persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Οικολογικοι πρασινοι χαχαχαχα ελεος .Παίζει και ΣΥΡΡΙΖΑ αλλά μόνο σε περίπτωση που πάει για κυβέρνηση... γιατί εντάξει, άμα είναι να πέσει η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ (χωρίς ν' ανέβει το λάος) το ψηφίζω το Τσίπρα. ΚΚΕ όχι γιατί οι τα 2/3 των βουλευτών του είναι δεξιοί... Το άλλο κώμα θα ψηφίσω αν το πράγμα συνεχίσει όπως έχει. Ψηφίζω Οικολόγους Πράσινους... έχω και αφίσα στο δωμάτιό μου... Οι γονείς μου πάλι ούτε ξέρω τι ψήφισαν, από τον αδερφό μου έμαθα για τους Οικολόγους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος
Οικολογικοι πρασινοι χαχαχαχα ελεος .
και μετά διαμαρτιρόμαστε για τον δικομματισμό και την έλλειψη ιδεών..
οι οικολόγοι θα πάρουν μεγαλύτερο ποσοστό από τους καρατζεφερικούς πάντος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε λυπάμαι. Φαντάζομαι πως ψήφισες ΛΑΟΣ... λογικό είναι... αν θες να ξέρεις, οι Δημοσκοπήσεις βγάζουνΟικολογικοι πρασινοι χαχαχαχα ελεος .
1)ΝΔ 2) ΠΑΣΟΚ 3) Οικολόγοι...
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jfire
Δραστήριο μέλος
Λαθος κανεις δεν ειναι πρωτη η ΝΔ αλλα το ΠΑΣΟΚ...Σε λυπάμαι. Φαντάζομαι πως ψήφισες ΛΑΟΣ... λογικό είναι... αν θες να ξέρεις, οι Δημοσκοπήσεις βγάζουν
1)ΝΔ 2) ΠΑΣΟΚ 3) Οικολόγοι...
Δες:
Σταθερό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, στην τρίτη θέση οι Οικολόγοι, «δείχνει» νέα δημοσκόπηση
Στη μάχη των ευρωεκλογών
Προβάδισμα τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων δίνει στο ΠΑΣΟΚ νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ANT1. Στην έρευνα καταγράφεται εντυπωσιακή άνοδος για τους Οικολόγους Πράσινους, που αναδεικνύονται σε τρίτη δύναμη.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει ποσοστό 29%, η ΝΔ 25%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 6,9%, το ΚΚΕ 6,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 4,9%, ο ΛΑΟΣ 4,7%, η Δράση 1,5%, και «άλλο κόμμα» 2,8%.
Όσον αφορά την εκτίμηση ψήφου στις ευρωεκλογές με ανάγωγη στα έγκυρα ψηφοδέλτια, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 35,8% και παίρνει 8 έδρες, ενώ η ΝΔ 30,9% και 7 έδρες.
...εχει και συνεχεια ........
https://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1015918
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Λοιπον θα ηθελα να κάνουμε εναν πολιτισμένο διάλογο σχετικά με την ψηφο μας...Εγω θα ψήφιζα ή Συριζα ή Οικολόγους.Μπορει καποιος απο Ν.Δ. για ποιον λόγο θα την ψήφιζε;
απο αντίδραση στην αριστερά
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Ψηφίζουν ΝΔ για να μην ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ για να μην ψηφίσουν ΝΔ
Ψηφίζουν ΝΔ για να μην ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ
δεν ειναι καλή δικαιολογια εκτος αν εσύ ψηφίζεις ΝΔ.Παντως δεν ξέρω γιατι οι πράσινοι με επεισαν στον Λαζόπουλο την Τριτη!Φαινοταν καλοι ανθρωποι
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Aυτό, γιατί βαριέμαι να εξηγώ. Ναι είναι πράσινοι και είναι ενεργό μέλος των Εuropean Greens οι οποίοι έχουν με το μέρος τους διάφορους νέους απ' όλη την Ευρώπη. Κι εγώ υποστηρίζω τη FYEG. (take a look at this Federation_of_Young_European_Greens)Οι οικολόγοι είναι πράσινοι?
Ironboy
Δραστήριο μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Οι ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν εχουν καποιο ιδιαιτερο λογο που τους ψηφιζουν.Απλα κληρονομουν την ψηφο απο τους γονεις τους.Λοιπον θα ηθελα να κάνουμε εναν πολιτισμένο διάλογο σχετικά με την ψηφο μας...Εγω θα ψήφιζα ή Συριζα ή Οικολόγους.Μπορει καποιος απο Ν.Δ. για ποιον λόγο θα την ψήφιζε;
miv
Επιφανές μέλος
Η διαφορά στο φαίνεσθαι και το είσθε είναι για μία ακόμη φορά χαοτική.
Προτιμώ να υποστηρίξω μια κυβερνώσα παράταξη με δυναμική προγραμματισμού για τα μεγάλα προβλήματα, με την ιδεολογική βάση της οποίας συμφωνώ. Αλλά δεν ξέρω αν τελικά θα το κάνω...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.