blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ant1637
Νεοφερμένος
2 ώρες φυσική γενικής παιδείας
2 ώρες φυσική κατ.
4 ώρες μαθηματικά κατ.
2 ώρες αλγεβρα
2 ώρες έκθεση
Σύνολο 14 ώρες
παλεύεται δε μπορώ να πω
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα μας πειτε!!!???
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Τώρα τι είδους προετοιμασία κάνουν δεν ξέρω ! Αλλά γενικά μου φαίνεται υπερβολικό !
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Brynja
Νεοφερμένος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Επιτέλου απάντησε κάποιος!!!στην προετοιμασια μπαινουμε στην υλη της τριτης απλα λογω χρονου εχουμε τη δυνατοτητα και παμε πιο αργα. ακομα μπορει να παραλειπουμε καποιο ειδος ασκησεων σε ενα κεφαλαιο λογω του οτι δεν ειναι τοσο...σημαντικο (ας το πω...)
Άμα είναι έτσι γιατί κάνετε και φροντηστήριο γαι την β λυκείου???(το ερώτημα δεν είναι ειρωνικό)?
Οι καθηγητές μου μου λένε, πως χρειάζεται να μάθω τα φετινά για να καταλάβω τον τρόπο διαβάσματος για του χρόνου, και να πάρω μερικά σημαντικά εφόδια...Άμα δεν χρειάζεται αυτό, τότε γιατί να μην κάνουμε όλοι φροντηστήρια για την γ λυκείου από φέτος.
Άν όχι όλοι, οι περισσότεροι, πάμε φροντηστήρια όχι για να αποδώσουμε καλά στο σχολείο(ποιός νοιάζετε γιατό)αλλά για να ξέρουμε καλά την ύλη για του χρόνου που θα βοηθηθούμε...
Έγω άδικο(και αυτό δεν είναι ειρωνικό) ?
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσωπικα,αρχισα την προετοιμασια απο τη β λυκειου και δεν θεωρω οτι σπαταλησα δυναμεις.Οταν οι περισσοτεροι συμμαθητες μου τρεχουν να βγαλουν την υλη και να την κατανοησουν,εγω μπορω να κανω ασκησεις σε βαθος ωστε να φτασω ενα επιπεδο πιο πανω.Με αλλα λογια,εχω αρκετο ελεθερο χρονο.Οποτε,νομιζω οτι υπαρχει καποια αντισταθμιση.
Αυτη ειναι η προσπικη μου γνωμη.Και καλο θα ηταν ατομα που δε συμφωνουν με την προετοιμασια αυτη να μην κατακρινουν αλλους γτ πραγματικα ειναι επιλογη του καθενος.(δεν αναφερομαι στο μπμαμπη)
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω εκανα προετοιμασια απο την β λυκειου σε μαθηματικα κατευθυνσης και εκθεση και μπορω να πω οτι με βοηθησε πολυ,καθως ιδιαιτερα στα μαθηματικα,αλλα και στην εκθεση ειχα την ευκαιρια να μαθω σε βαθως ,ακησεις θεωριες κτλ και φυσικα τελειωσα πιο νωρις τα μαθηματικα γυρω στον δεκεμβρη.
οσο αφορα την εκθεση θεωρω οτι η υλη ειναι αρκετα μεγαλη (εμεις στο φροντηστηριο τα θεματα τα ειχαμε χωρισει σε 18 ενοτητες) πραγμα που σημαινει οτι ο 1 χρονος εκθεση ειναι λιγος,ωστοσο ειχα συμμαθητρια που με εναν χρονο εγραψε 17,8 στην εκθεση.
παντως επιλογη του καθενος ειναι τα μαθηματα που θα παει φροντηστηριο και ποσες ωρες θα κανει ,αλλα οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα (ετσι τουλαχιστον πιστευω) αλλα αυτο προυποθετει την καλη γνωση των μαθηματικων ,αλγεβρας α και β λυκειου (ή τελος παντων να μην υπαρχουν κενα)
οσο για την φυσικη θεωρω οτι ενας χρονος με θερινα μαθηματα ειναι υπερ υπερ αρκετος ,η φυσικη ηταν ενα απο τα αγαπημενα μου μαθηματα και εκανα σκονη τρια βοηθηματα ολοκληρα πριν δωσω
οπως καταλαβατε εξαρταται και απο τον χαρακτηρα του καθενος,οποτε μην διερωταστε γιατι υπαρχει η προετοιμασια απο β λυκειου
-----------------------------------------
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελειώνουμε την ύλη της β λυκείου μέχρι λίγο μετά τον δεκέμβριο(αν προλαβαίνεις και πριν τα Χριστούγεννα) και ξεκινάς την ύλη της γ από τέλος Ιανουαρίου - αρχές Φεβρουαρίου, και έτσι καλύπτεις αρκετή ύλη της γ ώστε, τον Αύγουστο να κάνεις μία ψιλοεπανάληψη ολοκληρώνοντας την ύλη, και μετά σου μένει αρκετός χρόνος για επαναλήψεις...
