ρανιααααα
Δραστήριο μέλος
Εγώ το μόνο που σκέφτομαι (μετά τις βάσεις )είναι το τι θα κάνω στο πανεπιστήμιο την πρώτη ημέρα...έχει μείνει ένα 2μηνο και έχω ήδη αγχωθεί...Δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς που λένε ότι είναι εύκολο να βρεις φίλους...και ιδιαίτερα τη στιγμή που αλλάζεις και πόλη!!Θα μου είναι πολύ δύσκολο όχι μόνο να βρω φίλους αλλά και να μάθω να κινούμαι στην Κομοτηνή...Δεν ξέρω πως θα είναι η πρώτη μέρα αλλά τη φαντάζομαι...''Θα μπω στη σχολή θα δω ααααπειρα άτομα άγνωστα όλα απέναντι μου και δε θα ξέρω τι να κάνω..Θα κοιτάω δεξιά και αριστερά μπαααας και με πλησιάσει κανείς (θα προτιμούσα καμία ) για να μου μιλήσει και να γίνουμε ''φίλοι''...''Μετά είναι και το άγχος του αν θα είναι καλή η σχολή,οι καθηγητές...Και έχω και μια ακόμα απορία..Να μιλάω πολύ για να φανώ κοινωνικός ή αν μιλάω πολύ θα φανώ ενοχλητικός;;; ΔΙΛΗΜΜΑΑΑ...
ανετος να εισαι και ολα 8α πανε καλα!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
Γεια σου, Δημήτρης, χάρηκα. Πάμε για ένα καφέ μετά;
Τόσο απλό όσο ακούγεται. Αρκεί να μην πέσεις σε κομματόσκυλο γιατί την έκατσες την boat.
Όλοι το ίδιο μ' εμάς θα σκέφτονται, δεν τίθεται θέμα ενδοιασμών πιστεύω.
Να προσεχεις τις ιατρεσσες με τις βυζαρες.Μπορει να ειναι σε πολιτικη παραταξη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εντάξει είπαμε όχι και έτσι!! Ναι να είσαι άνετος και φιλικός, να χαμογελάς κτλ αλλά όχι να πας και για καφέ με το πρώτο άτομο που θα συναντήσεις... Σιγά σιγά θα έρθει αυτό! Όχι από την πρώτη μέρα δλδ ή απλά με ένα γεια...Γεια σου, Δημήτρης, χάρηκα. Πάμε για ένα καφέ μετά;
Τόσο απλό όσο ακούγεται. Αρκεί να μην πέσεις σε κομματόσκυλο γιατί την έκατσες την boat.
Όλοι το ίδιο μ' εμάς θα σκέφτονται, δεν τίθεται θέμα ενδοιασμών πιστεύω.
Εγώ τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου, Δημήτρης, χάρηκα. Πάμε για ένα καφέ μετά;
Τόσο απλό όσο ακούγεται.
Εντάξει είπαμε όχι και έτσι!! Ναι να είσαι άνετος και φιλικός, να χαμογελάς κτλ αλλά όχι να πας και για καφέ με το πρώτο άτομο που θα συναντήσεις... Σιγά σιγά θα έρθει αυτό! Όχι από την πρώτη μέρα δλδ ή απλά με ένα γεια...
Συμφωνώ με τη maria775 όχι και να πάς για καφέ με το πρώτο άτομο και με ενα απλό γειά,
Εγώ λέω να μην πείς ούτε γειά ούτε χάρηκα και τέτοιες τυπικότητες,
κατευθίαν όποιον βρίσκεις χωρις πολλά πολλά, "πάμε για ένα καφέ;" μάζεψε όσους περισσότερους μπορείς και σε λίγη ώρα θα έχεις γνωριστεί με τους μισούς πρωτοετείς.
Στις αρχές γνωρίζεις αρκετό κόσμο καθώς όλοι το ίδιο αμήχανοι θα είναι και θα ψάχνοντε για παρέα.
Τα πράγματα είναι απλά,
Μπαίνεις μέσα,βλέπεις ξέμπαρκα άτομα απο δω και απο κεί και ξεκινάς
πρωτοετής και εσύ;
απο που είσαι;
πρωτη σου επιλογή ήταν;
Μένεις εδω κοντά;
αυτήν στη γραμματεία την είδες;
Και κάπως έτσι γνωρίζεσαι,στη συνέχεια και καθώς θα περνά ο καιρός επιλέγεις εσύ με ποιά άτομα θα συνεχίσεις την παρέα,με ποιούς θα ταιριάξεις περισσότερο.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Πωπω γουστάρω, με πορώσατε τώρα!!!!!!! Βέβαια το θέμα είναι ότι στη σχολή που θα πάω έχω τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πέσω σε "πρωτοκλασάτα ψώνια" και να θελήσουνε να πάμε Κολωνάκι ή να πιούμε καφέ στην ταράτσα της Μεγάλης Βρετανίας και να μας χαλάσουνε το event.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
_Morticia_
Επιφανές μέλος
@Morelo: Έχω μία τάση να συμφωνώ μαζί σου.
