lefteris93
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσωπικη αποψη παντα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefteris93
Νεοφερμένος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Πες τα!!!Τουλάχιστον έχει μια κατεύθυνση σε αντίθεση με άλλα και άλλωστε το περιβάλλον είναι ζωτικό πρόβλημα για μια χώρα που φλέγεται κάθε καλοκαίρι.Και αφού τα υπόλοιπα προβλήματα δύσκολα θα λυθούν γιατί να μην ξεκινήσουμε από τα εύκολα?Και ποιό κόμμα δεν θηρεύει ψήφους άλλωστε???
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
το πραγματα ειναι πιο συνθετα κ θελουν ψαξιμο.οποτε ανακαλω.
σε καμια περιπτωση βεβαια δε θα ψηφιζα καποιο τοσο διεφθαρμενο κομμα οπως Ν.Δ ή Πασοκ
miv
Επιφανές μέλος
Από κει και πέρα, εγώ σκεφτόμουν να στηρίξω οικολόγους, αλλά δεν θα το κάνω λόγω συγκεκριμένων δεσμών που έχουν με ευρωπαικά κόμματα στο Ευρωκοινοβούλιο. Τον Ιούνιο θα στηρίξω είτε Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, είτε το Πράσινο Σκανδιναβικό Μέτωπο/Ενωμένη Αριστερά.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
lefteris93
Νεοφερμένος
Έχεις δίκιο αλλά αφού η μικροί είναι άχρηστοι για την διακυβέρνηση μιας χώρας τότε ο λαός δεν μπορεί να κάνει κάτι!ο μικρος πιο μικρος κ ο μεγαλος πιο μεγαλος..αυτο ειναι το συστημα το αριστο.ετσι θα παμε μπροστα.μαλιστα...
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχεις δίκιο αλλά αφού η μικροί είναι άχρηστοι για την διακυβέρνηση μιας χώρας τότε ο λαός δεν μπορεί να κάνει κάτι!
κοιτα μια ισχυρη κυβερνηση ειναι αναγκαια συμφωνω,αλλα κ τα μικρα κομματα ειναι χρησιμα γιατι κι αυτα εκφραζουν τις ιδεες ενος μερους του λαου κ ασκουν ελεγχο στη κυβερνηση.δηλαδη τι θα γινει?εχουμε που εχουμε τον ατυπο δικομματισμο ,να τον καθιερωσουμε κιολας με χαρτια κ ευλογιες κ να υπαρχει μονο πασοκ κ νδ ?ολοι χρειαζονται.
κ κατι τελευταιο:ενας αχρηστος κ αβουλος λαος δε μπορει να κανει κατι.δε πρεπει να ειμαστε παθητικοι αποδεκτες καταστασεων
φιλικα
lefteris93
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
Btw, η Βρετανία δεν έχει δικομματικό σύστημα. Η πίτα μοιράζεται περισσότερο απ'οσο εδώ συνήθως.
Zed
Διάσημο μέλος
Σωστό.Αλλά ποιά είναι τα άλλα κόμματα?Ο Λεβέντης?Έλεος.Όντως εκφράζουν μια μερίδα του λαού αλλά οι άλλες χώρες που έχουν δικομματισμό όπως η Αγγλία ή οι ΗΠΑ πήγαν πίσω?Φυσικά και δεν είμαι υπέρ του δικομματισμού αλλά υπέρ του πλουραλισμού.Άλλωστε εάν το ΚΚΕ δεν ήταν κολλημένο στην ίδια ιδεολογία της Οκτωβριανής επανάστασης δεν θα είχε σημαντικά ποσοστά στις εκλογές?
1) Τι έχει ο Λεβέντης? Άμα τον ακούσεις με προσοχή, τα περισσότερα τα λέει σωστά (πέρα από τις μλκίες που πετάει συνήθως). Από τους υπόλοιπους πάντως είναι έτη φωτός μπροστά. Αλλά προτιμούν το θέατρο μερικοί, τι να κάνουμε, αφού είναι αρεστό, δεν μπορώ να πω κάτι.
2) Αν νομίζεις ότι αυτές οι χώρες που λες πήγαν μπροστά για τον λόγο που αναφέρεις... Ήμαρτον... Μην είσαι αφελής και βγάζεις τέτοια συμπεράσματα.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Δεν υπάρχει περίπτωση διακυβέρνησης των Οικολόγων, οπότε τουλάχιστον ας υπάρχουν 5-10 ρυθμιστικές έδρες κι ας αντιπροσωπεύουν μια ιδέα και μόνο.
Από κει και πέρα, εγώ σκεφτόμουν να στηρίξω οικολόγους, αλλά δεν θα το κάνω λόγω συγκεκριμένων δεσμών που έχουν με ευρωπαικά κόμματα στο Ευρωκοινοβούλιο. Τον Ιούνιο θα στηρίξω είτε Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, είτε το Πράσινο Σκανδιναβικό Μέτωπο/Ενωμένη Αριστερά.
