Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
ποσοι ειναι?????
α δεν έχω ιδέα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
κανα σκονακι παιζει?? η τιποτα?
έχω ακούσει ότι μπορείς να κάνεις σκονάκι και να μη σε καταλάβουν ,κάνουν αρκετοί......εγώ δεν ξέρω αν θα κάνω , μάλλον όχι...
fockos
Επιφανές μέλος
είσαι πρωτοετής φοιτητής και δεν ξέρεις πόσο κακοί είναι.καλά όταν διαβάζω κάτι τέτοια μου έρχεται να κάνω την ερώτηση:
τρέμω από το φόβο μου, τρέμω μόνο που σκέφτομαι τι μπορεί να συναντήσω μέσα στο σκοτεινό αμφιθέατρο με τους κακούς μπαμπούλες επιτηρητές ..
ποσοι ειναι?????
Είναι 2 ειδών ένας κακός που κάθεται στην έδρα και ένας πιο κακός που κάνει πέρα δώθεστο αμφιθέατρο έτοιμος να πιάσει παιδάκι να αντιγράφει..
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλα ρε, δεν είμαστε τόσο κακοί!!!!!!!!!!!!
ο Χριστός και η Παναγια ..πεσαμε σε επιτηρητρια??
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
και είναι κολλητικόοοοοοοοοοοο
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
fockos
Επιφανές μέλος
Ναι...
και είναι κολλητικόοοοοοοοοοοο
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
θα ήθελα να γίνω μια φορά επιτηρητής για να τελειοποιήσω γα σκονάκια μου.
Ερωρήσεις
Ποια είναι η θέση που ένα επιτηρητής δεν κοιτάζει εύκολα (μπροστά μπροστά, μέση, πίσω) Εγώ προτιμώ να κάθομαι πίσω πίσω δεξιά (πίσω από μια κώλωνα που είχε η αίθουσα (με αυτόν τον τρόπο επιβλέπω τις κινήσεις των επιτηρητών ενώ αν είμαι μπροστά πάντα ρισκάρω γιατί δεν έχω μάτια πίσω )
Που σου αρέσει να κάθεσαι σαν επιτηρήτρια (στο γραφείο ή όρθια μπρος, πίσω καρφωμένο το βλέμμα στα μάτια των παιδιών).
Έχεις κάνει τα τυφλά μάτια ποτέ (όταν πιάνεις κάποιον με σκονάκι);
Όταν πιάνει ένας παρατητητής παιδάκι με σκονάκι. Τι θα μπρούσε να κάνει το παιδάκι ώστε να σε αποτρέψει στο μηδενισμό του γραπτού.;
Ποια είναι η πιο επτυχημένη μέθοδο σκονάκι που έχεις πιάσει να εφαρμόζεται;
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
θα ήθελα να γίνω μια φορά επιτηρητής για να τελειοποιήσω γα σκονάκια μου.
Ερωρήσεις
Ποια είναι η θέση που ένα επιτηρητής δεν κοιτάζει (μπροστά μπροστά, μέση, πίσω)
Που σου αρέσει να κάθεσαι σαν επιτηρήτρια (στο γραφείο ή όρθια μπρος, πίσω καρφωμένο το βλέμμα στα μάτια των παιδιών).
Έχεις κάνει τα τυφλά μάτια ποτέ (όταν πιάνεις κάποιον με σκονάκι)
Όταν πιάνει ένας παρατητητής παιδάκι με σκονάκι. Τι θα μπρούσε να κάνει το παιδάκι ώστε να σε αποτρέψει στο μηδενισμό του γραπτού.
Ποια είναι η πιο επτυχημένη μέθοδο σκονάκι που έχεις πιάσει να εφαρμόζεται;
Μετά χαράς να βοηθήσω!!!
χαχαχα
Κοίτα, δεν είναι ποτέ μόνο ένας επιτηρητής, οπότε δεν υπάρχει κανένα μέρος που δεν κοιτάμε....Είμαστε πολλοί και πολλαπλασιαζόμαστε σαν τα ζόμπιιιιιι...