@Dmitsos: Σε μια κρίση αυτοσαρκασμού θα σε ρωτήσω: Νομική πέρασες?
πλάκα έχεις!!!Συμφωνώ με τη maria775 όχι και να πάς για καφέ με το πρώτο άτομο και με ενα απλό γειά,
Εγώ λέω να μην πείς ούτε γειά ούτε χάρηκα και τέτοιες τυπικότητες,
κατευθίαν όποιον βρίσκεις χωρις πολλά πολλά, "πάμε για ένα καφέ;" μάζεψε όσους περισσότερους μπορείς και σε λίγη ώρα θα έχεις γνωριστεί με τους μισούς πρωτοετείς.
Στις αρχές γνωρίζεις αρκετό κόσμο καθώς όλοι το ίδιο αμήχανοι θα είναι και θα ψάχνοντε για παρέα.
Τα πράγματα είναι απλά,
Μπαίνεις μέσα,βλέπεις ξέμπαρκα άτομα απο δω και απο κεί και ξεκινάς
πρωτοετής και εσύ;
απο που είσαι;
πρωτη σου επιλογή ήταν;
Μένεις εδω κοντά;
αυτήν στη γραμματεία την είδες;
Και κάπως έτσι γνωρίζεσαι,στη συνέχεια και καθώς θα περνά ο καιρός επιλέγεις εσύ με ποιά άτομα θα συνεχίσεις την παρέα,με ποιούς θα ταιριάξεις περισσότερο.
δεν ξέρω για σας αλλά εγώ αυτό το τελευταίο θα το λέω σίγουρα
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγώ!!! Άντε άντε λίγο εμεινε...Ανυπομονω να αρχισει το πανεπιστημιο και να μυηθω στον μαγικο νομικο κοσμο!!
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγώ!!! Άντε άντε λίγο εμεινε...
Τι; Και εσυ νομικη;;
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Σα να υπάρχουν αρκετοί εδώ γύρω.
on topic: Δεν είναι τόσο μαγικός την περίοδο των εγγραφών (έντονη παραταξιακή πίεση....).
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν είστε Νομική Αθήνας, προσέξτε μια τρελή που τρέχει στους διαδρόμους και βρίζει!!!!
Ποια;;;;
Δεν υπήρχε κάπου ένα θέμα πρωτοετών Νομικής?
Σα να υπάρχουν αρκετοί εδώ γύρω.
on topic: Δεν είναι τόσο μαγικός την περίοδο των εγγραφών (έντονη παραταξιακή πίεση....).
Ναι υπαρχει, εγω το ανοιξα
Και εσυ νομικος;;;
Μα καλα ποσοι ειμαστε;
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Ποια;;;;
Εμένα!!!Που με έχουν εκνευρίσει!!!
(τα ΕΜΜΕ κάνουν κάποια μαθήματα ακόμα στην Νομική...)
petran_r21
Δραστήριο μέλος
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα!!!Που με έχουν εκνευρίσει!!!
(τα ΕΜΜΕ κάνουν κάποια μαθήματα ακόμα στην Νομική...)
Αντε βρε, θα τα λεμε και απο κοντα απο Οκτωβρη
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Αν είστε Νομική Αθήνας, προσέξτε μια τρελή που τρέχει στους διαδρόμους και βρίζει!!!!
Τα παραλές..Τρία χρόνια τώρα και μόνο τέτοιες πετυχαίνω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- despoina13
- Reader
- Chris180
- Τρελας123
- florist
- dmav
- Magigi
- Γιώτα Γιαννακού
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- estrela
- the.m024
- nicole1982
- TheUnknown
- SKG
- ladybookworm
- jYanniss
- mariapinelopi
- Freddys
- Memetchi
- Αννα1
- Mapas26
- Civilman
- Ziggy 1
- xmen902
- iminspain
- floydiantree
- ckotsakos
- Arvacon
- stefan
- tweetyslvstr
- mpampouras
- Athens2002
- Annaaa345667
- jul25
- Lydia6902
- hirasawayui
- hecktors
- TonyMontanaEse
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.