Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefteris93
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος
Καλά οι νεολαίες το έχουνε παρα... να μην πω καλύτερα.
Παραχέσει! Εκφράσου ελεύθερα
Οι νεολαίες είναι ο προθάλαμος για την είσοδο στα πολιτικά τεκταινόμενα του κάθε κόμματος. Αν πρωταγωνιστείς σε αυτές, μετά έχεις μεγάλες ελπίδες για να σου δωθούν σημαντικές θέσεις στο κόμμα.
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Και τι να τις κανει καποιος τις θεσεις σε ενα κομμα?Τι παραπανω θα του προσφέρουν απο το να γινει περισσοτερο προβατο και τσιρακι των αλλων?Ενα ατομο χωρις ουσιαστικη ελευθερια θα ειναι οπου θα τρεχει πισω απο καθε ηλιθια διαδηλωση του κομματος του..Παραχέσει! Εκφράσου ελεύθερα
Οι νεολαίες είναι ο προθάλαμος για την είσοδο στα πολιτικά τεκταινόμενα του κάθε κόμματος. Αν πρωταγωνιστείς σε αυτές, μετά έχεις μεγάλες ελπίδες για να σου δωθούν σημαντικές θέσεις στο κόμμα.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Zed
Διάσημο μέλος
Και τι να τις κανει καποιος τις θεσεις σε ενα κομμα?Τι παραπανω θα του προσφέρουν απο το να γινει περισσοτερο προβατο και τσιρακι των αλλων?Ενα ατομο χωρις ουσιαστικη ελευθερια θα ειναι οπου θα τρεχει πισω απο καθε ηλιθια διαδηλωση του κομματος του..
Τι τι να τις κάνουν? Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ. Ας πούμε, στην ΝΔ Μειμαράκης και ο Στυλιανίδης ήταν σημαντικά στελέχη στην νεολαία και έτσι μπόρεσαν να κάνουν το βήμα παραπέρα και να αποκτήσουν και υπουργικές θέσεις.
Εγώ δεν είπα ότι είναι καλό να οργανώνεσαι σε αυτές. Ίσα ίσα που την άποψη μου για την πολιτική στην χώρα μας την έχω εκφράσει ουκ ολίγες φορές εδώ μέσα (βλέπε το topic με τα πολιτικά κόμματα στα πανεπιστήμια).
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ...αλλα ειδα τι υποληψη εχουν στην κοινωνια....βρε δεν παν να σε οτι θες αν εχεις λερωμενη την φωλια και δεν "παιζεις"τιμια καλη τυχη δεν θα χεις....Οι υπουργικες θεσεις δεν μου λενε τπτ (δεν απευθυνομαι προσωπικα σε σενα γενικα μιλαω..)αντιθετως σε προδιαθετουν αρνητικα..Τι τι να τις κάνουν? Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ. Ας πούμε, στην ΝΔ Μειμαράκης και ο Στυλιανίδης ήταν σημαντικά στελέχη στην νεολαία και έτσι μπόρεσαν να κάνουν το βήμα παραπέρα και να αποκτήσουν και υπουργικές θέσεις.
Εγώ δεν είπα ότι είναι καλό να οργανώνεσαι σε αυτές. Ίσα ίσα που την άποψη μου για την πολιτική στην χώρα μας την έχω εκφράσει ουκ ολίγες φορές εδώ μέσα (βλέπε το topic με τα πολιτικά κόμματα στα πανεπιστήμια).
Fousekis
Δραστήριο μέλος
Ένα έχω να πω: Μακριά από την Χυρσή Αυγή και το ΚΚΕ!
miv
Επιφανές μέλος
lefteris93
Νεοφερμένος
Για το ΠΑΣΟΚ λες να μην ξαναβγεί ή την ΝΔ?Το ΠΑΣΟΚ πάντως, αν όντως πραγματοποιήσει την απειλή του και του χρόνου το Μάρτιο δεν στηρίξει επανεκλογή Παπούλια στο αξίωμα του Προέδρου, προκειμένου να επωφεληθεί και να πάει σε εκλογές, θα είναι μεγάλοι αλήτες και προσωπικά δεν σκοπεύω σε τέτοια περίπτωση να τους ψηφίσω ούτε σε 100 χρόνια. Σαφώς έχει δίκιο (αν και για τους δικούς του λόγους) ο Καραμανλής όταν λέει ότι ο Γιωργάκης παίζει με τους θεσμούς και ειδικά αν ρίξει τον Παπούλια νομίζω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε το κόμμα αυτό να μην εκλεγεί ποτέ ξανά στο μέλλον κυβέρνηση.
miv
Επιφανές μέλος
Και γιατί αν πραγματοποιηθεί το τελεσίγραφο η χώρα θα χάσει έναν ηθικό και άμεμπτο Πρόεδρο και γιατί αν έτσι το ΠΑΣΟΚ ξέρει να ξεπληρώνει τον Παπούλια και το κάθε άλλο ιστορικό στέλεχος, δε νομίζω ότι διαθέτει το δέον πολιτικό ήθος να κυβερνήσει και γιατί αποδεικνύει ότι σημαντικότερο είναι να επωφεληθεί από τα γκάλοπ του τριμήνου παρά η χώρα να έχει τον Παπούλια Πρόεδρο..
lefteris93
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
Αν δεν στηρίξει Παπούλια για να συρθεί η χώρα σε εκλογές, από μένα και αυτούς που επηρεάζω δεν πρόκειται να πάρει ούτε μία ψήφο για τα επόμενα 100 χρόνια ο κ. Παπανδρέου.
lefteris93
Νεοφερμένος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
"Κανάγιες!
Το ψωμί της εξορίας με τρέφει. Κουρούνες χτυπούν τα τζάμια της κάμαρας μου. Και σε βασανισμένα στήθη χωρικών βλέπω να δυναμώνει η πνοή που θα σας σαρώσει."
περα απο αυτο ισως να ψηφιζα οικολογους
lefteris93
Νεοφερμένος
Οι οικολόγοι έχουν αρχηγό?Δεν έχω προσέξει.μια περιποιημενη μουτζα αφιερωμενη μαζι με ενα αποσπασμα απο Καρυωτακη:
"Κανάγιες!
Το ψωμί της εξορίας με τρέφει. Κουρούνες χτυπούν τα τζάμια της κάμαρας μου. Και σε βασανισμένα στήθη χωρικών βλέπω να δυναμώνει η πνοή που θα σας σαρώσει."
περα απο αυτο ισως να ψηφιζα οικολογους
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Mακρια απο τους οικολογουςπερα απο αυτο ισως να ψηφιζα οικολογους
lefteris93
Νεοφερμένος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλύτερο από κάτι άλλαMακρια απο τους οικολογους
Guest 292010
Επισκέπτης
Mακρια απο τους οικολογους
γιατι ακριβως?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.