m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι δεν προτιμας ceid ή πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιων ΕΚΠΑ;Μηχανικών Η/Υ τηλεπικοινωνιών και δικτύων στο Βόλο με 16765 και έχω 19135 εμένα δεν είναι το άγχος μου αν θα περάσω γιατί το έχω σίγουρο αλλά όταν θέλω να πειράξω κανένα τους λέω πως έχω άγχος για το αν θα μπώ πρώτη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LITTLEROSES
Νεοφερμένος
Κοίταξα το πρόγραμμα σπουδών , τα μεταπτυχιακά που έχει μετά και ήταν η μόνη που έδινε τόση βάση στις τηλεπικοινωνίες που ήταν και το δικό μου ενδιαφέρον.Γι'αυτόΓιατι δεν προτιμας ceid ή πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιων ΕΚΠΑ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
LITTLEROSES
Νεοφερμένος
ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ-ΜΑΧΙΜΟΣ 16705 ΕΙΔ ΚΑΤ
καλή επιτυχία !!! Άντε και καλό ταξίδι του χρόνου το καλοκαίρι.
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ευχαριστω παρα πολυ και σε εσενα καλη επιτυχια.Ηθελες και εσυ ναυτικο, που τα ξερεις εσυ τα ταξιδια τα καλοκαιρινα?καλή επιτυχία !!! Άντε και καλό ταξίδι του χρόνου το καλοκαίρι.
LITTLEROSES
Νεοφερμένος
Σε ευχαριστω παρα πολυ και σε εσενα καλη επιτυχια.Ηθελες και εσυ ναυτικο, που τα ξερεις εσυ τα ταξιδια τα καλοκαιρινα?
Όχι δεν είναι ήθελα εγώ ναυτικό άλλα είναι ο πατέρας μου αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.Άσε το τι ξέρω είναι άλλη ιστορία τα μεγαλύτερα αδέλφια μου είναι τα 2 στο στρατό και το 1 στην αεροπορία οπότε 'εχω πλήρη ενημέρωση για τα ελληνικά στρατά .
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Εγω εβγαλα 18228 και φυσικα δεν το πιανω με την καμια, αλλα δε με πειραζει, ανεβαινω και Αλεξανδρουπολη!!
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μηχανικών Η/Υ τηλεπικοινωνιών και δικτύων στο Βόλο με 16765 και έχω 19135 εμένα δεν είναι το άγχος μου αν θα περάσω γιατί το έχω σίγουρο αλλά όταν θέλω να πειράξω κανένα τους λέω πως έχω άγχος για το αν θα μπώ πρώτη.
Σοβαρο άγχος....Τι κομπλεξικά ειναι αυτα; Να μου πεις οτι ανησυχεις για το αν θα εισαι στο 25% για την επιδοτηση λαπτοπ (που θα είσαι), να το καταλάβω, αλλα να εχεις κι αγχος αν θα μπεις πρώτη; Ελεος....θα βλεπουν τα παιδια που ξυπνάνε με το αγχος των βάσεων και θα τους ανεβαινει το αίμα στο κεφάλι.
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν μπω μαθηματικό Ιωαννίνων με 17.013?
θέλω laptop..
παίρνω?
aero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μηχανικών Η/Υ τηλεπικοινωνιών και δικτύων στο Βόλο με 16765 και έχω 19135 εμένα δεν είναι το άγχος μου αν θα περάσω γιατί το έχω σίγουρο αλλά όταν θέλω να πειράξω κανένα τους λέω πως έχω άγχος για το αν θα μπώ πρώτη.
Αν μπεις πρωτη παιρνεις υποτροφια
fotaras
Εκκολαπτόμενο μέλος
LITTLEROSES
Νεοφερμένος
Σοβαρο άγχος....Τι κομπλεξικά ειναι αυτα; Να μου πεις οτι ανησυχεις για το αν θα εισαι στο 25% για την επιδοτηση λαπτοπ (που θα είσαι), να το καταλάβω, αλλα να εχεις κι αγχος αν θα μπεις πρώτη; Ελεος....θα βλεπουν τα παιδια που ξυπνάνε με το αγχος των βάσεων και θα τους ανεβαινει το αίμα στο κεφάλι.
Δεν είπα ότι έχω άγχος γι'αυτό μια πλάκα έκανα και μπορώ να καταλάβω και το άγχος που λές γιατί φέτος έδωσα για δεύτερη φορά και πέρυσι έχασα την σχολή που ήθελα από μαλακία όσο για το laptop δεν το δικαιούμαι το πήρα πέρυσι όταν μπήκα στο Φυσικό 5η δεν δικαιούμαι δεύτερο.Φιλάκια
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Δεν είπα ότι έχω άγχος γι'αυτό μια πλάκα έκανα και μπορώ να καταλάβω και το άγχος που λές γιατί φέτος έδωσα για δεύτερη φορά και πέρυσι έχασα την σχολή που ήθελα από μαλακία όσο για το laptop δεν το δικαιούμαι το πήρα πέρυσι όταν μπήκα στο Φυσικό 5η δεν δικαιούμαι δεύτερο.Φιλάκια
Ααα ετσι παει?? χαχαχα Και ειχα σκεφτει ενα φοβερο κολπο, να περασω πληροφορικη πχ φετος και καθε χρονο να πηγαινω σε αλλες σχολες χαμηλες για να παιρνω επιδοτησεις ( kidding :p)
antonela
Εκκολαπτόμενο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Από θετική εσύ, ε?
Ναι απο θετικη. ειδες που έγραφα και σε άλλα τοπικ??
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν και κανεις δεν ξερει σιγουρα σου λεω ομως οτι εχεις τεραστιες πιθανοτητες να παρεις την επιδοτηση,για να μην σου πω οτι παιρνεις σιγουρα!Εγω περυσι περασα 5ος στο μαθηματικο Σαμου με 15059 και πηρα λαπιτοπ!χμμ....
αν μπω μαθηματικό Ιωαννίνων με 17.013?
θέλω laptop..
παίρνω?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.