brownies
Νεοφερμένος
Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
22-08-23
09:56
Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων)
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,549 μηνύματα.
22-08-23
10:01
Φυσικά...γιατί να μην μπορείς ;Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων)
brownies
Νεοφερμένος
Η brownies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
22-08-23
10:11
Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,549 μηνύματα.
22-08-23
10:59
Ο θείος μου τελείωσε το ΠΑΔΑ (τότε ΤΕΙ) Λογιστική και πήγε για μάστερ στις ΗΠΑ με υποτροφία οπότε...όλα είναι πιθανάΓιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες
brownies
Νεοφερμένος
22-08-23
12:16
Εντάξει, σας ευχαριστώ πολύ!!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,934 μηνύματα.
22-08-23
19:23
Ποιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης?Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες
Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω.
Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα?
Έλενα Παπαμακαριου
Νεοφερμένος
Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
22-08-23
19:54
Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,934 μηνύματα.
22-08-23
19:59
Ε ..για να εχεις σοβαρη απαντηση θα πρεπει να δουμε την προκήρυξη.Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών.
Καθε προγραμμα εχει προαπαιτουμενα πτυχια.
Το δικο σου πρεπει να κανει καλα φιτ..αλλα θα πρεπει να το πει και η προκυρηξη
Έλενα Παπαμακαριου
Νεοφερμένος
Η Έλενα Παπαμακαριου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
22-08-23
20:00
Καλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
22-08-23
20:08
ε να κανεις..και βεβαια θα κανειςΚαλά κρασιά, επειδή είμαι νέα στην Αθήνα και φρεσκοχωρισμένη (άστα μας βγήκε Καρμίρης ο Κύπριος) αποφάσισα να ζήσω για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό
ε καστε καλη μου ...κοολ θα το ψαξω..τα μαρτυρανε αυτοι... περιμενε
ε να ναι καλα ο ανθρωπος αλλα η καρμιριά ειναι ίδιον της νησου.
Ασχετο ...αναλογο μαστερ εχει και το εαπ αλλα στοιχιζει 4χ650€ και με δοσεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι βεβαια σε δεχονται ,,ειναι προγραμμα της σχολης οικονομικων και στοιχιζει 3000 € σε 3 δοσεις..Βεβαια παντα εχεις την δυνατοτητα για δωρεαν (30% των φοιτητων) αν εχεις τα κριτηριαΚαλησπέρα θα ήθελα και εγώ να πω την δική μου απορία εδώ. Μπορώ εάν θέλω να κάνω το μεταπτυχιακό ' διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ' στο ΠΑΔΑ? Έχω τελειώσει νηπιαγωγών.
εδω και το αναλυτικο του σαιτ....το παδα εχει το καλυτερο σαιτ.
ωχ δεν δουλευει
να δες το pdf
α να και ενα τραγουδακι ενθαρυνσης
Συνημμένα
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Η Drglitterstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 495 μηνύματα.
22-08-23
20:33
Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικο(πλην Ευρωπης) με bachelors του Παδα;(τμήμα διοίκησης τουρισμου/ επιχειρησεων)
Costas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering
George W. Woodruff School of Mechanical Engineering
www.me.gatech.edu
Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα
Έλενα Παπαμακαριου
Νεοφερμένος
22-08-23
20:33
Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
22-08-23
21:51
Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα... γρηγορα ....πολυ γρηγορα.Σας ευχαριστώ παιδιά, αφήστε τα είμαι πολύ στενοχωρημένη και θέλω λίγο να βρω διέξοδο στις σπουδές. Έχω χάσει τον μπουσουλα μου γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό
Εμεις εδω αγαπαμε ανθρωπους... υποστηριζουνε ευθραυστους .
τιπακι
Με λενε Ελενα και μολις τωρα ηρθα στον κοσμο αυτον και θα κανω πραματακια.
brownies
Νεοφερμένος
22-08-23
21:53
Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούςΠοιος σου δημιουργησε αυτη την θεωρηση? μηπως οι βασεις εισαγωγης?
Εμ τοτε η γαλλικη ,γερμανικη,και ιταλικη φιλολογια εκπα και απθ θα ηταν το πολυ μεχρι λιανοκλαδι ..οχι για παραεξω.
Αχ τι ωραια που ειναι τα γαλλικα?
