rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω ενα πρόγραμμα αλλά θα ηθελα και κάποια άλλη γνώμηνομίζω ότι αυτό θα το φτιάξεις μόνη σου βλέποντας και κάνοντας από Σεπτέμβρη
Ωστόσο ένα έχω να σου πω.
ΜΗΝ αφήσεις κενά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
selc
Δραστήριο μέλος
το παν στην κατεύθυνση μας είναι η επανάληψη
toumilo
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρεπει να δωσεις πολυ μεγαλη σημασια σε ο,τι πρεπει να μαθεις απ εξω...ιστορια,βιολογια,μεταφρασεις γνωστου και σχολια σχολικου,να τα ξερεις νερο!
αν αρχισεις σιγα-σιγα θα σου βγουν πολυ πιο ευκολα απ οτι φανταζεσαι κι οπως ειπε κι η miss brightside,δεν χρειαζονται ξενυχτια και τετοια....χαλαρα και ολα θα βγουν...αν κανεις καλο διαβασμα τωρα,τον χειμωνα θα σου λυθουν τα χερια!
rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος
toumilo
Εκκολαπτόμενο μέλος
σας ευχαριστω ολους.κενα δεν εχω ιδιαιτερα κ οτι ειναι το καλυπτω με επαναληψεις.η αληθεια ειναι πως χρειαζεται συνεχεις επαναληψεις.
τοτε εισαι μια χαρα.....μην φοβασαι τιποτα....αφου εχεις μπει στο τρυπακι των επανληψεων,που στην κατευθυνση μας ειναι το παν,you are just fine!!!!
selc
Δραστήριο μέλος
Αλλά αυτό έχει να κάνει με το δικό σου πρόγραμμα,στο λέω όμως για να δεις ότι δεν είναι τίποτα τραγικό.
Συνέπεια και επανάληψη.
καλό κουράγιο και καλή επιτυχία
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
καλό κουράγιο
την ιδια ευχη και απο μενα..Α! και μην ξεχνας, πρωτα βαζουμε στοχο. . .
rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω βαλει στοχο αλλα επειδη ειναι υψηλος φοβαμαι λιγο αλλα ενταξει θα δουμε τι θα γινει.και παλι ευχαριστωτην ιδια ευχη και απο μενα..Α! και μην ξεχνας, πρωτα βαζουμε στοχο. . .
toumilo
Εκκολαπτόμενο μέλος
rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακαρι!!!!!!!!και να θυμασαι οτι τετοια εποχη του χρονου θα εισαι πιθανοτατα σε καποια παραλια και δεν θα σκεφτεσαι τιποτα αλλο εκτος απο το χαλαρωμα!!!!
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Ξενύχτια ούτε γω χρειάστηκα, μέχρι τις 11 είχαν τελειώσει όλα.
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
selc
Δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
εγώ κάθε μέρα στις 11 ήμουν για νάνι δεν ξενύχτησα ούτε μια μέρα.
Κι εγώ σπάνια ξενυχτούσα.
Γιατί ρε κορίτσια? Κακό είναι το ξενύχτι? Για μένα το καλύτερο διάβασμα είναι το νυχτερινό. Όλη τη χρονιά, μόλις γύριζα από το σχολείο και έτρωγα, αν είχα ιδιαίτερο αργά ή δεν είχα έριχνα έναν ύπνο 3-6 και αν είχα μάθημα νωρίς κοιμόμουνα 6-9. Έτσι μετά το βραδυνό φαγητό 10:00-10:30 καθόμουνα για διάβασμα όσο αργά ήθελα (παρέα πάντα με το ischool). Όχι, δεν είχα πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα, καθώς συμπλήρωνα τον ύπνο μου την ημέρα.Ξενύχτια ούτε γω χρειάστηκα, μέχρι τις 11 είχαν τελειώσει όλα.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Δεν είναι όλοι νυχτερινοί τύποι :/
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 100 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Hased Babis
- Mariahj
- BiteTheDust
- Basiliki.kiki
- Lia 2006
- Miranda32
- Corn90
- Dimitra_1
- ioanna06
- iron deficiency
- Kitana
- Joji
- spring day
- DeWiN
- Αριάνα123
- Dreamer_SW
- calliope
- pink_panther
- Kankounkounkoun
- Bill2002
- Giii
- den antexw allh apotyxia
- igeorgeoikonomo
- Haraa11
- Marios2020
- Gianpap
- stan bts
- eirinipap
- Xatzifragetas
- katiasalonica
- panagiotis G
- EiriniS20
- Dr House
- tsiobieman
- Pharmacist01
- leo41
- giorgosp97
- Κλημεντίνη
- Κορώνα
- Polipolikalos
- Ziggy 1
- SlimShady
- roud
- Marifei
- Makis7
- Steffie88
- Λαμπρινηη
- athinoula
- Ryuzaki
- Manolo165
- Dimitris9
- Φινεύς
- louminis
- SylviaP
- Stroka
- Χριστίνα_
- Kostakis45
- fay01
- PanosBat
- Athens2002
- Drglitterstar
- Unboxholics
- theodoraooo
- D.a.i.s.y
- Georgia110
- iminspain
- eri548
- vivus
- eukleidhs1821
- No name
- Eriiiiiii675
- Christina947
- Tina02
- noni_k
- ManiLaw
- sofia!
- Natassa02
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.