sudoku09
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ολοι εχετε ενα κοινο εχθρο αυτο το φοβο που μολισ ειπεσ
δεν θα υπαρξει προβλημα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα, κι εγώ μερικές φορές είμαι κλειστό άτομο, αλλά απλώς το επερνάω κάνοντας την πρώτη κίνηση... Το μυστικό νομίζω είναι να είσαι εύθυμος, και να προσπαθείς... Με λίγη εξάσκηση θα δεις ότι δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να πιάσεις κουβέντα και )πού ξέρεις?)φιλία...γεια στην παρεα!!!θα θελα να σας ρωτησω για κατι λιγο ασχετο με τη συζητηση...φετος ξαναδωσα πανελληνιες μετα απο τεσσερα χρονια...εχω λιγο αγχος για το πως θα ειναι στη αρχη...γενικοτερα ειμαι λιγο κλειστο ατομο...εσεις τι θα κανατε την πρωτη μερα για να ερθετε σε επαφη με κοσμο και να κανετε τις πρωτες γνωριμιες?
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια στην παρεα!!!θα θελα να σας ρωτησω για κατι λιγο ασχετο με τη συζητηση...φετος ξαναδωσα πανελληνιες μετα απο τεσσερα χρονια...εχω λιγο αγχος για το πως θα ειναι στη αρχη...γενικοτερα ειμαι λιγο κλειστο ατομο...εσεις τι θα κανατε την πρωτη μερα για να ερθετε σε επαφη με κοσμο και να κανετε τις πρωτες γνωριμιες?
μην αγχωνεστε ρε παιδια ολα θα ερθουν απο μονα τους...και μην απογοητευτειτε αν δεν γνωρισετε ατομα την πρωτη μερα...αν και οι περισσοτεροι στις σχολες θα σας προσελκυουν και ετσι θα γνωριζετε κοσμο...
chris_90
Διάσημο μέλος
Αυτο θα κανω κι εγω μαλλον.Εμένα η καλύτερη συμβουλή που μου δώσαν για την πρώτη μέρα στη σχολή ήταν "Ακολούθα το πλήθος". Έπιασε
Καλα για φιλιες δεν ξερω, αλλα νομιζω οτι ολο και με καποιους θα πιασω κουβεντα. Εδω φετος που ξαναδινα επιασα κουβεντα με τοσα ατομα, κι ας μην ηξερα κανεναν. Εξεπλαγην κι εγω ο ιδιος.
lolek
Νεοφερμένος
Για τους δε τελείως ψαρωμένους, θα τους μαζέψουν οι παρατάξεις ...no offense :no1:
boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν ολοι εχουν κανει απ'την αρχη τις παρεες τους κ εγω μεινω μονη σαν το λεμονι??????????????
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά, και τι φοβάστε? Όταν βγουν οι βάσεις και δούμε πού έχει περάσει ο καθένας, θα μπορούμε να ψάξουμε ο ένας τον άλλο. Όχι ότι θα κάνουμε κλίκα, αλλά για αν νιώσει κάποιος μόνος, θα μπορεί να ξέρει ότι θα έχει μια πρώτη (και ποιός ξέρει μετά) παρέα
εγώ προσωπικά είναι σίγουρο ότι θα είμαι Αθήνα,λόγω τριτεκνίας...γι αυτό και αναρωτιέμαι από τώρα... ούτως ή άλλως δε μας χωρίζει και πολύς καιρός από την πρώτη για 'μας μέρα στο πανεπιστήμιο!!!
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Maria17
Δραστήριο μέλος
Δεν ειναι πολλα; ειδικα για σενα μονο η ανατομια ειναι 7-8 βιβλια και η βιοχημεια αλλα 4νομίζω τα κουβαλανε στο χερι τα βιβλια.εξαλου δεν θα ειναι πολλα για καθε εξαμηνο....
fotaras
Εκκολαπτόμενο μέλος
Maria17
Δραστήριο μέλος
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zod
Δραστήριο μέλος
stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειναι το καλυτερο πραγμα.Αγνωστος μεταξυ γνωστων ειναι το δυσκολο πραγμα (το χω περασει και ξερω)
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
anna_md
Δραστήριο μέλος
hale
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- despoina13
- Reader
- Chris180
- Τρελας123
- florist
- dmav
- Magigi
- Γιώτα Γιαννακού
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- estrela
- the.m024
- nicole1982
- TheUnknown
- SKG
- ladybookworm
- jYanniss
- mariapinelopi
- Freddys
- Memetchi
- Αννα1
- Mapas26
- Civilman
- Ziggy 1
- xmen902
- iminspain
- floydiantree
- ckotsakos
- Arvacon
- stefan
- tweetyslvstr
- mpampouras
- Athens2002
- Annaaa345667
- jul25
- Lydia6902
- hirasawayui
- hecktors
- TonyMontanaEse
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.