chris_90
Διάσημο μέλος
Ναι, αλλα η σχολη αυτη ειναι τα "σιγουρα" (Βιολογικο Αθηνας btw). Και δεν ειναι οτι με αφηνει και παντελως αδιαφορο. Η Ιατρικη ειναι το αιωνιο απωθημενο μου που δεν παραδεχομουν τοσα χρονια, και ειπα να το διεκδικησω για αλλη μια χρονια (3η και τελευταια). Αλλα δεν παυει να ειναι ενα ρισκο, δεν ειναι σιγουρο οτι θα περασω. Επισης ειναι και "ορος" απο τους γονεις μου να περασω το 1ο εξαμηνο, και αν κανω αναβολη φοιτησης θα ξεσπασουν ομηρικοι καυγαδες στο σπιτι, κατι που θα με επηρεασει σαφως αρνητικα ψυχολογικα.chris_90, καταρχην πηγαινε να δεις πως ειναι η σχολη, και οταν [και αν] αποφασισεις πως εισαι διατεθειμενος να το παιξεις σε δυο ταμπλω, τοτε φτιαξε ενα προγραμμα που να περιλαμβανει τοσο τις παρακολουθησεις του πρωτου ετους, οσο και το διαβασμα της Γ' Λυκειου. Αν και αυτο, ετσι πως ακουγεται, ειναι σκισιμο... Ενηγουεη, ιτςαπτουγιου. Αν και, δεν βρισκω τον λογο να παρακολουθεις μια σχολη που δεν σε ενδιαφερει!!! Ισως να ηταν καλυτερη επιλογη με το που γραφτεις να κανεις αναστολη φοιτησης για εναν χρονο, ετσι ωστε και του χρονου τετοιο καιρο, σε περιπτωση που δεν περασεις Ιατρικη, να εισαι παλι πρωτοετης. Δεν ξερω αν γινεται. Δυσκολη η περιπτωση σου.
Την υλη της Γ' θεωρω οτι την κατεχω σε γενικες γραμμες, αφου φετος εβγαλα 18.600+ και σε μερικα μαθηματα εχασα μορια απο καθαρες απροσεξιες. Οχι απο γνωστικα κενα δηλαδη. Οποτε στο μυαλο μου νομιζω οτι μπορω να τα συνδυασω, αν και δεν ξερω τη σχολη και τις απαιτησεις της ακομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Οπως και να'χει ομως, καθε πραγμα στον καιρο του. Πηγαινε μια φορα στην σχολη σου, και βλεπεις πως θα ειναι Και μετα, αποφασιζεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xionath
Νεοφερμένος
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
στα σοβαρα τωρα, η τιβι αποβλακωνει.-
chris_90
Διάσημο μέλος
ΚαπαΒητας
Νεοφερμένος
Βεβαια εγω δν το εκανα κ τα αποτελεσματα φανηκαν...
Υ.Γ. αυτο με τη μ**** καλη ιδεα αλλα ποσο πια την ημερα?χαχαχαχαχαχα
solid snake
Νεοφερμένος
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
coheNakatos
Δραστήριο μέλος
Γειά σε όλους!!! Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια σας γιατί είμαι σε αδιέξοδο!!! Φέτος δίνω εξετάσεις για δεύτερη φορά (αφού συγκέντρωσα 13.525 μόρια με διάβασμα 3 εβδομάδων). Το πρόβλημα μου είναι ότι, έχοντας αφήσει πολλά κενά σε όλα τα μαθήματα, δεν ξέρω πραγματικά τι να πιάσω και τι να αφήσω!!! Γι' αυτό το λόγο θα ήθελα να μου πείτε τι πρόγραμμα διαβάσματος ακολουθήσατε, με ποιο τρόπο διαβάζατε το κάθε μάθημα και τι να κάνω για να γίνει η χρονια αυτή πιο υποφερτή!!! Ευχαριστώ!!!
τα κενα επρεπε να τα καλυψεις το καλοκαιρι τωρα ειναι λιγο αργα ..
και θα ειναι λαθος να ακολουθησεις το προγραμμα ενος παιδιου που δεν εχει κενα γιατι απλα θα χρειαζεσαι περισσοτερη ωρα απο αυτον
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα κενα επρεπε να τα καλυψεις το καλοκαιρι τωρα ειναι λιγο αργα ..
και θα ειναι λαθος να ακολουθησεις το προγραμμα ενος παιδιου που δεν εχει κενα γιατι απλα θα χρειαζεσαι περισσοτερη ωρα απο αυτον
δεν ειναι καθολου αργα !!!!
εξαλου δινει και γαι δευτερη φορα απλα θελει μεθοδικοτητα και παθος !!!!
με υψηλους στοχους θα καταφερεις τα παντα μιλαω απο πειρα
coheNakatos
Δραστήριο μέλος
δεν ειναι καθολου αργα !!!!
εξαλου δινει και γαι δευτερη φορα απλα θελει μεθοδικοτητα και παθος !!!!
με υψηλους στοχους θα καταφερεις τα παντα μιλαω απο πειρα
αφου λεει οτι διαβασε 3 εβδομαδες
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
mr sunshine
Νεοφερμένος
stellicha!
Νεοφερμένος
hristinoola
Νεοφερμένος
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
νομίζω 4 ώρες είναι λίγες και 9 υπερβολικά πολλές.μια μεση λύση ειναι το καλύτερο (γύρω στις 6) σε κάθε περίπτωση όμως ο καθένας έχει τους ρυθμούς του.
το σαββατοκύριακο εσείς πόσο διαβάζετε;
spskark7
Νεοφερμένος
και κατι παραπανω αμα γραφουμε...
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
cats
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.