Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από την στροφή άρχισε να με πιάνει μια ταχυπαλμία,μια αγωνία!Φτάνω στην είσοδο,βλέπω λίγο κόσμο,λέω οκ!Πήγα στη λάθος γραμματεία(Πολιτικών Μηχανικών),όπου μια κοπέλα μάλλον της ΔΑΠ μου έδωσε αίτηση και με πήγε να μου δείξει το αμφιθέατρο!!Εκεί πάνω στην κουβέντα καταλάβαμε το λάθος(αφού είχαν μαζεφτεί 4-5 άτομα από πάνω μου) και με πήρε ένας άλλος να με πάει στη σωστή γραμματεία!Εκεί γνώρισα άλλους 10 (εκ των οποίων θυμάμαι μόνο 3 ονόματα) και ένας ΠΑΣΠίτης με βοήθησε να συμπληρώσω τα χαρτιά.Προσωπικά χάρηκα γιατί νομίζω πως θα μπερδευόμουν με τόσες λεπτομέρειες!Συμπαθητικά και διακριτικά παιδιά,το μόνο που έκαναν ήταν να μου δώσουν ο καθένας από έναν φάκελο( ΔΑΠ και ΠΑΣΠ)!Τους ξεκαθάρισα ότι δεν με ενδιαφέρει να γραφτώ σε κάποια παράταξη και όλα οκ!Ευχάριστη εμπειρία!
ΥΓ:Μεγάλοι απόντες οι ΚΝίτες που το μόνο που έκαναν ήταν να μου δώσουν μια φωτοτυπία του συντονιστικού!Κρίμα και ήταν ωραία παιδιά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
hello :]Εγώ πήγα σήμερα το πρωί να γραφτώ. Ήσυχα ήτανε, δεν μπορώ να πω. Ούτε ουρά, ούτε τίποτα. Μέσα σε μία ωρίτσα τελειώσαμε τα πάντα. Η σχολή ωστόσο ακόμη τελεί υπό κατάληψη. Χμμ.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά η πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο πως είναι;
Γαμιστερή! 8)
Γεμάτη ενθουσιασμό, νέες γνωριμίες , εξερευνήσεις και κουβέντες για το μέλλον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Tι διαφορα εχουν οι διαλεξεις απο τα μαθηματα;Παιδιά η πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο πως είναι; Εμέις ξεκινάμε 1η Οκτώβρη με διαλέξεις για ένα διήμερο και μετά λογικά τα μαθήματα. ΑΛλά για το πως θα φαντάζει η πρώτη μέρα ψιλοαγχώνομαι...
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Kι εγω ακριβως ετσι..Την πρωτη μερα την φανταζομαι να μπαινω στο αμφιθεατρο και να βλεπω καμια 200αρια ατομα ετοιμα να τους πιασεις κουβεντα και να κανεις γνωριμιες! και απο αυτα τα 200 τα 100 να ειναι κοριτσια! (λιγο χλωμο σε ΤΕΙ αλλα τεσπα) αλλα εμεις αισιοδοξια!
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
και γω το ιδιο μεχρι εκει που λες για γνωριμιες,γιατην αναλογια αγοριων κοριτσιων δεν ισχυει εδω αποο οτι ειδα στις εγγραφεςΤην πρωτη μερα την φανταζομαι να μπαινω στο αμφιθεατρο και να βλεπω καμια 200αρια ατομα ετοιμα να τους πιασεις κουβεντα και να κανεις γνωριμιες! και απο αυτα τα 200 τα 100 να ειναι κοριτσια! (λιγο χλωμο σε ΤΕΙ αλλα τεσπα) αλλα εμεις αισιοδοξια!