Ναι αλλά έχει κάνει διδακτορικό στην ΑγγλίαCostas_D._Arvanitis_me | George W. Woodruff School of Mechanical Engineering
George W. Woodruff School of Mechanical Engineeringwww.me.gatech.edu
Δες εδώ βιογραφικό, ήταν και στο Χάρβαρντ και έχει τελειώσει το παδα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
22-08-23
22:06
Κοιτα με ρομους δεν κανεις δουλεια.Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς
Ο Δημοπουλος τα πηρε απο οποιον μιλαει αγγλικα μεντικαλ για να κανει ψευτοερευνες και να δημοσιεύει χαρτια... δεν πηγε να βαλει κανενα μιστρι και βουρτσα στην φιλοσοφικη. Εχεις παει στην φιλοσοφικη?
Ε αμα πας προσεχε μην σου μπει κανενα καρφι στο ζημαρουλη.
Για το απθ δεν ξερω ,,κατι για βαριοπουλες ελεγε ο κουλης γιατι ετσι τον βολεύεαι ..ειχε και ενα πρυτανη βλημα..τωρα εφυγε ομως,,ειναι ομως ενα γενναίο πανεπιστημιο.
Το ξερεις οτι οι ημμυ του παδα εχουν 1,5 φορες πανω καθηγητες απο ημμυ απθ? ειναι καλο αυτο? δεν ξερω
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,984 μηνύματα.
22-08-23
22:45
Γιατί όπως και να χει θεωρείται χαμηλότερη σε βαθμίδα απτις υπόλοιπες
Τι εννοείς βαθμίδα;
Στο εξωτερικό εννοείται ότι κανείς δεν γνωρίζει ονόματα Ελληνικών Πανεπιστημίων γιατί ορισμένα είναι και δύσκολα να διαβαστούν: π.χ. Karditsa, Aigaiou University, Tesslia University. Δεν είναι εύκολα ονόματα. Οι ξένοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος από την Ελλάδα τελείωσε ένα Πανεπιστήμιο της πόλης του, τίποτα περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο. Αυτό είναι μια εσφαλμένη νοοτροπία Ελλήνων επειδή αρκετοί δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φτιάχνουν σενάρια εκτός πραγματικότητας. Οι πιθανές διαφορές ξαναλέω, είναι σε θέμα τοπωνυμίων για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και φυσικά, άγνοιας για συγκεκριμένα ερευνητικά αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή γιατί να ξέρουν το τάδε Τμήμα του Παδά; Ξέρουν την Μαγκουφάνα; Έχουν γνωρίσει κάποιον "νομπελίστα"; Γελάνε και τα τσιμέντα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,181 μηνύματα.
22-08-23
22:46
Κάποτε το πιστεύαμε όλοι αυτό , αλλά νομίζω οτι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά όπου και να πας .Το εκπα και το απθ θεωρούνται "καλες" σχολές σε σύγκριση με το Παδα γιαυτό έχω ενδοιασμούς
Εαν βρεις κάτι καλό λοιπόν που σου αρέσει μην το σκέφτεσαι για το όνομα διότι ειλικρινά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Εαν μιλάγαμε για κανένα μεγαλοπανεπιστήμιο του εξωτερικού θα σου έλεγα ναι οκει ιιιιίσως να χτυπάει λίγο διαφορετικά στο μάτι κάποιου , αλλά τώρα...δεν έχει σημασία .
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
23-08-23
00:08
Ενώ λες απλά Harvard της Μεσογείου (aka Παντειο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι είσαι από Panteion UniversityΔεν είναι εύκολα ονόματα.
Εγώ πάντως δεν έχω δει να μ λένε ότι δεν μας αρέσει το πτυχίο σου γτ είναι υποδεέστερο...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
23-08-23
00:11
Διόρθωση
Το Harvard της Μεσογείου ειναι το κρητης
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
23-08-23
00:12
Ντάξει μωρέ εκεί θα κολλήσουμε...Διόρθωση
Harvard Αττικής είμαστε εμείς
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Corfu kitty
- Aggel0sss
- Σταμάτης του '05
- Drglitterstar
- Jesse_
- nicole1982
- χημεια4λαιφ
- Hased Babis
- liana
- Nala
- Έλενα Παπαμακαριου
- giannis05
- brownies
- Alexandros.Kourtis
- guest24440
- MrDna
- GeorgePap2003
- Leo komm
- constansn
- Giannis_19
- Unboxholics
- AggelikiGr
- Φινεύς
- Alessandra Eliza
- Lifelong Learner
- ggl
- Ness
- flaura
- kiyoshi
- Steliosgkougkou
- Alexecon1991
- Athens2002
- Νικολινα
- hello1234
- Helen06
- Praxis
- ivannag
- Startx0
- Obi-Wan Kenobi
- Joji
- angies
- Τρελας123
- SoyN
- anchan
- NikoBellic
- Giii
- Ιωάννα λ
- panagiotis12
- love_to_learn
- dmav
- Wonderkid
- Abiogenesis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.