thanous18
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dexter08
Νεοφερμένος
επισης, η φαση οπου σου την πεφτουν ολοι στους διαδρομους προκειμενου να γραφτεις στην παραταξη τους, ειναι οταν θα παμε για εγγραφη ή οταν θα παμε πρωτη μερα για μαθημα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια με εχει πιασει ενα μικρο αγχος σχετικα με τις κομματικες παραταξεις των πανεπιστημιων ειδικα τωρα εν μεσω προεκλογικης περιοδου. ως κλασικος 18χρονος δεν εχω κατασταλαξει σε καποιο συγκεκριμενο κομμα. δεν θελω να γινω μελος καποιας παραταξης απο το πρωτο ετος, αλλα απο την αλλη θελω να τα εχω καλα με ολους. θελω λοιπον tips απο τους παλιοτερους φοιτητες, πως γινεται να τα εχεις καλα με ολους και παραλληλα να μην προσχωρισεις σε κανενα κομμα? αν γινεται βεβαια κατι τετοιο...
επισης, η φαση οπου σου την πεφτουν ολοι στους διαδρομους προκειμενου να γραφτεις στην παραταξη τους, ειναι οταν θα παμε για εγγραφη ή οταν θα παμε πρωτη μερα για μαθημα?
1. Μαλλον δεν γινεται Αμα τα πας καλα μαζι τους, καποια στιγμη θα σου πουνε και για τις "αποψεις" τους κλπ, οποτε εκει θα πρεπει να διαφωνησεις αναγκαστικα.. Αμα δεν τους δινεις σημασια, οκ, θα σε ενοχλησουν μια, δυο, τρεις, μετα θα ξερουν την φατσα σου και δεν θα σου μιλανε
2. Δεν ερχεται κανεις και σου λεει: γραψου σε μας. Σιγα σιγα γινεται η δουλεια... Θα τους δεις εκει στις εγγραφες, θα τους βρεις (η μαλλον θα σε βρουνε) πολυ ευκολα:xixi:
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια με εχει πιασει ενα μικρο αγχος σχετικα με τις κομματικες παραταξεις των πανεπιστημιων ειδικα τωρα εν μεσω προεκλογικης περιοδου. ως κλασικος 18χρονος δεν εχω κατασταλαξει σε καποιο συγκεκριμενο κομμα. δεν θελω να γινω μελος καποιας παραταξης απο το πρωτο ετος, αλλα απο την αλλη θελω να τα εχω καλα με ολους. θελω λοιπον tips απο τους παλιοτερους φοιτητες, πως γινεται να τα εχεις καλα με ολους και παραλληλα να μην προσχωρισεις σε κανενα κομμα? αν γινεται βεβαια κατι τετοιο...
για να τα εχεις καλα με ολους θα μιλας σε οσους ερχονται να σου μιλανε και θα κανεις και πλακα μαζι τους σαν να μην ηταν σε παραταξη αλλωστε ολοι θα σου μιλανε...αν δεν εκδηλωσεις τις πολιτικες σου πεποιθησεις μπορεις ανετα να τα εχεις καλα με ολους....
Nikolol
Νεοφερμένος
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα πολλλλλλυ ψαρωμα σου λεω!
abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Αθηνά32577
Νεοφερμένος
Τα καλύτερα έρχονται!
Α!Και μην ξεχάσω!
ΚΑΛΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ
ASTRONIK999
Νεοφερμένος
pauline
Δραστήριο μέλος
Επίσης!!!!!!!!! :no1:Πέρασα στην πόλη μου και έχω ήδη αρκετούς γνωστούς στο παν/μιο..Για την εγγραφή θα πάω με έναν ψαγμένο φίλο για να με βοηθήσει ενώ τις πρώτες μέρες θα ψάξω για κάτι γνωστούς που πέρασαν μαζί μου στη σχολή..Η αλήθεια είναι οτι ανυπομονώ για τις γνωριμίες που θα κάνω στο παν/μιο!
Τα καλύτερα έρχονται!
Α!Και μην ξεχάσω!
ΚΑΛΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ
boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος
pauline
Δραστήριο μέλος
τυχερή...εγώ θα πάω σε 16...σε 7 μερες παω να γραφτω!!!!!!!!!!!!!!!!!
stefanosK
Δραστήριο μέλος
hale
Δραστήριο μέλος
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
και για να επανελθω
νομιζω οτι θα χαθω στο εμπ την πρωτη μερα γ αυτο πειτε παρακαλω πως θα φτασω στους μηχ μηχ...(αφου φτασω στην πολυτεχνειουπολη)
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάτα την σχολή σου και θα σου δείξει που είναι
έχει και άλλους χάρτες στο σαιτ του εμπ εκεί που λεει προσβαση
------------
Εγώ έχω άγχος για το αν θα βρω κάποιον/α που να έχουμε τα ίδια γούστα. Είμαι πολύ αντικοινωνική και οι πρώτες μέρες στην σχολή θα είναι δύσκολες :/
giouliii
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- despoina13
- Reader
- Chris180
- Τρελας123
- florist
- dmav
- Magigi
- Γιώτα Γιαννακού
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- estrela
- the.m024
- nicole1982
- TheUnknown
- SKG
- ladybookworm
- jYanniss
- mariapinelopi
- Freddys
- Memetchi
- Αννα1
- Mapas26
- Civilman
- Ziggy 1
- xmen902
- iminspain
- floydiantree
- ckotsakos
- Arvacon
- stefan
- tweetyslvstr
- mpampouras
- Athens2002
- Annaaa345667
- jul25
- Lydia6902
- hirasawayui
- hecktors
- TonyMontanaEse
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.