tomftw
Νεοφερμένος
Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
28-07-24
19:07
Καταρχάς θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι απόφοιτη λυκείου και έδωσα από κατεύθυνση που δεν ήθελα (οικονομικά). Τώρα αποφάσισα τελικά να δώσω πανελλαδικές από θετική κατεύθυνση του χρόνου. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι πρέπει να διαβάσω ( δηλαδή τις προαπαιτούμενες γνώσεις) για φυσική και χημεία. Για αυτό θα ήθελα βοήθεια για να γνωρίζω τουλάχιστον τα βασικά προτού ξεκινήσω το φροντιστήριο. Επίσης θα ήθελα πολύ να μου πείτε κάποια tips που έχετε για την θετική κατεύθυνση. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,969 μηνύματα.
28-07-24
23:04
Εχεις πολυ δυσκολη αποστολη...Καταρχάς θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι απόφοιτη λυκείου και έδωσα από κατεύθυνση που δεν ήθελα (οικονομικά). Τώρα αποφάσισα τελικά να δώσω πανελλαδικές από θετική κατεύθυνση του χρόνου. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι πρέπει να διαβάσω ( δηλαδή τις προαπαιτούμενες γνώσεις) για φυσική και χημεία. Για αυτό θα ήθελα βοήθεια για να γνωρίζω τουλάχιστον τα βασικά προτού ξεκινήσω το φροντιστήριο. Επίσης θα ήθελα πολύ να μου πείτε κάποια tips που έχετε για την θετική κατεύθυνση. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
Εκει στο 4ο τα μαθηματικα τα ειχατε γραμμενα γιατι ειχατε μαθηματα να αναπληρωσουν απωλειες.
Τωρα στο 2ο ειναι 3 μαθηματα και τα 3 δυσκολα και φωτια... οτι πει το φροντιστηριο κάνεις .
Τιπ ... μαθαινεις κατι οταν δεν αρκεισαι στην κατανοηση ....αλλα εισαι σε θεση να το επαναλαβεις εσυ με δικες σου δυναμεις
Καλη τυχη
tomftw
Νεοφερμένος
Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
29-07-24
10:28
Οκ ναι ξέρω ότι θα είναι όντως πολύ δύσκολη αποστολή αλλά πιστεύω πως με τακτικό διάβασμα θα αξίζει στο τέλος. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πάντωςΕχεις πολυ δυσκολη αποστολη...
Εκει στο 4ο τα μαθηματικα τα ειχατε γραμμενα γιατι ειχατε μαθηματα να αναπληρωσουν απωλειες.
Τωρα στο 2ο ειναι 3 μαθηματα και τα 3 δυσκολα και φωτια... οτι πει το φροντιστηριο κάνεις .
Τιπ ... μαθαινεις κατι οταν δεν αρκεισαι στην κατανοηση ....αλλα εισαι σε θεση να το επαναλαβεις εσυ με δικες σου δυναμεις
Καλη τυχη
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,969 μηνύματα.
29-07-24
10:31
ε ναι ...να το κανεις ..αφου εκει ηρεμη η ψυχη σου να το κανεις.Οκ ναι ξέρω ότι θα είναι όντως πολύ δύσκολη αποστολή αλλά πιστεύω πως με τακτικό διάβασμα θα αξίζει στο τέλος. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πάντως
Αν δεν το κανεις θα μεινεις μια ζωη με το γιατι.
tomftw
Νεοφερμένος
29-07-24
10:43
Ναι έχεις δίκιο επειδή και εγώ αυτό σκέφτομαι τόσο καιρό. Οι σχολές που αγαπάω πραγματικά είναι από αυτή την κατεύθυνσηε ναι ...να το κανεις ..αφου εκει ηρεμη η ψυχη σου να το κανεις.
