rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από εκεί διαφέρει ο ερασιτέχνης από τον επαγγελματία
και συ μες τα κολπα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
rina45 μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη,....ν του κλέφτη αλλά ν+1 και την πατάς!
Πρόσεχε μετά μην βρεθείς με δυσάρεστες εκπλήξεις!
Να ρωτήσω και κάτι άλλο:
Από την στιγμή που επιλέγει να σπουδάσει κάποιος μια επιστήμη για ποιο λόγο να κάνει σκονάκι; Δεν του αρέσουν αυτά που σπουδάζει; Γιατί να βαριέται να διαβάσει και καταφεύγει στο σκονάκι; Σπουδάζει με το σπρώξιμο; Ή σπουδάζει μόνο και μόνο για να κάνει clubbing και μπουζούκing;
ο σπάστης
φραπεκινγκ , αραλικινγκ αυτά είναι ..ποιός διαβάζει?...και γω έχω του πούστη το διάβασμα και βαριέμαι ...στην ιστορία μπορεί να παίξει κάνα σκονάκι αν πάω να δώσω , γτ παίζει και να μην [πάω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Καθονται στην εδρα και διαβαζουν ή εχουν το λαπτοπ τους ανοιχτο,λες και δεν ξερουμε οτι κανουν τα στραβα ματια για να μας σπρωξουν.
Ειναι,βεβαια και μερικοι αλλοι που οταν εχουν επιτηρηση δεν κουνιεται φυλλο.Λιγο να κανεις οτι στριβεις το κεφαλι σου εχουν πεσει απο πανω σου και σου κανουν παρατηρηση,αυτοι ειναι πολυ λιγοι...
Σε γενικες γραμμες και εγω κανω σκονακια,αν και διαβαζω,θελω να ειμαι σιγουρη οτι δεν εχω ξεχασει κατι...
Παντα περνω και το βιβλιο μαζι μου και αμα βρεθει η ευκαιρια θα το ανοιξω,δεν με εχουν πιασει ποτε αλλα και εγω ξερω που με περνει και που οχι.
fockos
Επιφανές μέλος
Eμάς ενας καθηγητής σήμερα μας προειδοποίησε για τις κυρώσεις που θα έχει οποιον πιάσουν να αντιγραφει-κάνει σκονάκι... απτο να κοπεί απευθείας στο μάθημα μέχρι να τον διαγράψουν απτη σχολή
Στους πρωτοετείς κάτι τέτοια λένε
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
LOL ψαρώσαμε όλοι εντωμεταξύΣτους πρωτοετείς κάτι τέτοια λένε
Αλλά ανέφερε και περιστατικό που είχε συμβεί πέρσυ,οπότε μάλλον αλήθεια έλεγε
Βέβαια εξαρτάται και απτον εκάστοτε καθηγητή-επιτηρητή,αυτός το παίζει λίγο tough guy
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
ο σπάστης
φραπεκινγκ , αραλικινγκ αυτά είναι ..ποιός διαβάζει?...και γω έχω του πούστη το διάβασμα και βαριέμαι ...στην ιστορία μπορεί να παίξει κάνα σκονάκι αν πάω να δώσω , γτ παίζει και να μην [πάω...
Δεν ήξερα ότι ο πούστης έχει πολύ διάβασμα...
Δεν είμαι σπάστης. Εξάλλου δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας συνάδελφος. Το κλαψομαρίασμα μετά, όταν θα πέφτουν οι κυρώσεις δεν αντέχω. Μπροστά του θα τα βρει. Συνήθως ότι σπέρνει, θερίζει κάποιος. Κοίταξε, επειδή είμαι τελειόφοιτος και έχω περάσει υπεραρκετά μαθήματα χωρίς σκονάκι δεν είδα να έχασα κάτι. Ούτε έπαθα υπερκόπωση από το διάβασμα. Απλά έθεσα κάποια όρια στο χάζεμα, στο clubbing και σε ό,τι θεωρείται Ελληνική "φοιτητική" ζωή.
