vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Απαλλάκτική πρόοδος όπως την ονομάζουν.
Πολύ σας ζηλεύω όλους εσάς που έχετε απαλλακτικές προόδους ή εργασίες, αλήθεια

Βγήκε η Χειρουργική (την περνάω ξανά 2η φορά τώρα), βγήκε η Οθροπεδική, ψιλοβγήκε και η Φαρμακολογία από διαφάνειες.
Χριστούγεννα μες στα σκατά θα κάνω φέτος και το εννοώ κυριολεκτικά, έχει 3 μέρες που διαβάζω μόνο για το έντερο και τις παθήσεις του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Καλές είναι μωρέ αλλά τώρα μας έβαλε μία απαλλακτική μια βδομάδα πριν γράψουμε το μάθημα κανονικά στην εξεταστική. Μόνο σε μένα φαίνεται κουλό;Πολύ σας ζηλεύω όλους εσάς που έχετε απαλλακτικές προόδους ή εργασίες, αλήθεια![]()

konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλές είναι μωρέ αλλά τώρα μας έβαλε μία απαλλακτική μια βδομάδα πριν γράψουμε το μάθημα κανονικά στην εξεταστική. Μόνο σε μένα φαίνεται κουλό;![]()
μαλλον ειναι κινητρο για να διαβασετε μεσα στις γιορτες

Gate4
Επιφανές μέλος

Σκέψου όμως ότι σε μια βδομάδα θα είναι η κανονική εξέταση άρα σιγά τη διαφορά.μαλλον ειναι κινητρο για να διαβασετε μεσα στις γιορτες![]()

financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Εμάς η εξεταστική δεν επηρεάζεται από τις εκλογές.Δεν δινουμε μάθημα 23 μέχρι 26.Δε παίζει να μετατοπιστεί;
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εσείς διαβάζετε κάθε μέρα τώρα στις διακοπές;Εγω προσπαθώ αλλά κάποιες μέρες τ' αφήνω.Σήμερα δε ξέρω τι να κάνω , το σκέφτομαι να διαβάσω , να τελειώσω τουλάχιστον 1 κεφάλαιο.Μου έχουν μείνει 3 κεφάλαια στο συγκεκριμένο μάθημα και το τελειώνω.
Εμάς η εξεταστική δεν επηρεάζεται από τις εκλογές.Δεν δινουμε μάθημα 23 μέχρι 26.Δε παίζει να μετατοπιστεί;
Προσωπικά δεν διαβάζω κάθε μέρα! Ειδικά παραμονή και ανήμερα πολυ δύσκολο! Αλλα το βασικό ειναι να κανεις σωστό προγραμματισμό!
Οι εκλογές συνήθως επηρεάζουν την επόμενη μέρα, για την Παρασκευή δεν είμαι σίγουρος, και τα μαθήματα που χάνονται πανε στο τέλος λογικα.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Προσωπικά δεν διαβάζω κάθε μέρα! Ειδικά παραμονή και ανήμερα πολυ δύσκολο! Αλλα το βασικό ειναι να κανεις σωστό προγραμματισμό!
Οι εκλογές συνήθως επηρεάζουν την επόμενη μέρα, για την Παρασκευή δεν είμαι σίγουρος, και τα μαθήματα που χάνονται πανε στο τέλος λογικα.
Ωραία , οπότε ίδιες οι ημερομηνίες.
Προσπαθώ να κάνω σωστό προγραμματισμό αλλά μάλλον μέχρι το τέλος των διακοπών 2 μαθήματα θα χω βγάλει. Τα υπόλοιπα 3 όταν γυρίσω.Αγγλικά το κόβω να διαβάζω τελευταία μέρα.

summertime1996
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

στα θεωρητικα μαθηματα χρειαζεται κυριως απομνημονευση ή απλη κατανοηση?
΄Αριστη κατανόηση αυτών που μελετάς χρειάζεται έτσι ώστε στην εξεταστική να μπορέσεις να απαντήσεις σωστά και ολοκληρωμένα στις ερωτήσεις με δικά σου λόγια. Δεν χρειάζεται απομνημόνευση.
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

στα θεωρητικα μαθηματα χρειαζεται κυριως απομνημονευση ή απλη κατανοηση?
Κατανόηση και πολλες επαναλήψεις! Σε καμία περίπτωση απομνημόνευση και παπαγαλία!
Guest 824270
Επισκέπτης

financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω χρειαστηκα ενα χρονο για να συνελθω, φυσιολογικο ειναι. Βεβαια, και παλι πρεπει να διαβασεις...Εσεις που δινετε πρωτη φορα εξεταστικη τα βγαζετε ευκολα περα; Σιγουρα ο τροπος διαβάσματος για το Πανεπιστημιο διαφερει σε πολύ μεγαλο βαθμο από αυτόν για τις πανελλαδικες, αλλα εχετε ορεξη για διαβασμα; Εγω προσωπικα διαβαζα με μεγαλυτερη προθυμια για τις πανελλαδικες για να πετυχω το στοχο μου, ενώ τωρα δε μπορω να συγκεντρωθώ. Δεν είμαι σιγουρη, αλλα νομιζω πως μετα από αυτή τη χρονια ασταματητου και αδιαλειπτου διαβάσματος δεν εχω πια ορεξη να διαβασω.
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Απλά με αγχώνει αρκετά ένα μάθημα που θα έχει κ ερωτήσεις ανάπτυξης.Μας έχει πει η συγκεκριμένη καθηγήτρια να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί με τη διατύπωση και ότι θα κόβει αρκετά εύκολα. Είναι το μάθημα στο οποίο σκίζονται όλοι να διαβάσουν.Ευτυχώς το γράφω 2ο κ ξεμπερδεύω.
christosxanthi
Δραστήριο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.