Zed
Διάσημο μέλος
Κι εγώ δεν γράφτηκα στο ischool για να μιλώ με κομματικά φανατισμένους, οπότε bb.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Ούτε εγώ σκοπεύω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ αλλά το γιατί μπορώ, αν μου ζητηθεί ή πολύ απλά αν το θελήσω, να το δικαιολογήσω με επιχειρήματα που αφορούν την πραγματική πολιτική. Αυτά που λες, χωρίς να εννοώ ότι δεν έχεις και πολιτικά σοβαρό λόγο να υποστηρίζεις ή όχι, κάποια παράταξη, κινούνται εξ'ολοκλήρου στη σφαίρα του λαικισμού.
-----------------------------------------
Crookshanks, δεν προσέβαλα κανέναν, τρόπος του λέγειν ήταν, έλεος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefteris93
Νεοφερμένος
Zed
Διάσημο μέλος
Ναι, εγώ είμαι ο φανατισμένος.Πιστεύω ότι θα σας φανεί περίεργο πως υποστηρίζω το ΠΑΣΟΚ(φανατικά)
Πάω να ιδρύσω κόμμα που θα το ονομάσω "Περικλής". Ψηφίστε το όλοι να ξαναζήσουμε τον 'Χρυσό Αιώνα'.
thewatcher
Εκκολαπτόμενο μέλος
lefteris93
Νεοφερμένος
Εάν αυτό δεν είναι φανατισμός τότε τι είναι??????Αμεροληψία μήπως????Βαριόμουν να απαντήσω τότε, δεν πειράζει το κάνω τώρα.
Να προσέχεις τι λες. Να μην αφήνεις να εννοηθεί ότι έχω πει εγώ κάτι τέτοιο (βλέπε bold), επειδή σου'ρθε εσένα να πεις κάτι για να εντυπωσιάσεις.
Άτομα σαν εσένα που ψηφίζουν το τάδε κόμμα για λόγους σαν τους δικούς σου (ο Ανδρέας ήταν καλός και με όραμα και εκπλήρωνε τις υποσχέσεις του και παρλαπίπες) είναι γενικά επικίνδυνα. Δε θα σταθώ άλλο στο τι έκανε ο Ανδρέας, αλλά στο τι κάνουν σήμερα.
Σήμερα λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ διοικείται φαινομενικά από τον Γιωργάκη (ουσιαστικά από άλλους, βλέπε Λαλιώτη). Αυτό σημαίνει ότι πιθανή νίκη σε εκλογές τον χρίζει και πρωθυπουργό. Ο Γιωργάκης, λοιπόν, κατά την ταπεινή σου άποψη είναι ικανός για πρωθυπουργός (αφού υποστηρίζεις ΠΑΣΟΚ και αφού είναι γιος του Ανδρέα, έτσι θα πιστεύεις -εσύ και χιλιάδες ακόμα τύποι που τον έβγαλαν πρόεδρο του κόμματος).
Επειδή τυγχάνει να έχουμε στενή φιλία με άνθρωπο που έχει κερδίσει εκλογές για το ΠΑΣΟΚ με τις ενέργείες του (τόσο βλάκας που είχε ξοδέψει όλη του την περιουσία για το κόμμα και μετά τον πούλησαν) και ξέρει τα πράματα από μέσα, μας έχει πει ότι ο Γιωργάκης όταν ήταν υπουργός (Παιδείας? Δεν θυμάμαι...) στα υπουργικά συμβούλια πήγαινε με το laptop του, καθόταν σ'ένα σημείο και έπαιζε Tetris, αντί να συμμετέχει στο συμβούλιο.
Λοιπόν, αν δεν σου αρκεί ούτε αυτό και σε κάνει πάλι να γελάσεις, μπορώ να σου παραθέσω κι άλλα παραδείγματα που θα σε κάνουν να κλάψεις για τα χάλια τους. Εγώ προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις πόσο λάθος κάνεις που υποστηρίζεις τέτοια κόμματα, προτού να είναι αργά...
lefteris93
Νεοφερμένος
Zed
Διάσημο μέλος
(μήπως το χρώμα στο όνομά σου σημαίνει κάτι?).
Σημαίνει ότι το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μπλε. Μήπως όσοι υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό και φοράνε κόκκινες φανέλες είναι ΚΚΕ?
,Εγώ ξύπνιος είμαι.Εσύ προφανώς κοιμάσαι.Και μάζεψε το στόμα σου και την φρασεολογία σου.Για μια ακόμη φορά φαίνεται ο φανατισμός σου.Μήπως αυτό είναι άλλο ένα από τα τρανά σου επιχειρήματα οτι δεν ζει ο Αντρέας???Και επειδή εσύ ακόμα δεν έχεις ανακαλύψει που ανήκεις σημαίνει ότι τα κόμματα δεν έχουν ιδεολογία?Άλλο ένα επιχείρημα από τον ZedBlue
Ειλικρινά, όποιος μου εξηγήσει τα παραπάνω από πού προκύπτουν, έχει κέρασμα.
lefteris93
Νεοφερμένος
Ωραία φρασεολογία...Και όσον αφορά το χρώμα χωρίς πλάκα όσους ολυμπιακούς ξέρω είναι ΚΚΕ.Στο κοπανάω γιατί δεν ζει για να τις εφαρμόσει ρε καημένε.
