Πρόβλημα φοίτησης σε ΕΠΑ.Λ., λόγω εγγραφής στην Τριτοβάθμια;

Arvacon

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει απο Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 896 μηνύματα.
Καλημερα.

Τη σχολικη χρονια που μας περασε, πηρα την αποφαση να εγγραφω σε ΕΠΑΛ στο τμημα Μηχανολογων, στη Β' ταξη για ειδικοτητα.
Ομως λογω covid μιας και υπηρχε χρονος απλετος, ειπα να κανω μια προσπαθεια φετος για πανελλαδικες πανω στην παλια μου ειδικοτητα, αυτη των Ηλεκτρονικων, με την προυποθεση οτι αν περασω καπου που μου αρεσει, να κανω αναστολη φοιτησης πριν ξεκινησω, ωστε να συνεχισω κανονικα το ΕΠΑΛ για φετος και να παω του χρονου στη σχολη. Τελικα περασα σε σχολη που ειναι μακρια και σκεφτομαι να παρω μετεγγραφη, οποτε μολις εγκριθει η μετεγγραφη, να κανω μετα αναστολη.

Ομως προκυπτει ενα προβλημα τωρα.

Ειμαι ηδη εγγεγραμμενος απ τον Ιουλιο στη Γ' ταξη του ΕΠΑΛ, μιας και τοτε γινονταν οι εγγραφες. Δε θελω να εγκαταλειψω το ΕΠΑΛ, αλλα ουτε να χασω και το δικαιωμα μετεγγραφης, ομως απ οτι διαβαζω απαγορευεται να εισαι εγγεγραμμενος σε 2 σχολες.
Αν παραμεινω εγγεγραμμενος στο ΕΠΑΛ και παω να κανω εγγραφη χωρις αναστολη στο ΑΕΙ, θα φανει στο συστημα και θα χω προβλημα?
Υπαρχει περιπτωση να μου ακυρωσουν κατι απ τα 2 αν δουν οτι γραφτηκα και στις 2 σχολες?

Απ οτι βλεπω η μονη λυση ειναι να ξεγραφτω απ το ΕΠΑΛ και να χασω τη χρονια τζαμπα, με την προυποθεση μηπως και κατσει η μετεγγραφη. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος, ωστε να μη χρειαστει να χασω το ΕΠΑΛ και να προχωρησω τη διαδικασια με τη σχολη χωρις να προκυψουν προβληματα στην πορεια, ή πρεπει κατι απ τα δυο αναγκαστικα να θυσιαστει?
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top