BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Πρόγραμμα:
8:15-10:00 Μαθηματική Ανάλυση Ι
10:15-12:00 Γραμμική Άλγεβρα
12:15-14:00 Μαθηματική Λογική
Το πρόγραμμα των εργαστηρίων δεν έχει βγει ακόμα...
Υ.Γ... την Παρασκευή είναι ακόμα πιο βαρύ... στις 15:00 τελειώνω.
Mόνο εγώ δε χαίρομαι που αρχίζουμε; Ξαφνικά νιώθω ένα κόμπο στο στομάχι μου... ή είμαι υπερβολική;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
McConkey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Εγώ αυτό λέω σε όλους... και όλοι με στραβοκοιτάνε.Τα ψέματα τελειώσαν πάνε οι διακοπές σας τελειώσαν......................
Λένε "αα φοιτητική ζωή επιτέλους μπλα μπλα μπλα"...
μόνο εγώ το βλέπω πως θα έχει ζόρι η κατάσταση;
McConkey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ αυτό λέω σε όλους... και όλοι με στραβοκοιτάνε.
Λένε "αα φοιτητική ζωή επιτέλους μπλα μπλα μπλα"...
μόνο εγώ το βλέπω πως θα έχει ζόρι η κατάσταση;
Εξαρτάται από το πρόγραμμα που έχει ο καθένας, εσένα το πρόγραμμα όπως είδα είναι αρκετά απαιτητικό και γεμάτο δύσκολα μαθήματα.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Τα ψέματα τελειώσαν πάνε οι διακοπές σας τελειώσαν......................
Αν είσαι όντως μεταπτυχιακός, δεν είσαι στο ίδιο mood.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς την Πέμπτη...
Πρόγραμμα:
Mόνο εγώ δε χαίρομαι που αρχίζουμε; Ξαφνικά νιώθω ένα κόμπο στο στομάχι μου... ή είμαι υπερβολική;
Το 3 το λες βαρύ;
Έχω την τετάρτη: 9-11, 11-13 (2 μαθήματα την ίδια ώρα. ), 15-17, 19-21.
Θα ανακαλύψεις, στο μέλλον, ότι όσο μεγαλύτερο το εξάμηνο, τόσο περισσότερες ώρες θα περνάς στο πανεπιστήμιο.
McConkey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν είσαι όντως μεταπτυχιακός, δεν είσαι στο ίδιο mood.
οι μεταπτυχιακοί κάναμε και προπτυχιακό και έχουνμε συνηθίσει να τελειώνουν οι διακοπές
οι αλλοι πανω είχαν διακοπές χωρίς να έχουν να διαβάσουν τίποτα 4 μηνές διακοπές που τώρα τέλειωσαν για πάντα
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
ε sorry δλδ... 1ο έτος όταν ήσουν δε σου φαινόταν βαρύ;Το 3 το λες βαρύ;
Έχω την τετάρτη: 9-11, 11-13 (2 μαθήματα την ίδια ώρα. ), 15-17, 19-21.
Θα ανακαλύψεις, στο μέλλον, ότι όσο μεγαλύτερο το εξάμηνο, τόσο περισσότερες ώρες θα περνάς στο πανεπιστήμιο.
ακόμα δεν έχω ψηθεί για να ξέρω πως θα είναι μετά
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς την Πέμπτη...
Πρόγραμμα:
δυσκολα μαθηματα.και εμεις εχουμε παρομοια.Το πρωτο αν ειναι παρομοιο με το δικο μας(Αναλυση I) θα σας ζορισει πολυ καθως ειναι πολυ δυσκολο και αν δεν εχεις σημειωσεις,δυσκολευεσαι πολυ να το περασεις.
Το δευτερο το παιρνας με διαβασμα,χωρις ιδιαιτερη δυσκολια.Για το τριτο δεν ξερω καθως δεν εχω κανει κατι παρομοιο.
Σε ολα,Για να μην δυσκολευτεις πολυ να τα περασεις,πρεπει να παρακολουθεις ή τουλαχιστον να ζητας σημειωσεις.Αλλιως τα πραγματα ειναι δυσκολα,και αν ο καθηγητης δεν εχει σημειωσεις στην ιστοσελιδα του ειναι ακομα πιο δυσκολα.
McConkey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχει και νόημα να τους "αγχώνεις" όμως!