προλαβαίνεις να ψηφίσεις και ευρωεκλογές ε?
lefteris93
Νεοφερμένος
ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ???Είναι όντως πολύ λογικό να βρίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους ακόμα και τους αποθνήσκοντες και με μηδενικά επιχειρήματα...Θέατρο το λες?Εγώ προσωπικά το ονομάζω πολιτικη γελοιότητα και δημοκοπία.Και όσον αφορά τις χώρες πάντως είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς αλλά αυτό οφείλεται και σε άλλες συγκυρίες.1) Τι έχει ο Λεβέντης? Άμα τον ακούσεις με προσοχή, τα περισσότερα τα λέει σωστά (πέρα από τις μλκίες που πετάει συνήθως). Από τους υπόλοιπους πάντως είναι έτη φωτός μπροστά. Αλλά προτιμούν το θέατρο μερικοί, τι να κάνουμε, αφού είναι αρεστό, δεν μπορώ να πω κάτι.
2) Αν νομίζεις ότι αυτές οι χώρες που λες πήγαν μπροστά για τον λόγο που αναφέρεις... Ήμαρτον... Μην είσαι αφελής και βγάζεις τέτοια συμπεράσματα.
Zed
Διάσημο μέλος
ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ???Είναι όντως πολύ λογικό να βρίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους ακόμα και τους αποθνήσκοντες και με μηδενικά επιχειρήματα...Θέατρο το λες?Εγώ προσωπικά το ονομάζω πολιτικη γελοιότητα και δημοκοπία.Και όσον αφορά τις χώρες πάντως είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς αλλά αυτό οφείλεται και σε άλλες συγκυρίες.
Όχι και. Και όχι συγκυρίες. Εν πάσει περιπτώσει, άστες αυτές τις χώρες.
Θέατρο λέω τους άλλους, όχι αυτόν. Εξάλλου, πιο πολύ γουστάρω αυτόν που λέει αυτά που σκέφτεται, παρά τις υποκριτικές ικανότητες των υπολοίπων, που για να δώσουν μια συνέντευξη κάνουν περισσότερα γυρίσματα κι από τον James Bond. Και δεν με νοιάζει αν βρίζει νεκρούς. Τι δηλαδή, όποιος είναι νεκρός δεν επιδέχεται κριτική (έστω και με αυτόν τον ασεβή τρόπο που δεν είναι σωστός)? Να χε κι άδικο, το κατανοώ. Αλλά δυστυχώς δεν έχει.
Και να είσαι σίγουρος ότι τα ίδια και χειρότερα σκέφτονται οι υπόλοιποι πολιτικοί κι ας μην τα εξωτερικεύουν (για ζώντες κια νεκρούς).
miv
Επιφανές μέλος
Ο Λεβέντης, παρ'ολα αυτά, τα λέει όπως είναι, αλλά δυστυχώς δεν έχει πρόγραμμα που να μπορεί να με καλύψει πλήρως. Οπότε δεν θα τον υποστηρίξω. Δεν ξέρω αν με το "αποθνήσκοντες" εννοείς τον Παπανδρέου, αλλά οι πολιτικοί δεν απαλλάσσονται με το θάνατό τους, ούτε έχουν κριτική ασυλία.
lefteris93
Νεοφερμένος
Απλώς αυτή είναι η αποψή μου.Δεν είπα ότι όποιος δεν ζει δεν δέχεται και κριτική αλλά ο τρόπος που κριτικάρει ο Λεβέντης δεν είναι και πολύ θεμιτός με βρισιές δηλαδή.Και δεν εννοώ μόνο τον Αντρέα αλλά και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και όλους τους λοιπούς.Και δεν είναι και πολύ λογικό νομίζω κάποιος που έχει πάρει μόνος του το χρίσμα ενός κόμματος να νομίζει ότι είναι συνεχιστής του έργου του Γέρου της Δημοκρατίας και του κόμματος του.Λες και εάν ζούσε ο Γεώργιος Παπανδρέου τον Λεβέντη θα διάλεγε!!!.Αλλά δεν το έχω ακούσει ποτέ να μιλά για πρόγραμμα οπότε δεν ξέρω αν είναι σωστά ή όχι.Το μόνο που τον έχω ακούσει είναι να βρίζει!Όχι και. Και όχι συγκυρίες. Εν πάσει περιπτώσει, άστες αυτές τις χώρες.
Θέατρο λέω τους άλλους, όχι αυτόν. Εξάλλου, πιο πολύ γουστάρω αυτόν που λέει αυτά που σκέφτεται, παρά τις υποκριτικές ικανότητες των υπολοίπων, που για να δώσουν μια συνέντευξη κάνουν περισσότερα γυρίσματα κι από τον James Bond. Και δεν με νοιάζει αν βρίζει νεκρούς. Τι δηλαδή, όποιος είναι νεκρός δεν επιδέχεται κριτική (έστω και με αυτόν τον ασεβή τρόπο που δεν είναι σωστός)? Να χε κι άδικο, το κατανοώ. Αλλά δυστυχώς δεν έχει.
Και να είσαι σίγουρος ότι τα ίδια και χειρότερα σκέφτονται οι υπόλοιποι πολιτικοί κι ας μην τα εξωτερικεύουν (για ζώντες κια νεκρούς).
dr.eAMY
Νεοφερμένος
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος
Έχω μια έμφυτη αντιπάθεια για όσους κληρονομούν τον θρόνο (Καραμανλής, Μπακογίαννη, Παπανδρέου) και για όσους έχουν μπαστακωθεί εκεί 17 χρόνια τώρα (παπαρήγα).
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.