ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md
Δραστήριο μέλος
Χτες που πηγα μπηκα μεσα και ημουν μπροστα στη γραμματεια των Ηλεκτρολογων και νομιζα εκει ηταν η δικια μου.. αλλα ηταν 20 μετρα δεξια.. Και με ρωτησε ενας αν ειμαι για εγγραφη και του λεω στο χαλαρο ''ναι'' και ηρθε μαζι μου στη γραμματεια.. και σε καποια φαση με ειδε ενας φιλος μου (που ειναι σε μια παραταξη) 3ο ετης και λεει ''αστον σε μενα''.. και τελος παντων μ εδωσε τα χαρτια, τα συμπλησωσα (η γραφειοκρατεια προσωποποιημενη) και σε καποια φαση μ λεει παρε κ αυτο.. (ενας φακελος με χαρτια της παραταξης).. Και του λεω ''ευχαριστω φιλαρακι δε θα παρω'' κ μ λεει ''παρε ρε να τα ξεφορτωθω θελω'' σε στυλ πλακας.. κ λεω ''οχι ρε φιλε δεν ψηνομαι το ξερεις'' κ μου λεει ''οκ τωρα περα απ την πλακα δε θα σ τα πρηξω κιολας να παρεις'' και ευτυχως δε γνωρισα κανεναν αλλον απο παραταξη.. και οταν πηγα μια βολτα στο αχεπα και την βιβλιοθηκη με βρηκαν καμια 10ρια ατομα και σε ολους ελεγα ''οχι ευχαριστω μολις εκανα την εγγραφη''
Και εμενα μου εδωσαν ενα φακελο της παραταξης που ηταν η κοπελα που με βοηθησε με τα χαρτια. Δε μπορουσα να αρνηθω να το παρω...Θα φαινομουν αγενης ειδικα μετα τη βοηθεια της κοπελας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοιτα ναι κ εγω αν δεν τον ηξερα θα επαιρνα..!! αλλα ημασταν 3 χρονια συμπαιχτες και του ειχα πολυ θαρρος!!Και εμενα μου εδωσαν ενα φακελο της παραταξης που ηταν η κοπελα που με βοηθησε με τα χαρτια. Δε μπορουσα να αρνηθω να το παρω...Θα φαινομουν αγενης ειδικα μετα τη βοηθεια της κοπελας...
DIMITRA 1991
Νεοφερμένος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
nikiiiiiiiiii
Νεοφερμένος
Εγω τι να πω που στην είσοδο του πανεπιστημίου ιωαννίνων εκει οπου κατέβηκα απο το λεωφορείο περίμεναν και επέμειναν οχι μονο να με οδηγήσουν στις γραμματίες αλλα και να μου κρατήσουν την τσάντα να μην κουράζομαι...?ΕΛΕΟΣ! εγω ειχα τα χαρτια στη τσαντα. Πως με καταλαβε...
Chrysa32485
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
Καλα δεν πανε καλα!!!!20 χρονων παιδια!!αντι να ναι μες στην ανεμελεια τους καθονται και κανουν βλακειες!!!!
Η ένταξη σε μια παράταξη ειναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος, αν είσαι ακαδημαικά άχρηστος, να εξασφαλίσεις το μέλλον που ποτέ δεν θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις με τη μόρφωση και τη συμπεριφορά σου. Όλοι οι πολιτικοί, βουλευτές, υπουργοί, τα πάντα, ξεκίνησαν από τις νεολαίες και τις φοιτητικές παρατάξεις. Αν δεν έχεις τέτοιο παρελθόν, ειναι δύσκολο έως αδύνατο να ασχοληθείς με την πολιτική σε επίπεδο κεντρικών αξιωμάτων.
Pera_brexei
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
anna_md
Δραστήριο μέλος
Πηγα στην σχολη μου για την εγγραφη και εγινε το κλασσικο(εγω απο μεσα αποφασισμενη αρνιομουν να δωσω το κινητο μου σε κομματα πριν μου το ζητησουν)και που λετε με το που συμπληρωνω ολα τα σχετικα ρωταω την κοπελα που με βοηθησε πως ακριβως σας βαλαν εδω μου λεει ειμαι εκπροσωπος των φοιτητων και της δινω τελοσπαντων το κιν μου γιατι μου το ειχε ζητησει.Ερχεται ενας αλλος μας παιρνει για τις ακτινογραφιες γιατι ειχε γινει ενα μπερδεμα τον ρωταω το ιδιο πραγμα μου λεει το ιδιο.σε καποια φαση μου λεει ασε και εμενα το πασο μου ετσι ηταν να σου δωσω αυτο να ειναι προφυλαγμενο γιατι θα γινει κομματια βγαινω εξω απο την σχολη και χαρουμενη για την επιτυχια μου γιατι απεφυγα ολα τα κομματοσκυλα οταν σκυβω και βλεπω γυρω απο το πασο μου δαπ η πρωτη και η καλυτερη...η πυροβολειστε με η πειτε μου πως κανουν φραγη εισερχομενων κλησεων.
