τοτε εχεις περισσοτερες πιθανοτητες!
Μόλις έμαθα ότι δυστυχώς δεν με πήρανε αλλά εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους θα πάνε!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandy96
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sofia.Mag
Νεοφερμένος
Matthaios
Νεοφερμένος
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την Συνθήκη της Λισαβόνας έχει πιο ενισχυμένο ρόλο στην διαμόρφωση της Ευρώπης. Ποιος είναι ο ρόλος του Ευρωπαίου πολίτη και πως μπορεί να ακουστεί δυνατότερα η φωνή του στην Ευρώπη, ενόψει και των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου 2014;
Είναι δυνατόν να μπορέσει κανείς να γράψει κάτι γι' αυτό;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση".
Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα;
Matthaios
Νεοφερμένος
Μετά, έψαξα και βρήκα αυτή την ανακοίνωση από τις 11 Οκτωβρίου που ανακοίνωνε επίσημα το διαγωνισμό.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Καλα καθε χρονο αυτο θα βαζουν? Ημαρτον κι εγω προπερσι αυτο ειχα γραψει.Όπα...
Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση".
Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα;
Guest 001921
Επισκέπτης
Βαγγέλης
Κωνσταντίνα Γρ.
Νεοφερμένος
SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κωνσταντίνα Γρ.
Νεοφερμένος
Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola?
Εμάς μας το ανακοίνωσαν στο σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται.
Αλλά νομίζω ότι η υποβολή αιτήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή 25/10...
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ!Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...!
Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola?
Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση.
Guest 001921
Επισκέπτης
Βαγγέλης
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός;
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actuallyΚαλησπέρααα!!
Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός;
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually
Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί .
DrHouse
Διάσημο μέλος
Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί .
Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω
Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.