Εγώ προσωπικά, κυκλοφορώ γύρω γύρω, νυστάζω αν κάθομαι σε ένα μέρος, έτσι και αλλιώς οι επιτηρήσεις είναι χαμένος χρόνος για μάς και πάμε με βαριά καρδιά...
Έχω κάνει πολλές φορές τα στραβά μάτια, δεν έχω πρόβλημα...Αυτό εξαρτάται από τρία πράγματα: Από το αν είναι ο καθηγητής μέσα, από το αν σε έχουν πάρει πρέφα οι υπόλοιποι και από το αν είσαι ευγενικός...το τελευταίο απαντάει και στο πώς μπορείς να γλιτώσεις το μηδενισμό...Συνήθως εμείς παίρνουμε τα σκονάκια ή τα βιβλία και σε αφήνουμε να συνεχίσεις να γράψεις...Αν όμως, έχεις ύφος και μας πεις διάφορα....τότε...
Επιτυχημένο σκονάκι δεν υπάρχει...γιατί πολύ απλά, οι κινήσεις που κάνεις για να το δεις, σε καρφώνουν ΟΠΩΣ και να έχει...!!!
rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επιτυχημένο σκονάκι δεν υπάρχει...γιατί πολύ απλά, οι κινήσεις που κάνεις για να το δεις, σε καρφώνουν ΟΠΩΣ και να έχει...!!!
αυτό όντως ισχυει!!!
rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Το θράσος όμως στην εξεταστική, δεν είναι καλό...
Φιλική συμβουλή...
rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Πρόσεχε μετά μην βρεθείς με δυσάρεστες εκπλήξεις!
Να ρωτήσω και κάτι άλλο:
Από την στιγμή που επιλέγει να σπουδάσει κάποιος μια επιστήμη για ποιο λόγο να κάνει σκονάκι; Δεν του αρέσουν αυτά που σπουδάζει; Γιατί να βαριέται να διαβάσει και καταφεύγει στο σκονάκι; Σπουδάζει με το σπρώξιμο; Ή σπουδάζει μόνο και μόνο για να κάνει clubbing και μπουζούκing;
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Αλλά επειδή δεν γίνεται, να είστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες!
Σε εμάς, αν μπει καθηγητής μέσα και δει χαμό, έχουμε επιπτώσεις...
fockos
Επιφανές μέλος
Από εκεί διαφέρει ο ερασιτέχνης από τον επαγγελματίαΕπιτυχημένο σκονάκι δεν υπάρχει...γιατί πολύ απλά, οι κινήσεις που κάνεις για να το δεις, σε καρφώνουν ΟΠΩΣ και να έχει...!!!
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Αν δεν σας πάρει χαμπάρι κανείς, μαγκιά σας!!και το έχω πει σε πολλούς αυτό!
Αλλά επειδή δεν γίνεται, να είστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες!
Σε εμάς, αν μπει καθηγητής μέσα και δει χαμό, έχουμε επιπτώσεις...
και είσαι τόσο γλυκιά κοπέλα!
τυχεροί οι φοιτητές
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Και σας το λέω ειλικρινά, αφού έχω περάσει και από τις δύο θέσεις..
Και όπως είπε και ο Morelo, είναι κρίμα να έχετε μπλεξίματα για μια μ****
ΥΓ: Νίκοοο, thanxxxxx!!!
rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν του αρέσουν αυτά που σπουδάζει; Γιατί να βαριέται να διαβάσει και καταφεύγει στο σκονάκι;
κοιτα μαρεσουν αυτα που σπουδαζω εννοειται!και επισης διαβαζω!!το σκονακι το κανεις για εξτρα βοη8εια!!πες πως πανω στον πανικο σου ξεχασεις καποιους τυπους των μα8ηματικών(εσυ που ασχολεισαι και με τα ν) .το σκονακι δεν ειναι για τον ντιπ ασχετο!!!τσουπ το βγαζεις το κοιτας ,λυνεις το προβλημα σ.!!το ιδιο ισχυει και για κανονες γραμματικης κ.λπα.Μην τα κατακρινουμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.