οτι και να πω αυτοί πετάνε στον 7ο ουρανό αυτή την εποχή
είναι εποχή ενηλικίωσης αρχή μιας καινούριας ζωής.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
ε sorry δλδ... 1ο έτος όταν ήσουν δε σου φαινόταν βαρύ;
ακόμα δεν έχω ψηθεί για να ξέρω πως θα είναι μετά
Πρώτο έτος γενικά ήμουν ενθουσιασμένη που πέρασα στο τμήμα. 1ο εξάμηνο ήταν οκ, γνωριμίες, έξοδοι, χαλαρο διάβασμα. 2ο εξάμηνο κατάλαβα σε πόσο δύσκολη σχολή μπήκα που δεν είχα χρόνο ούτε να κοιμηθώ λόγω deadlines.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.δυσκολα μαθηματα.και εμεις εχουμε παρομοια.Το πρωτο αν ειναι παρομοιο με το δικο μας(Αναλυση I) θα σας ζορισει πολυ καθως ειναι πολυ δυσκολο και αν δεν εχεις σημειωσεις,δυσκολευεσαι πολυ να το περασεις.
Το δευτερο το παιρνας με διαβασμα,χωρις ιδιαιτερη δυσκολια.Για το τριτο δεν ξερω καθως δεν εχω κανει κατι παρομοιο.
Σε ολα,Για να μην δυσκολευτεις πολυ να τα περασεις,πρεπει να παρακολουθεις ή τουλαχιστον να ζητας σημειωσεις.Αλλιως τα πραγματα ειναι δυσκολα,και αν ο καθηγητης δεν εχει σημειωσεις στην ιστοσελιδα του ειναι ακομα πιο δυσκολα.
1ο εξάμηνο 4/7 μαθήματα είναι μαθηματικά xD ... έχω αρχίσει να ψιλοαγχώνομαι.
Οπότε κάθε συμβουλή σε εμάς τα ψαράκια είναι καλοδεχούμενη
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.
1ο εξάμηνο 4/7 μαθήματα είναι μαθηματικά xD ... έχω αρχίσει να ψιλοαγχώνομαι.
Οπότε κάθε συμβουλή σε εμάς τα ψαράκια είναι καλοδεχούμενη
np.Απλως να προσεχετε,αν γυρισεις την πλατη σου σε τετοια μαθηματα στην γυριζουν και αυτα.
Eva.dim
Νεοφερμένος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ αρχίζω τη Δευτέρα με "Εισαγωγή στη Λαογραφία και Κοινωνική Ανθρωπολογία" :/
Συγγνωωωωωωωωωμη! Επειδη κι εγω στο ιδιο τμημα ειμαι που εμαθες οτι ξεκιναμε τη Δευτερα?
kwstas211t
Νεοφερμένος
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
λογικα με αλφαβητικη σειρα ειναι...και σε μας μας εχουν χωρισει σε 3 τμηματα με αλφαβητικη σειρα...το δικο μου τμημα(αν και δεν ειναι απαραιτητο να παρακολουθω ονομαστικα) ξεκιναει την τριτη...αντε καλη αρχη και σε σενα και σε ολους τους πρωτοετειςερώτηση εμας λεει προγΡΑμμα ομαδας Α ομάδας Β ....σε αυτην την περίπτωση πως πάει με αλφαβητική σειρά;;
kwstas211t
Νεοφερμένος
φυσικό...και εσυ .!αντε καλο ξεκίνημα σε όλους μαςλογικα με αλφαβητικη σειρα ειναι...και σε μας μας εχουν χωρισει σε 3 τμηματα με αλφαβητικη σειρα...το δικο μου τμημα(αν και δεν ειναι απαραιτητο να παρακολουθω ονομαστικα) ξεκιναει την τριτη...αντε καλη αρχη και σε σενα και σε ολους τους πρωτοετεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- despoina13
- Reader
- Chris180
- Τρελας123
- florist
- dmav
- Magigi
- Γιώτα Γιαννακού
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- estrela
- the.m024
- nicole1982
- TheUnknown
- SKG
- ladybookworm
- jYanniss
- mariapinelopi
- Freddys
- Memetchi
- Αννα1
- Mapas26
- Civilman
- Ziggy 1
- xmen902
- iminspain
- floydiantree
- ckotsakos
- Arvacon
- stefan
- tweetyslvstr
- mpampouras
- Athens2002
- Annaaa345667
- jul25
- Lydia6902
- hirasawayui
- hecktors
- TonyMontanaEse
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.