cha0s
Περιβόητο μέλος
Προσφατα μου προεκυψε ενα προβληματακι στον υπολογιστη
Οταν παταω f5,αντι για ανανεωση της σελιδας μου βγαζει παραθυρο Open File και μου δινει να ανοιξω ενα αρχειο απο τον υπολογιστη μου.Πως το αλλαζω?
Δεν είναι πρόβλημα. Πάτησες το "F Lock" ή όπως αλλιώς το γράφει το πληκτρολόγιό σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609
Επισκέπτης
Δεν είναι πρόβλημα. Πάτησες το "F Lock" ή όπως αλλιώς το γράφει το πληκτρολόγιό σου
Ωραιος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω γιατι ενω πηγα στις ρυθμισεις δεν εχει παει κατι στραβα και θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι ασχετος,αν μπορω να αλλαξω μπαταρια και ποσο κοστιζει;
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα πρέπει να αλλάξεις τη μπαταρία...Εχω προβλημα με την μπαταρια του λαπτοπ μου,με πληρη φορτιση κραταει μιση ωρα μονο...
Δεν ξερω γιατι ενω πηγα στις ρυθμισεις δεν εχει παει κατι στραβα και θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι ασχετος,αν μπορω να αλλαξω μπαταρια και ποσο κοστιζει;
Η τιμή της μπαταρίας εξαρτάται από το laptop που έχεις.
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mercury
Επιφανές μέλος
Λοιπόν παιδιά μου επεσαν λίγες σταγονες νερού πάνω στο πληκτρολογιο και δεν πατιουνται τα κουμπια και ώρες ώρες κολλαει, τι να κανω; Εχει χαλασει;
Καταρχάς κλείνεις το πισί.Μετά παίρνεις πιστολάκι για τα μαλλιά,το βάζεις στο κρύο!,και το στεγνώνεις.
Αν παρόλα αυτά υπάρχει ακόμα ζημιά,είναι μόνιμη
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ στο προηγούμενο είχα ρίξει δύο καφέδες και μία πορτοκαλάδα!
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Έτσι το έπλυνες?Λοιπόν παιδιά μου επεσαν λίγες σταγονες νερού πάνω στο πληκτρολογιο και δεν πατιουνται τα κουμπια και ώρες ώρες κολλαει, τι να κανω; Εχει χαλασει;
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δοκίμασα πιστολάκι αλλα δεν γίνεται τπτ, πως βγαίνουν τα κουμπιά χωρίς να σπάσουν;
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Με νερό συνήθως δεν καίγεται με σταγόνες, αλλά με ποτήρι Εγώ είχα ρίξει μισή κούπα τσάι με μέλι και κολλάγανε τα πλήκτρα μετά.
Αν τρέχεις στον υπολογιστή που έριξες το νερό, κλείστον τώρα. Μπορεί το νερό να περάσει και πιο μέσα και να πάθει άλλη βλάβη μετά.
Πανικοί και πιστολάκια μακριά. Και προς θεού, αν δεν έχεις ιδέα ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ.
Το πιστολάκι στα λαπτοπ δε βοηθά, γιατί μέσα είναι γεμάτο και μεταλλικά εξαρτήματα και πλαστικά/ταινίες κλπ τα οποία από την μεγάλη στοχευμένη θερμότητα που θα πυροβολήσεις με το πιστολάκι, μπορεί να καταστραφούν.
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικά τι έχυσες; Nερό ή κάτι με ζάχαρη μέσα; Άμα είναι νερό, πρέπει απλά να το ανοιξεις από πίσω, βασικά από κατω, τώρα δεν ξέρω τι μάρκας είναι για να σου πω ακριβώς. Το ανοίγεις λοιπόν, και το αφήνεις ανοιχτό όλη τη μέρα/νύχτα.
Με νερό συνήθως δεν καίγεται με σταγόνες, αλλά με ποτήρι Εγώ είχα ρίξει μισή κούπα τσάι με μέλι και κολλάγανε τα πλήκτρα μετά.
Αν τρέχεις στον υπολογιστή που έριξες το νερό, κλείστον τώρα. Μπορεί το νερό να περάσει και πιο μέσα και να πάθει άλλη βλάβη μετά.
Είναι ΗΡ, λίγο νερό έπεσε χωρίς τπτ.. Αλλα πως να το ανοίξω από κάτω;; Σορρυ αλλα ειμαι τελείως ασχετη :-(
Dias
Επιφανές μέλος
Τότε λέμε ΩΧ ! ! ! Όμως δες κάποιες πιθανές λύσεις ΕΔΩΓια λάπτοπ μιλαμε :-/:-(
Μην βγάλεις τα κουμπιά. Δεν είναι απλό για το laptop.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Αν δεν μπορείς να το ανοίξεις, απλά κλείστο. Κακό μόνο κάνεις άμα το έχει ανοιχτό και θερμαίνεται μετά μέσα.
Δία, απλά αν το κλείσει έχει περισσότερες πιθανότητες να μην της χαλάσει, παρά να κάθεται στο ισκούλ και να διαβάζει συμβουλές πανικόβλητη.
Κλείστο κοπέλα μου
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Και ίσως χρειάζεται να το παω σε μηχανικό;
Κοπέλα μου 3 σταγόνες λες ότι είναι Άστο ανοιχτό, μπορεί να στεγνώσει και μετά να είναι όλα μια χαρά. Άκου εκεί μηχανικό
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.