Δε νομίζω να μην το αντιλήφθηκαν οι επιτηρητές απλά ''κάνουν τα στραβά μάτια''.
Άλλωστε και αυτοί αντέγραφαν κάποτε, εμείς γιατί όχι; :Ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Άλλωστε και αυτοί αντέγραφαν κάποτε, εμείς γιατί όχι; :Ρ
Αντε τους ανω των 55 καθηγητες,τους καταλαβαινω,αλλα οι 25αρηδες ωρομισθιοι που εχουν μολις 2 χρονια που βγαλανε τη σχολη τους γιατι δεν μας καταλαβαινουν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι ότι έχουν ευθύνη απέναντι στο συνάδελφο, αλλά νταξ.Αντε τους ανω των 55 καθηγητες,τους καταλαβαινω,αλλα οι 25αρηδες ωρομισθιοι που εχουν μολις 2 χρονια που βγαλανε τη σχολη τους γιατι δεν μας καταλαβαινουν?![]()
Στη σχολή μου αντιγράφεις ΧΑΛΑΡΑ!
Ένας κάθεται και γράφει και ένας στέλνει με sms τις απαντήσεις.

Κρίμα που είμαι κότα.

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

ναι αμέεε![]()
![]()
![]()
ας απαντήσουν οι δεσποινίδες φοιτήτριες του φόρουμ...χαχαχα
Πλάκα πλάκα δεν έχει τύχει ποτέ στα 3,5 χρόνια της ακαδημαϊκής μου ζωής να γίνει "τίποτα" την νύχτα πριν από τις εξετάσεις. Το μόνο που γίνεται είναι α) διάβασμα β) ύπνος γ) sims3.

nPb
Επιφανές μέλος

Πλάκα πλάκα δεν έχει τύχει ποτέ στα 3,5 χρόνια της ακαδημαϊκής μου ζωής να γίνει "τίποτα" την νύχτα πριν από τις εξετάσεις.
συνεπώς δεν θα σε χάλαγε

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Αν ο άλλος που τον πιάνεις είναι γαϊδούρι και σου την πει και από πάνω,ε, ναι, εκεί γίνεται χαμός...Ενώ με ένα "συγγνώμη" που λέει ο λόγος καθαρίζεις και συνεχίζεις να γράφεις!!!!
Πάντως, αν ο καθηγητής είναι μέσα, τίποτα από αυτά δεν ισχύει....Εκεί παίζεται η ταινία "όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει"!!!
Επίσης, παίζει το σκηνικό "παίρνω δύο κόλλες για να σταματήσετε να μιλάτε και μετά ΒΛΕΠΟΥΜΕ αν θα γράψετε"!!!!!!!
Και μία είδηση της τελευταίας στιγμής!!Κολλάει παντού αλλά είπα να το βάλω εδώ...
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/110930/enas-stous-deka-foitites-pairnei-ptuhio/
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

πάντως είναι πολλά πράγματα που δεν έχουμε εξηγήσει αλλά ζητούνται στις εξετάσεις (σε κάποιο μόνο βαθμό το δέχομαι να συμβαίνει αυτό ) και αυτό προσθέτει ένα επιπλέον άγχος.
πάντως δεν έχω σκοπό να αντιγράψω.
ας είναι, ό,τι μπορώ θα γράψω! ουφ!
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Πληροφορικη εργ.
Ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να περάσω απτις auditions του Σεπτέμβρη.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος

πρώτη εξεταστική και αγχώνομαι- και δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς το γιατί- καθώς έχω παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου και έχω διαβάσει σχετικά καλά (αν και όχι αρκετά).
πάντως είναι πολλά πράγματα που δεν έχουμε εξηγήσει αλλά ζητούνται στις εξετάσεις (σε κάποιο μόνο βαθμό το δέχομαι να συμβαίνει αυτό ) και αυτό προσθέτει ένα επιπλέον άγχος.
πάντως δεν έχω σκοπό να αντιγράψω.
ας είναι, ό,τι μπορώ θα γράψω! ουφ!
Κι εμενα η πρωτη μου εξεταστικη μου ειναι, αλλα αν και εχω διαβασει αρκετα καλα κι οπως λες παρακολουθουσα τα μαθηματα ...εχω αγχωθει! Αραγε θα τα θυμαμαι ολα αυτα εκεινη την ωρα για να τα γραψω?

Θα σου έρχονται αυτόματα καθώς γράφεις, μην αγχώνεσαι!Κι εμενα η πρωτη μου εξεταστικη μου ειναι, αλλα αν και εχω διαβασει αρκετα καλα κι οπως λες παρακολουθουσα τα μαθηματα ...εχω αγχωθει! Αραγε θα τα θυμαμαι ολα αυτα εκεινη την ωρα για να τα γραψω?![]()
ZETAXA
Δραστήριο μέλος

_Morticia_
Επιφανές μέλος

Αν πας με καλή ψυχολογία θα έχεις και ανάλογα αποτελεσματα (αρκεί να έχεις διαβάσει κιόλας ε

nPb
Επιφανές μέλος

κάθε φορά "μαθαίνεις" και κάτι καινούριο στον τρόπο εξέτασης
δεν υπάρχει τυφλοσούρτης εξέτασης εφόσον ο κάθε διδάσκων σε κάθε μάθημα ακολουθεί μια διαφορετική φιλοσοφία...
_Morticia_
Επιφανές μέλος

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Άλλα 5 έμειναν
Ισχύει,Θα σου έρχονται αυτόματα καθώς γράφεις, μην αγχώνεσαι!
Πρίν μπούμε στο αμφιθέατρο νόμιζα οτι δεν θυμόμουν τίποτα αλλά μόλις είδα τα θέματα και αρχισα να γράφω τα θυμήθηκα
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Είχα έναν ΓΑΜΑΤΟ καθηγητή στα προφορικά. Είπε ότι θα μου βάλει 10!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.