Maria17
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17
Δραστήριο μέλος
Το θέμα είναι οτι δεν θέλω να το υπολογίσουν γιατί είχα πάρει 5..Μπορεί το μάθημα αυτό να είναι υπεράριθμο όσον αφορά τα μαθήματα πτυχίου και να μην το υπολογίζουν στον μέσο όρο.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Καὶ κάτι ἄλλο: Τὸ μεταπτυχιακὸ δυστυχῶς δὲν εἶναι αὐτὸ τὸ ὁποῖο θὰ σοῦ προσφέρῃ ἐργασία τῇ σήμερον ἡμέρᾳ. Εἶναι βέβαια ἕνα ἐφόδιο, ἀλλὰ μέχρι ἐκεῖ. Χαλάρωσε.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Maria17
Δραστήριο μέλος
Κοιταξτε να δειτε, δε γουσταρω να βλεπω ατομα που αντιγραφανε στα περισσοτερα μαθηματα να εχουν μεγαλους βαθμους κι εγω που διαβαζα σαν ηλιθια να καθομαι και να χανω απο πανω, εστω κι αν ειναι τοσο λιγο. Ρωτησα αν ξερετε αν μπορει να γινει λαθος στον υπολογισμο, αν εχετε ακουσει τιποτα παρομοιο. Οσο για το ανυπαρκτη, δεν το σχολιαζω. Κι ο ξαδερφος μου για 1 μοριο εχασε την ασσοε.Εἶναι ἀστεῖο καὶ μόνο ποὺ τὸ ἀναφέρεις. Γιὰ νὰ σὲ πάρουν σὲ μεταπτυχιακὸ, ἡ διαφορὰ τοῦ 8,02 μὲ τοῦ 8,05 εἶναι ἀνύπαρκτη. Πραγματικὰ ἀνύπαρκτη. Νὰ μοῦ ἔλεγες 8,2 μὲ 8,5 νὰ τὸ καταλάβαινα...
Καὶ κάτι ἄλλο: Τὸ μεταπτυχιακὸ δυστυχῶς δὲν εἶναι αὐτὸ τὸ ὁποῖο θὰ σοῦ προσφέρῃ ἐργασία τῇ σήμερον ἡμέρᾳ. Εἶναι βέβαια ἕνα ἐφόδιο, ἀλλὰ μέχρι ἐκεῖ. Χαλάρωσε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Κοιταξτε να δειτε, δε γουσταρω να βλεπω ατομα που αντιγραφανε στα περισσοτερα μαθηματα να εχουν μεγαλους βαθμους κι εγω που διαβαζα σαν ηλιθια να καθομαι και να χανω απο πανω, εστω κι αν ειναι τοσο λιγο. Ρωτησα αν ξερετε αν μπορει να γινει λαθος στον υπολογισμο, αν εχετε ακουσει τιποτα παρομοιο. Οσο για το ανυπαρκτη, δεν το σχολιαζω. Κι ο ξαδερφος μου για 1 μοριο εχασε την ασσοε.
Κοπελιά, ξεκαβάλα.
Αὐτό.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Maria17
Δραστήριο μέλος
Ησουν μεγαλη βοηθεια, μπραβο..Κοπελιά, ξεκαβάλα.
Αὐτό.
Δεν εχει σχεση αλλα δε μπορεις να λες οτι κατι ειναι "ανυπαρκτο" ετσι.Τι σχεση εχει ο βαθμος πτυχιου με τα μορια των πανελληνιων!? Θα δεις την αναλυτικη βαθμολογια σου.Αναγραφει τα παντα εκει.Λαθος στον υπολογισμο πτυχιου δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχει! Το μονο που σκεφτομαι ειναι το εξης. Εστω οτι για να παρεις πτυχιο απαιτουνται 40 μαθηματα.Εσυ πηρες 41 πχ και καταλαθος κρατησες τον βαθμο του μαθηματος επιλογης που πηρες 5 και το αλλο μαθημα π ειχες μεγαλυτερο βαθμο εμεινε απεξω ( για να βγουν 40)!Σε αυτη τη περιπτωση μιλας στη γραμματεια σου αν κ δν νομιζω οτι μπορει να αλλαξει. Και cool 0,03 ειναι η διαφορα!
Chris1993
Περιβόητο μέλος
αυτο π ειπα;
Maria17
Δραστήριο μέλος
Δεν πιστευω να εγινε κατι τετοιο γιατι οταν βαζω τον βαθμο του συγκεκριμενου μαθηματος βγαινει ακριβως αυτο που γραφει το χαρτι. Σα να το υπολογισαν κατα λαθος δηλαδη.Διαβασες ολο το μνμ μου?Μηπως συμβαινει
αυτο π ειπα;
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
επιπλεον το αλλο που με αγχωνει ειναι οτι δεν εχω πτυχια ξενων γλωσσων..και τωρα μπαινοντας στ 3ο εξαμηνο θελω να ξεκινησω αγγλικα για προφισενσι αλλα ειναι δυσκολο λογω αρκετων εργαστηριων..θελω σιγουρα και μια δευτερη αλλα ποτε;;;
θα τρελαθω απο το αγχος!!
Ευχαριστω για το χρονο σας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα με τις ξενες γλωσσες, μαθε πρωτα τη μια και ασε τη δευτερη. Μην τα θελεις ολα δικα σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Αυτο λέω και εγώ με διάβασμα πολλά μπορείς να καταφέρεις .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.