Για ποιο λόγο να κοροϊδέψω τον εαυτό μου; Εξάλλου μια φορά μου δώθηκε η ευκαιρία για σπουδές. Γιατί να μην μάθω όσο γίνεται περισσότερα και καλύτερα για μένα; Και εγώ έχω υπεραρκετή ύλη απλά όταν διαβάζω, διαβάζω ...δεν ξύνομαι!
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ήξερα ότι ο πούστης έχει πολύ διάβασμα...
Δεν είμαι σπάστης. Εξάλλου δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας συνάδελφος. Το κλαψομαρίασμα μετά, όταν θα πέφτουν οι κυρώσεις δεν αντέχω. Μπροστά του θα τα βρει. Συνήθως ότι σπέρνει, θερίζει κάποιος. Κοίταξε, επειδή είμαι τελειόφοιτος και έχω περάσει υπεραρκετά μαθήματα χωρίς σκονάκι δεν είδα να έχασα κάτι. Για ποιο λόγο να κοροϊδέψω τον εαυτό μου; Εξάλλου μια φορά μου δώθηκε η ευκαιρία για σπουδές. Γιατί να μην μάθω όσο γίνεται περισσότερα και καλύτερα για μένα; Και εγώ έχω υπεραρκετή ύλη απλά όταν διαβάζω, διαβάζω ...δεν ξύνομαι!
έλα ρε συ μου απαντάς και σοβαρά , για πλάκα το είπα "ο σπάστης"...μια χαρά τα λες..
όσο για το πρώτο έκφραση είναι χαχα...βάζει στην αρχή "του πούστη" και το συνεχίζεις..
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
ο σπάστης
1) απάντηση στο ποιος διαβάζει: εγώ (εεεεεεε...χμμμμ)
2) το σωστό δεν είναι βαριέμαι, είναι α) βγαίνω με ένα κορίτσι και μου τρώει το χρόνο β) σκέφτομαι άσχετα και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ έλα πες την αλήθεια χρήστο
ον-τοπικ: εγώ είμαι καλό παιδί δεν κάνω σκονάκια άσε που παίζει να μπερδευτώ με τα σκονάκια και να καταλάβω άλλα αντί άλλων, με έχω ικανή
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
ναι ναι Εύα, άσε που την προηγούμενη νύχτα μπορεί να έχει προηγηθεί ολονυχτία με το κορίτσι που "τρώει" τον χρόνο...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είναι θέμα καλού παιδιού...Είναι θέμα ρίσκου που δεν αξίζει.....
χαχα έλα ρε συ πλάκα κάνω λες να διαχωρίζω τους φοιτητές σε καλά παιδιά και κακά αναλόγως με το αν κάνουν σκονάκι ή όχι?
συνέχεια στο 2:
ναι ναι Εύα, άσε που την προηγούμενη νύχτα μπορεί να έχει προηγηθεί ολονυχτία με το κορίτσι που "τρώει" τον χρόνο...
όλο το βράδυ διάβασμα
rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος
τοσο τραγικα δλδ ειναι τα πραγματα.ενταξει δεν μιλαω και πολυ γιατι πρωτο ετος ειμαι δεν ξερω...αλλα και στις πανελλήνιες πχ πιο μεγαλο ρισκο δεν ειναι??Δεν είναι θέμα καλού παιδιού...Είναι θέμα ρίσκου που δεν αξίζει.....
nPb
Επιφανές μέλος
Σε σχολές φυσικής και μαθηματικών για ποιο λόγο να κάνεις σκονάκια; Από όσο ξέρω δεν σας αναγκάζουν να μαθαίνετε κατεβατά απέξω και σε μερικά γράφετε με τα βιβλία ανοιχτά.
μην το λες...
τα πάντα γίνονται σκονάκι, αρκεί να υπάρχει "ανάγκη"
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
έλα να διαβάζουμε, αφήστε τις λαμογιές
Kαλα λέι η living... πάμε όλοι να διαβάσετε
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
μου μαθαίνει αγγλικάσυνέχεια στο 2:
nPb
Επιφανές μέλος
όλο το βράδυ διάβασμα
ναι αμέεε
ας απαντήσουν οι δεσποινίδες φοιτήτριες του φόρουμ...χαχαχα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.