Zed
Διάσημο μέλος
Ωραία φρασεολογία...
[ame="https://www.youtube.com/watch?v=JN64GXEyEs8&feature=related"]Ναι, όντως δεν είναι επιπέδου όπως αυτή[/ame]
Και όσον αφορά το χρώμα χωρίς πλάκα όσους ολυμπιακούς ξέρω είναι ΚΚΕ.
Κερνάω εσένα γιατί μ'έκανες και γέλασα
lefteris93
Νεοφερμένος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Τώρα ασχολείστε με πολιτική.... Έχει τόσο ενδιαφέρον?
δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που ασχολουνται επισταμενα.. αλλα θα επρεπε να ασχολουμαστε εμεις που ειμαστε απο 14 και πανω εστω και λιγο οχι πολυ απλα για να εχουμε μια ιδεα για το τι γινεται στη χωρα μας..
lefteris93
Νεοφερμένος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε ωραιά.Εγώ έχω τα κότσια να το παραδεχτώ.Εσύ όμως κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου.Και φαίνεται πόσο οπισθοδρομικός είσαι από το οτι κοπανάς συνέχεια οτι ο Αντρέας πέθανε.Το ξέρουμε.Οι άνθρωποι φεύγουν οι ιδεές μένουν.Μην το υπενθυμίζεις συνέχεια στον εαυτό σου.Και είναι αναμενόμενο να γελάω με τα επιχειρήματα που αποθέτεις.Αν αυτά είναι επιχειρήματα...
Εάν αυτό δεν είναι φανατισμός τότε τι είναι??????Αμεροληψία μήπως????
και ποιος ενσαρκωνει αυτες τις ιδεες τωρα στο πασοκ? γιατι οι ιδεες (τελεια) μπορει να ναι καλες και χρυσες αλλα ειναι αφηρημενες αν δεν βρεθει καποιος να τις κανει πραγματικοτητα ή τουλαχιστον να πεισει οτι μπορει να το κανει.
συμφωνω και γω με τον ζεντ οτι ουδεμια σχεση υπαρχει αναμεσα στις ιδεολογιες και τα κομματα. αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. στα πλαισια του κομματος γκρεμιζεται καθε ιχνος κριτικης ικανοτητας και ιδανικων ,δεν ειναι μυστικο αυτο αλλα αντιθετα η ιστορια το επιβεβαιωνει πανηγυρικα.
αφου ειναι προσωπικη σου επιλογη να υποστηριζεις αυτο το κομμα θα το σεβαστω. θα μου επιτρεψεις ομως να σου πω τη διαπιστωση μου..αυτην τη φανατικη υποστηριξη δεν ειδα μεχρι τωρα να την στηριζεις καπου..δηλωνεις με περηφανια (!!) πως εισαι με το πασοκ αλλα ενα ουσιαστικο ποιντ στο γιατι το κανεις δεν μας εχεις δωσει. οταν θα κληθεις βεβαια να ριξεις το δελτιο στην καλπη κανεις δεν θα σε ρωτησει τι και γιατι και καλως θα γινει ετσι γιατι στη δημοκρατια δεν χωρανε αυτα. ειναι επιλογη σου ,τελος, ειτε μας αρεσει ειτε οχι. προσεξε ομως γιατι την ερωτηση αυτη θα πρεπε να σου την εχει ηδη απευθυνει η (πολιτικη) συνειδηση σου.
lefteris93
Νεοφερμένος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
ή τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω.
lefteris93
Νεοφερμένος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είμαι ακόμα ψηφοφόρος για να στηρίξω αυτό το κόμμα.Στο ΠΑΣΟΚ ενσαρκώνονται όλες οι ελπίδες μου.Έχω μελετήσει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και απόσο έχω συζητήσει με άλλους είναι εφικτό να γίνει.Δεν είνα ούτε το παλιό ΠΑΣΟΚ,ούτε το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη.Είναι κάτι καινούριο.Δεν θέλω να λέω όπως οι συνομήλικοί μου ότι έιναι όλοι ίδιοι και τέλος.Η ιστορία έχει δείξει και αποδείξει ότι έχουν υπάρξει άνθρωποι που ο λόγος τους έγινε πραγματικότητα.Μετριούνται στα δάχτυλα βέβαια αλλά υπήρξαν.Είναι επειδή θέλω να στηρίξω κάπου τις ελπίδες μου.Εάν όμως το ΠΑΣΟΚ με απογοητεύσει τότε θα το παρατήσω...Αυτή είναι η άποψη μου.Δεν έχω σκοπό να δημαγωγήσω...
που επι του παροντος ειναι ...?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.