Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, και πρέπει να παραδεχτώ ότι χάρηκα που έχει μόρια πάνω από μένα και δεν έβαλες ΙατρικήΝαι απο θετικη. ειδες που έγραφα και σε άλλα τοπικ??
Καλή επιτυχία! Τα λέμε στο πανεπιστήμιο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, και πρέπει να παραδεχτώ ότι χάρηκα που έχει μόρια πάνω από μένα και δεν έβαλες Ιατρική
Καλή επιτυχία! Τα λέμε στο πανεπιστήμιο!
Χαχαχαχα κοιτα 3ο πεδιο εβγαλα 18986 επιανα ιατρικες εκτος θεσ/νικης κ δεν με ενδιαφερει η ιατρικη.. εσυ εβγαλες πανω απο 18986??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Βασικά έγραψα πολύ καλά Βιολογία Χημεία (19,7 και 20 αντίστοιχα), Φυσική 19 αλλά έχασα από τα Μαθηματικά (16,5)
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω 19.208 μόρια και πάω για Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ ( σιγά μην το πιάσω !!! )
Γιατι να μην το πιασεις ρε δικε μου?? δεν ξερεις ποσο θ ανέβει.. το πολυ πολυ εφυγες για ΑΠΘ.
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Maths4ever
Νεοφερμένος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
stefanosK
Δραστήριο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαθηματικό Α.Π.Θ - 19902
Τι εννοεις Μαθηματικο ΑΠΘ και 19902 μορια???????????????????????????????????????????????????????
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
endless_dream
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το παιδί έβγαλε 19902 από τεχνολογική και θέλει μαθηματικό και αυτό δήλωσε,μπράβο!:no1:
Όντως ,συγχαρητήριά του που επέλεξε να κάνει αυτό που πραγματικά αγαπά και δεν επηρεάστηκε από τα μόρια του και τον περίγυρό του,που θέλει τους άριστους μαθητές να επιλέγουν μόνο σχολές με ''κύρος''!:no1:
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ. δεν το ρωτησα ειρωνικα το πως πας μαθηματικο με τετοια μορια αντιθετως ηταν θαυμασμος!!! Μπραβο δικε μου και μπραβο και παλι!!!!:no1:Δε σε ξερω αλλα θαυμαζω το πνευμα σου καθως τετοιοι ανθρωποι πρεπει να υπαρχουν στην κοινωνια και οχι ωφελιμιστες και βολεμενοι!! Να κυνηγας για πάντα το ΟΝΕΙΡΟ σου!!:thanks:
azzuro
Νεοφερμένος
Μαθηματικό Α.Π.Θ - 19902
Έβγαλα 19597 και δηλωσα μαθηματικο ΑΠΘ και ολοι μου λενε "αντε πρωτη θα μπεις". Με δικαιωσες γιατι τους λεω οτι δεν ειμαι η μονη που το δηλωνει συνειδητα
Οποτε see you in October συναδερφε!
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όντως παληκαρε μπραβο και παλι μπραβο!! ειδα τους βαθμους σου στο σχετικο τοπικ και αυτο το 19,2 εκθεση με ψιλο εστειλε γιατι ο διπλανος μ εγραψε 19 κ ηταν το μεγαλυτερο που ειχα ακουσει!!! Χαιρομαι για τα ατομα που πανε σε μια σχολη οσες χιλιαδες μορια πανω και να ναι γιατι απλουστατα αυτο ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!! κ εγω αυτο που ηθελα αυτο πηγα ασχετα αν μου ειχαν πρηξει τα πα****α για ΗΜΜΥΗ. Λατρευω τη χημεια οσο εσυ τα μαθηματικα και σε θαυμαζω για τα α*****α σου που πας ετσι με τσαμπουκα!!! Ελπιζω να σε δουμε διδακτωρ σε καποιο χαρβαρντ και ετσι, και ακομα και στο CERN σε καποια ερευνητικη ομαδα να κανεις του απαραιτητους υπολογισμους!!!
Υ.Γ. δεν το ρωτησα ειρωνικα το πως πας μαθηματικο με τετοια μορια αντιθετως ηταν θαυμασμος!!! Μπραβο δικε μου και μπραβο και παλι!!!!:no1:Δε σε ξερω αλλα θαυμαζω το πνευμα σου καθως τετοιοι ανθρωποι πρεπει να υπαρχουν στην κοινωνια και οχι ωφελιμιστες και βολεμενοι!! Να κυνηγας για πάντα το ΟΝΕΙΡΟ σου!!:thanks:
Ρε παιδιά μην το κάνουμε και τόσο τεράστιο θέμα. Το παιδί ήξερε απ'την αρχή ότι ήθελε Μαθηματικό κ έτσι έγραψε με "λιγότερη" πίεση. Δεν είναι τα 19.900 ή τα 20.000 μόρια που κάνουν αξιέπαινο το επίτευγμα του, αλλά η αποφασιστικότητα του για τη συγκεκριμένη σχολή. Απλά μην κανιβαλίζεστε. Και η κοπέλα με τα 19.500 κάτι το ίδιο αξιέπαινη είναι...
spyridoul@
Νεοφερμένος
Ποιά πιάνεις μετά από αυτή?Πρώτη Επιλογή έχω την Πληροφορική και τηλεπικοινωνιών στην Αθήνα. Δυστηχώς δεν την πιάνω. :/
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιά πιάνεις μετά από αυτή?
Λογικά πιάνω την 6η μου επιλογή (ναι την 6η ) που είναι Χημικό Ιωαννίνων (:
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
χριστινα και εγω εβγαλα ακριβως τα ιδια μορια 17722 μονο που ειμαι θεωρητικη. εξεταστηκα και στα ξενογλωσσα για το μεταφραστικο και με κατι ειδικες πραξεις εβγαλα 20536. περναω ανετα αλλα περιμενω και τις βασεις. μακαρι γιατι τρελαινομαι για αυτη τη σχολη. συγχαρητηρια!χημικων μηχανικων απθ 17722
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.