Δηλαδη κρατηθηκες να μη το δωσεις χωρις να σ'το ζητησουν :wow:...
Και εμενα μου το ζητησαν αλλα αρνηθηκα να το δωσω, και δε με νοιαζει αν φανηκα αγενης....
Pera_brexei
Νεοφερμένος
απλα και μεσα απο το ischool αλλα και απο γνωστους εχω ακουσει τα χειρροτερα..και εκει που ηθελα να καταληξω ειναι οτι το αγορι που με βοηθησε αλλα και το κοριτσι ηταν απο την Δαπ..εγω επειδη ακουσα εκπροσωπος φοιτητων γιατι δν μου το παν εξαρχης νομιζα οτι δν εχει σχεσηΔεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε...Πάντως και να σ'ενοχλήσει κάποιος, θα του πεις ευγενικά οτι δεν χρειάζεσαι τη βοήθειά του γιατί όλα σου τα θέματα ειναι λυμμένα. Δεν χρειαζεται να εισαι αρνητική, ούτε σε παράταξη θα σε γράψει κανένας αν δώσεις όνομα και τηλέφωνο, ούτε έχουν λέπρα τα παιδιά των παρατάξεων.
-----------------------------------------
Εμενα η ευγενεια και η βλακεια με εφαγε:nono: και καλα εκανεςΔηλαδη κρατηθηκες να μη το δωσεις χωρις να σ'το ζητησουν :wow:...
Και εμενα μου το ζητησαν αλλα αρνηθηκα να το δωσω, και δε με νοιαζει αν φανηκα αγενης....
anna_md
Δραστήριο μέλος
απλα και μεσα απο το ischool αλλα και απο γνωστους εχω ακουσει τα χειρροτερα..και εκει που ηθελα να καταληξω ειναι οτι το αγορι που με βοηθησε αλλα και το κοριτσι ηταν απο την Δαπ..εγω επειδη ακουσα εκπροσωπος φοιτητων γιατι δν μου το παν εξαρχης νομιζα οτι δν εχει σχεση
Δες αυτο : https://www.google.gr/search?hl=el&q=οδηγίες+πρωτοετων+ΔΑΠ&btnG=Αναζήτηση&meta=
ανοιξε το πρωτο λινκ...Δε μπορουσα να το στειλω αλλιως
Παω στοιχημα οτι τα τηρησαν κατα γραμμα...Σε μενα παντως, ναι
miv
Επιφανές μέλος
απλα και μεσα απο το ischool αλλα και απο γνωστους εχω ακουσει τα χειρροτερα..και εκει που ηθελα να καταληξω ειναι οτι το αγορι που με βοηθησε αλλα και το κοριτσι ηταν απο την Δαπ..εγω επειδη ακουσα εκπροσωπος φοιτητων γιατι δν μου το παν εξαρχης νομιζα οτι δν εχει σχεση
-----------------------------------------
Εμενα η ευγενεια και η βλακεια με εφαγε:nono: και καλα εκανες
Αυτό εννοεί όταν λέει εκπρόσωπος φοιτητών. Οι εκπρόσωποι φοιτητών εκλέγονται και ανήκουν στις φοιτητικές παρατάξεις.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
σε λιγο φευγω ...εχω μαθημα στη φιλοσοφικη
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
εσυ πως πηγε?βρηκες καμια κοπελα στην πληροφορικη?μια χαρα...
anna_md
Δραστήριο μέλος
σας ζηλευω...
Δεν εχεις αρχισει ακομα η δεν πηγε καλα η πρωτη μερα?
thanous18
Περιβόητο μέλος
δεν αρχισε ακομα αλλα θα αρχισει....και θα ειναι πολυ ωραιαΔεν εχεις αρχισει ακομα η δεν πηγε καλα η πρωτη μερα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- despoina13
- Reader
- Chris180
- Τρελας123
- florist
- dmav
- Magigi
- Γιώτα Γιαννακού
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- estrela
- the.m024
- nicole1982
- TheUnknown
- SKG
- ladybookworm
- jYanniss
- mariapinelopi
- Freddys
- Memetchi
- Αννα1
- Mapas26
- Civilman
- Ziggy 1
- xmen902
- iminspain
- floydiantree
- ckotsakos
- Arvacon
- stefan
- tweetyslvstr
- mpampouras
- Athens2002
- Annaaa345667
- jul25
- Lydia6902
- hirasawayui
- hecktors
- TonyMontanaEse
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.