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Εγω παλι σε βλεπω την πρωτη μερα να μπαινεις σε ενα αμφιθεατρο και να βλεπεις 200 ψαρακια με κοκκινα μαγουλα να ντρεπονται να μιλησουν στον διπλανο τους.Και μαντεψε. Σε βλεπω και σενα μεσα σε αυτουςΤην πρωτη μερα την φανταζομαι να μπαινω στο αμφιθεατρο και να βλεπω καμια 200αρια ατομα ετοιμα να τους πιασεις κουβεντα και να κανεις γνωριμιες! και απο αυτα τα 200 τα 100 να ειναι κοριτσια! (λιγο χλωμο σε ΤΕΙ αλλα τεσπα) αλλα εμεις αισιοδοξια!
Καλα ρε φυντανι,και εσυ απο μια μερα που πηγες να γραφτεις καταλαβες πως θα ειναι η αναλογια? Ποση ωρα καθησες? 60 λεπτα?και γω το ιδιο μεχρι εκει που λες για γνωριμιες,γιατην αναλογια αγοριων κοριτσιων δεν ισχυει εδω αποο οτι ειδα στις εγγραφες
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
γυρω στα 60 λεπτα πρεπει να ηταν(συμπληρωσαμε τα χαρτια και μας εκαναν ενημερωση καθηγητες) απλα ερχοταν πολλα παιδια (ειχα αντιπρωσωπευτικο δειγμα φοιτητων) για εγγραφη κ απο οτι καταλαβα η αναλογια πρεπει να ηταν 3 προς 1 αγορια κοριτσια αντοιστοιχαΕγω παλι σε βλεπω την πρωτη μερα να μπαινεις σε ενα αμφιθεατρο και να βλεπεις 200 ψαρακια με κοκκινα μαγουλα να ντρεπονται να μιλησουν στον διπλανο τους.Και μαντεψε. Σε βλεπω και σενα μεσα σε αυτους
Καλα ρε φυντανι,και εσυ απο μια μερα που πηγες να γραφτεις καταλαβες πως θα ειναι η αναλογια? Ποση ωρα καθησες? 60 λεπτα?
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
εξαρταται την σχολη...αν πας λ.χ νομικη οπως ο φιλος πιο πανω τιγκα στα μου...εεεε στα κοριτσια ηθελα να πω θα ειναιΕξαφανιστηκαν τα κοριτσια απο τα πανεπιστημια ρεεεεεεεεε
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την πρώτη μέρα τη βλέπω να 'ναι γεμάτη με γυναικείο πληθυσμό και κάτι αγόρια-ψαράκια εδώ κι εκεί.
art1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξαφανιστηκαν τα κοριτσια απο τα πανεπιστημια ρεεεεεεεεε
Ανάλογα τη σχολή...Εμείς της Φιλοσοφικής είμαστε πολύ καλά..χαχα!!!
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη δικιά μου τη σχολή, τα αγόρια είναι υπό εξαφάνιση.
Την πρώτη μέρα τη βλέπω να 'ναι γεμάτη με γυναικείο πληθυσμό και κάτι αγόρια-ψαράκια εδώ κι εκεί.
ε αφου ειναι σχολη νοσηλευτικηες,φυσικο ειναι.Το αντιθετο γινεται σττα τμηματα μηχανικων,στα οποια η αναλογια αγοριων--κοριτσιων ειναι 100:1.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Μεγαλε,εγραψεςχαχαχαχα.Γενικα,σε σχολες θεωρητικες,δεν εχουμε παραπονοεξαρταται την σχολη...αν πας λ.χ νομικη οπως ο φιλος πιο πανω τιγκα στα μου...εεεε στα κοριτσια ηθελα να πω θα ειναι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- despoina13
- Reader
- Chris180
- Τρελας123
- florist
- dmav
- Magigi
- Γιώτα Γιαννακού
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- estrela
- the.m024
- nicole1982
- TheUnknown
- SKG
- ladybookworm
- jYanniss
- mariapinelopi
- Freddys
- Memetchi
- Αννα1
- Mapas26
- Civilman
- Ziggy 1
- xmen902
- iminspain
- floydiantree
- ckotsakos
- Arvacon
- stefan
- tweetyslvstr
- mpampouras
- Athens2002
- Annaaa345667
- jul25
- Lydia6902
- hirasawayui
- hecktors
- TonyMontanaEse
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.