
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,098 μηνύματα.
27-09-22
01:52
εδω μπαινεις για να κανεις την αιτησηΕυχαριστώ
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,787 μηνύματα.
28-09-22
14:45
Η πιστοποίηση του ακαδημαϊκού email που ζητάει τι φάση;
Στέλνεις επαναποστολή πιστοποιήσεως και δεν έρχεται τίποτα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 11,900 μηνύματα.
28-09-22
15:13
Αυτό το θέμα το είχα και γω. Χθες το απόγευμα μπήκα να το φτιάξω, σήμερα κατά τις 10 μου ήρθε η πιστοποίηση στο ε μειλ.Η πιστοποίηση του ακαδημαϊκού email που ζητάει τι φάση;
Απροσάρμοστη
Νεοφερμένος
Η Απροσάρμοστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
28-09-22
15:15
Και σε εμένα ζητάει πιστοποίηση του e-mail μου αλλά δεν μου έρχεται κάποιο μήνυμαΗ πιστοποίηση του ακαδημαϊκού email που ζητάει τι φάση;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,787 μηνύματα.
28-09-22
15:15
Ουπς, το πάτησα 500 φορές το κουμπί της επαναποστολής, τι θα έρθειΑυτό το θέμα το είχα και γω. Χθες το απόγευμα μπήκα να το φτιάξω σήμερα κατά τις 10 μου ήρθε η πιστοποίηση στο ε μειλ.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 11,900 μηνύματα.
28-09-22
15:16
Και γω το πάτησα αρκετές φορές, αλλά ευτυχώς ήρθε μόνο μίαΟυπς, το πάτησα 500 φορές το κουμπί της επαναποστολής, τι θα έρθει
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Χημείας Ιωαννίνων και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,989 μηνύματα.
28-09-22
16:14
Πάντως να ξέρετε αν τύχει και έρθει το πάσο σας τώρα(λέμε τώρα) έχουν πέσει τα συστήματα λόγω αναβάθμισης.Είχα χάσει το πάσο μου,βγήκε το νέο,πήρα να το πάρω πριν 3 μέρες και το σύστημα ήταν πεσμένο.Πήγα χθες πάλι ήταν.Οπότε μετά τις 5/10 να περιμένετε να το φτιάξουν.
Έχετε απορία πάνω στο θέμα;
Το μήνυμα αυτό ξεχώρισε από το θέμα Τα πάντα για τις Ακαδημαϊκές Ταυτότητες / Φοιτητικά Πάσο ως ουσιαστικό και χρήσιμο.
Θέλετε να ρωτήσετε κάτι / έχετε απορία στο θέμα; Μα φυσικά! Κάντε click εδώ για να συντάξετε την απορία σας.
Αυτό το thread είναι καθαρά για δική σας πληροφόρηση στο θέμα που πραγματεύεται. Το ischool.gr και η Ομάδα Διαχείρισης δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα όποια γραφόμενα των μελών. Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της σελίδας και/ή των περιεχομένων της χωρίς την σαφή αναφορά του ischool.gr σαν πηγή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Qwerty 0
- Giannakou Giota
- Vera
- EFAKIT
- Reader
- Helen06
- Entropy24
- dioandi2010
- Opiumred
- nearos
- Mathitis_tou_15
- hirasawayui
- Antonia Alexandra
- estrela
- Claire05
- Γιώτα Γιαννακού
- Nick_nt
- AggelikiGr
- evaggelia anna
- Leo komm
- Alexandros.Kourtis
- Joji
- Praxis
- Ness
- Quincy
- Jonathan A
- oups
- Angelo
- Μαρια39
- SKG
- Deadly_sorrowX
- alpha.kappa
- Primary Care
- DimitrisGk
- sophiaa
- Nick254
- the.m024
- Citylights
- KingPoul
- ggl
- Meow
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Antonius
- damn
- giannhs2001
- Sherlockina
- Hased Babis
- tsiobieman
- Unboxholics
- spring day
- Αναστασία197
- Μαραθ22
- korlef
- J.Cameron
- tfghp
- Panagiotis849
- SlimShady
- louminis
- KElPa
- Φινεύς
- Ggpg
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.