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί θεωρείς ότι είναι τόσο εύκολη η ύλη της γ΄.Εγω το σκεφτομαι αν θα κανω θερινα για την γ και εσεις μ λετε προετοιμασια απο τη β για την γ
Απλώς σου λέει αφού κάνω που κάνω φροντ. για την β΄,που στην τελική δεν σου χρειάζονται όλα, γιατί να μην εκμεταλλευτώ τον χρόνο για αυτά που δεν σου χρειάζονται, σε χρόνο για την ύλη της γ΄?
Το άλλο είναι πως κάποιοι ίσως να νομίζουν πως δεν θα τα καταφέρουν και τόσο καλά με το χρόνο που θα έχουν μόνο του χρόνου.Και τα θετικά αμθήματα της Γ δεν είναι και τα πιο εύκολα..
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Οτι νομιζει ο καθενας.Μου φενεται ανουσιο να ξεκινησω απο τωρα την υλη της γ.Καθε πραγμα στο καιρο του...Γιατί θεωρείς ότι είναι τόσο εύκολη η ύλη της γ΄.
Απλώς σου λέει αφού κάνω που κάνω φροντ. για την β΄,που στην τελική δεν σου χρειάζονται όλα, γιατί να μην εκμεταλλευτώ τον χρόνο για αυτά που δεν σου χρειάζονται, σε χρόνο για την ύλη της γ΄?
Το άλλο είναι πως κάποιοι ίσως να νομίζουν πως δεν θα τα καταφέρουν και τόσο καλά με το χρόνο που θα έχουν μόνο του χρόνου.Και τα θετικά αμθήματα της Γ δεν είναι και τα πιο εύκολα..
ntonebts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Επίσης πολλοί κάνουν και το άλλο, το οποίο θα κάνω και εγώ:
Τελειώνουμε την ύλη της β λυκείου μέχρι λίγο μετά τον δεκέμβριο(αν προλαβαίνεις και πριν τα Χριστούγεννα) και ξεκινάς την ύλη της γ από τέλος Ιανουαρίου - αρχές Φεβρουαρίου, και έτσι καλύπτεις αρκετή ύλη της γ ώστε, τον Αύγουστο να κάνεις μία ψιλοεπανάληψη ολοκληρώνοντας την ύλη, και μετά σου μένει αρκετός χρόνος για επαναλήψεις...
Ξες αυτό που λες τώρα είναι το ίδιο που κατέκρινες πριν μια σελίδα
Bέβαια εμένα προσωπικά μου τη δίνει η αντίληψη παιδιών που γνωρίζω που κάνουν φροντιστήρια για τη Γ από τώρα και νομίζουν ότι είναι πιο ωφελημένοι από μας που θα αρχίσουμε μέσα Αυγούστου Όλοι την ίδια ύλη θα έχουμε κάνει φτάνοντας στο μάρτη του 2011
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Και καλα θα εχουν εξασκηθει περισσοτερο αλλα η υπερβολη δεν κανει καλο...Ξερω πολλα παιδια που ξεκινησαν τελη αυγουστου και εγραψαν μια χαρα...Ξες αυτό που λες τώρα είναι το ίδιο που κατέκρινες πριν μια σελίδα
Bέβαια εμένα προσωπικά μου τη δίνει η αντίληψη παιδιών που γνωρίζω που κάνουν φροντιστήρια για τη Γ από τώρα και νομίζουν ότι είναι πιο ωφελημένοι από μας που θα αρχίσουμε μέσα Αυγούστου Όλοι την ίδια ύλη θα έχουμε κάνει φτάνοντας στο μάρτη του 2011
Iliaso
Περιβόητο μέλος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι περισσοτεροι το κανουν για να βγει και καλα πιο ευκολα η υλη.Λιγοι το κανουν για τον λογο που ειπες...Και γιατι να πουλησουν μουρη?Όχι αυτό. Λίγο τους νοιάζει.Να πουλήσουν μούρη τους ενδιαφέρει περισσότερο
ntonebts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξες αυτό που λες τώρα είναι το ίδιο που κατέκρινες πριν μια σελίδα
Και ακομα την κατακρινω αυτη τη συμπεριφορα (εννοω πως δεν πιστευω οτι θα γινει τιποτα ουσιαστικο αν ξεκινησω απο τωρα μονο κανα πασαλειμα )αλλα ξερεις αισθανομαι οτι ισως θα υστερω σε σχεση με αλλους που θα εχουν ενα προβαδισμα στην υλη.Συνεχεια ακουω τον καθε οτι ναναι να φωναζει η υλη της γ ειναι μεγαλη και δυσκολη ,ειδικα αυτα τα μαθηματικα ειναι παλουκι (βεβαια αυτο το ακουω εδω και δυο χρονια γενικα για το λυκειο και και μεχρι τωρα δεν ειναι ετσι οπως μου τα περιγραφανε )αλλα οι τι να κανω που πολλες φορες βλακωδως υποκυπτω και πιστευω αυτα που μου λενε .Το αστειο ειναι οτι αυτοι που τα λενε αυτα απο το σχολειο μου οι περισσοεροι ειναι αθλιοι με ολη την σημασια της λεξης .Δεν ξερω ισως ειναι και κομπεξικοι και προσπαθουν να με πεισουν οτι αν δεν ξεκινησω την υλη της γ απο τη β θα αποτυχω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.