Sofo
Νεοφερμένος
Πρόσφατα έγινε μια τέτοια ανταλλαγή στο περσινό μου λύκειο και είδα τους Ισπανούς που ήρθαν να κάνουν παρέα και να μιλάνε με παιδιά από τη Σάμο.
Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε σε 4 ημέρες να γίνει τέτοια πρόοδος μεταξύ των παιδιών.
Αυτό είναι καλό πιστεύω επειδή δίνεται η δυνατότητα σε μερικά παιδιά να γνωρίσουν την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής άλων ανθρώπων...
Ποιά είναι η γνώμη σας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
στην περιοχή μου μερικά παιδιά που πάνε στο γυμνάσιο Δελφών, ανταλλάχτηκαν με γιαπωνεζάκια, επειδή οι Δελφοί έχουν "αδελφοποιηθεί" με μια ιαπωνική πόλη.
miv
Επιφανές μέλος
ναι αλλά ξέρετε κανένα σχολείο που να το εφαρμόζει ?
στην περιοχή μου μερικά παιδιά που πάνε στο γυμνάσιο Δελφών, ανταλλάχτηκαν με γιαπωνεζάκια, επειδή οι Δελφοί έχουν "αδελφοποιηθεί" με μια ιαπωνική πόλη.
Δεν είναι θέμα σχολείου. Είναι θέμα της διάθεσης καθηγητών και μαθητών να ψάξουν τα διάφορα προγράμματα. Προφανώς δεν είμαι αντίθετος σε τέτοιες δράσεις. Πλάκα έχει...
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Το μόνο κακό είναι ότι θα προσπαθεί η οικοδέσποινα χώρα να ιδανικοποιήσει το εκπαιδευτικό της σύστημα...
STAXTOULA
Νεοφερμένος
κ θα αλλαζουμε με μαθητες απ τη Γερμανια
εγω θα εχω φυγει του χρονου απ το Γυμνασιο κ δ θα το προλαβω
Iliaso
Περιβόητο μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα παιδιά ενός σχολείου κοντά στο δικό μας είχαν κάνει με την Φιλανδία νομίζω!
djimmakos
Διάσημο μέλος
*Deatheater*
Νεοφερμένος
sophaki4ever!!!
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danaoula8
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophaki4ever!!!
Νεοφερμένος
panagiotisk
Νεοφερμένος
sophaki4ever!!!
Νεοφερμένος
lyan_14
Νεοφερμένος
Θα με ενδιέφερε πολύ και είναι πολύ μεγάλη βλακεία που δεν το εφαρμόζουν τόσο συχνά και στην Ελλάδα . Ελπίζω όμως αυτό το "μπορεί" του διευθυντή μας να γίνει 100% σίγουρο!
sophaki4ever!!!
Νεοφερμένος
nikos1326
Νεοφερμένος
ti den sou arese ?????????
-----------------------------------------
φιλαρακι προκειτε να παω και εγω γαλλια γιατι λες οτι ητανε χαλια τι δεν σου αρεσε???????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Δεν είναι θέμα σχολείου. Είναι θέμα της διάθεσης καθηγητών και μαθητών να ψάξουν τα διάφορα προγράμματα. Προφανώς δεν είμαι αντίθετος σε τέτοιες δράσεις. Πλάκα έχει...
ειδικά, αν το μενού περιλαμβάνει τίποτα επισκέψεις μαθητών από βόρειες χώρες όπως Αγγλία, Δανία, Σουηδία,...κτλ θα έχει και όμορφες (θεές) Αγγλίδες, Δανέζες, Σουηδέζες,...κτλ αντίστοιχα όχι σαν τις δικές μας της Ελλ(ε)ηνίδες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.