Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Έχω ασχοληθεί αρκετά με το GeoGebra και μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά...Το θέμα είναι να μας πεις τι ακριβώς θέλεις..Γεια σας! Ξερει κανεις το προγραμμα GeoGebra? ( εχει σχεση με μαθηματικα) μας ειπε ο μαθηματικος να το κατεβασουμε αλλα δεν μας εξηγησε πως να το χειριζόμαστε το κατεβασα αλλα ομολογω πως δεν το καταλαβαινω... Καποιος που το ξερει και εχει γνωση πανω στο θεμα ας μου απαντησει
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
το αρχειο ειναι ασφαλες;Οριστε ενα βοηθημα για το geogebra απο το mathematica.
Έχω ασχοληθεί αρκετά με το GeoGebra και μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά...Το θέμα είναι να μας πεις τι ακριβώς θέλεις..
δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις;
cha0s
Περιβόητο μέλος
το αρχειο ειναι ασφαλες;
pdf είναι ρε έλεος!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
pdf είναι ρε έλεος!
ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα
Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι ειδους μηνυμα σου εμφανισε?ρε γτ μου εβγαλε μηνυμα το λαπτοπ ρωτησα
Loreley
Περιβόητο μέλος
"Ο τύπος του αρχείου ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας..."
Και μετά λέει αν θέλω να το διατηρήσω ή να το απορρίψω.
Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις...δεν ξερω τιποτα σε πρωτη φαση τι μπορεις να μου πεις;
Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω!
Loreley
Περιβόητο μέλος
Μια χαρα ειναι το αρχειο
Okay, το ανοίγω τότε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Το θέμα δεν είναι το τι μπορώ να σου πω εγώ σε πρώτη φάση αλλά το τι θες εσύ να μαθεις...
Αν ωστόσο επιμένεις προσπάθησε να δείξεις οτι οι διχοτόμοι, οι μεσοκάθετοι και τα ύψη συντρέχουν(δλδ διέρχονται απο το ίδιο σημείο)...είναι κάτι πολύ απλό απο τη στιγμή που το geogebra είναι και στα ελληνικά και πιστευω οτι ειναι καλύτερο να το ψάξεις λίγο μόνη σου στην αρχή και αμα προκύψει καποιο προβλημα ειμαστε εδω!
Σε χιλιοευχαριστω
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnsk
Νεοφερμένος
Ξέρει κανείς πως μπορώ να θέσω το πεδίο ορισμού της συνάρτησης που θα βάλω ; Θέλω πχ να θέσω κλειστό διάστημα ή και δίκλαδη συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως.
Τι το θές τέτοια εποχή καλέ?
https://wiki.geogebra.org/en/If_Command
Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
Μεταφέρω κάτι σημειώσεις. Ευχαριστώ.Τι το θές τέτοια εποχή καλέ?
https://wiki.geogebra.org/en/If_Command
Δες απο πάνω λέει πολλά το wiki, για δίκλαδη γενικά θες IF
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.