Αν δεν το κανεις θα μεινεις μια ζωη με το γιατι.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-07-24
10:45
α οκ ..το 4ο δεν θα βολευαι μαλλον σε καμμια κοινη σχολη.Ναι έχεις δίκιο επειδή και εγώ αυτό σκέφτομαι τόσο καιρό. Οι σχολές που αγαπάω πραγματικά είναι από αυτή την κατεύθυνση
tomftw
Νεοφερμένος
29-07-24
10:51
Σχετικά με το αντικείμενο που θέλω να ασχοληθώ όχι δυστυχώςα οκ ..το 4ο δεν θα βολευαι μαλλον σε καμμια κοινη σχολη.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-07-24
10:53
αντε με το καλο ..και μην κοιτας μονο τα ρετιρε μοριων και χαμηλα υπαρχουν καλες σχολες και καλυτερες.Σχετικά με το αντικείμενο που θέλω να ασχοληθώ όχι δυστυχώς
tomftw
Νεοφερμένος
29-07-24
10:54
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια στα σίγουρα θα κοιτάξω και σχολές με χαμηλά μόρια επειδή και εκείνες αξίζουναντε με το καλο ..και μην κοιτας μονο τα ρετιρε μοριων και χαμηλα υπαρχουν καλες σχολες και καλυτερες.
iminspain
Δραστήριο μέλος
Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 620 μηνύματα.
29-07-24
18:22
Χελλο, αρχικά σε ποια σχολή θέλεις να εισαχθείς? Αυτό παίζει πολύ ρόλο στο να θέσεις δικούς σου στόχους αλλά να έχεις και plan b πχ.Καταρχάς θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι απόφοιτη λυκείου και έδωσα από κατεύθυνση που δεν ήθελα (οικονομικά). Τώρα αποφάσισα τελικά να δώσω πανελλαδικές από θετική κατεύθυνση του χρόνου. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι πρέπει να διαβάσω ( δηλαδή τις προαπαιτούμενες γνώσεις) για φυσική και χημεία. Για αυτό θα ήθελα βοήθεια για να γνωρίζω τουλάχιστον τα βασικά προτού ξεκινήσω το φροντιστήριο. Επίσης θα ήθελα πολύ να μου πείτε κάποια tips που έχετε για την θετική κατεύθυνση. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
Για παράδειγμα, υπάρχουν σχολές πχ Πληροφορική, Στατιστική κλπ τις οποίες τις πιάνεις και από το 4ο πεδίο, οπότε και να μην σου αρέσουν οι επιλογές σε σχολές στο 4ο συνολικά, ίσως υπάρχουν κάποιες που σε ενδιαφέρουν.
Αν πάλι όχι, δε πειράζει, πλέον σίγουρα είσαι πιο ώριμη και έχεις ξεκάθαρους στόχους, οπότε μπορείς να το παλέψεις, αν όχι για το 2025, σίγουρα για το 2026.
Σε οτιδήποτε και να κανεις, σου εύχομαι επιτυχία και να ανταμειφθούν οι κόποι σου
tomftw
Νεοφερμένος
29-07-24
19:21
Ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου. Εγώ προσωπικά θέλω να περάσω σε σχολές που τις "υποστηρίζει" μόνο η θετική κατεύθυνση όπως φυσική μηχανολογία κλπ αλλά και στρατιωτικές σχολές έχω στο νουΧελλο, αρχικά σε ποια σχολή θέλεις να εισαχθείς? Αυτό παίζει πολύ ρόλο στο να θέσεις δικούς σου στόχους αλλά να έχεις και plan b πχ.
Για παράδειγμα, υπάρχουν σχολές πχ Πληροφορική, Στατιστική κλπ τις οποίες τις πιάνεις και από το 4ο πεδίο, οπότε και να μην σου αρέσουν οι επιλογές σε σχολές στο 4ο συνολικά, ίσως υπάρχουν κάποιες που σε ενδιαφέρουν.
Αν πάλι όχι, δε πειράζει, πλέον σίγουρα είσαι πιο ώριμη και έχεις ξεκάθαρους στόχους, οπότε μπορείς να το παλέψεις, αν όχι για το 2025, σίγουρα για το 2026.
Σε οτιδήποτε και να κανεις, σου εύχομαι επιτυχία και να ανταμειφθούν οι κόποι σου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- BatGuin
- iminspain
- tomftw
- sofia07
- Schlimazel
- Coconut201
- Lia 2006
- bbb
- nearos
- sakplat
- AggelikiGr
- fgk
- Nala
- Corfu kitty
- charmander
- Alexecon1991
- Reader
- mitsss
- Dion G.
- mixaelaaa
- EFAKIT
- Mary Jane
- Maynard
- SKG
- Νικολινα
- Unboxholics
- Joji
- UnderGroundGr
- despoina13
- iiTzArismaltor_
- jYanniss
- Helen06
- fotia13
- patatosalata22
- constansn
- Earthquake 123
- ANDR
- MrDna
- Robert_6
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.