Γενικό -  Πρόβλημα αυτοσυγκέντρωσης

katsikaki

Νεοφερμένος

Ο Τασος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
παιδια σημερα πηρα βαθμους πρωτου τετραμηνου κ εβγαλα μεσο ορο 15.5 Εν τω μεταξυ στο γυμνασιο εβγαζα 19. στα προφορικα τα πηγαινω αρκετα καλα αλλα στα γραπτα χαλια. δεν ειναι οτι δεν διαβαζω αλλα ΔΕΝ μπορω να συγκεντρωθω την ωρα που γραφω εξετασεις. δηλαδη κατα την διαρκεια των εξετασεων εγω αντι να εχω το μυαλο μου στο γραπτο μου αποκλειστικα σκεφτομαι αλλες 10 μα*^&$ες μαζι! καποια απο τα πραγματα που σκεφτομαι:


  • Αγγλικα (φροντηστιριο)
  • Γυμναστηριο (θα προλαβω να παω σημερα???)
  • Φυσικη (που με δυσκολευει κ δεν ξερω τι να κανω)
  • Φιλοι (στο ιδιωτικο που παω ολα τα παιδια ειναι παραξενα κ εχω λιγους φιλους. κ θα μου πει καποιος τωρα: μηπως εισαι εσυ ο παραξενος??? οχι αλλα ειμαι πιο σοβαρος κ πολυ επιλεκτικος στις παρεες μου)
  • Διαφορα πειραματα που κανω στο PC κ στο Playstation. σκεφτομαι ποτε επιτελους θα φτιαξουν CFW για το PS3.
  • ενα κοριτσι που μου αρεσει απο τα αγγλικα κ ψαχνω να βρω τροπο να την πλησιασω
  • κ πολλα αλλα που δεν ειναι κ τοσο σημαντικα αλλα δεν μπορω να τα βγαλω απο το μυαλο μου...

αυτο συμβαινει κ στο σπιτι οταν διαβαζω. δεν μπορω να συγκεντρεθω για τον ιδιο λογο με αποτελεσμα να μην καταλαβαινω τι διαβαζω κ το λιγο διαβασμα που κανω να πηγαινει χαμενο.

το εχει περασει ποτε κανεις αυτο??? εχετε να προτινετε κατι???
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devina

Τιμώμενο Μέλος

Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5,968 μηνύματα.
Όλοι τα έχουμε περάσει και τα περνάμε και θα συνεχίσεις και εσύ και εμείς να τα περνάμε.Να είσαι σίγουρος.
Aπλά κάτσε μια μέρα και προσπάθησε να σκεφτείς ποιές είναι οι προτεραιότητες σου.Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία.Την σπουδαιότητα τους την ξέρεις μόνο εσύ.Για τον καθένα είναι ξεχωριστή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Paradise4all

Νεοφερμένος

Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα.

Guest 292010

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
δεν υπαρχει αλλη λυση απ'το να μη τα σκεφτεσαι..οταν γραφεις πες ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΩ και σκεψου μονο το γραπτο σου...απορροφησου σε αυτο που βλεπεις στο χαρτι..και σπιτι οταν πας να διαβασεις το ιδιο...δεν νομιζω να υπαρχει καποιος τροπος για να βγαλεις τις σκεψεις που σε περιτριγυριζουν...κι εγω μη νομιζεις εχω παρα πολλα στο μυαλο μου αλλα οταν διαβαζω σκεφτομαι αυτο που διαβαζω..αμα θες να σκεφτεις κατι αλλο..σκεψου το για 5 λεπτα και μετα συνεχισε:xixi:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nancy

Νεοφερμένος

Η Νάνσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)κλεισε τα ματια σου και σκεψου με ολη τη δυναμη της καρδιας σου ενα μερος που σε ηρεμει μαζι με πολυ δικα σου ατομα...Στην αναγκη δημιουργησε ενα.........καθε φορα πριν διαβασεις κατσε στο κρεβατι με μουσική χαλαρη και σκεψου αυτο το μερος!!!Παρε μια βαθια ανασα και στρωσου στο διαβασμα!!!!!!!!!!Μονο μα διαβασμα θα καταφερεις να γραψεις καλυτερα!!!!!Ειναι μια δυσκολη φαση!!!!!!Αν επιβιώσεις και βγεις νικητης είσαι μαγκας!!!!!!και θα καταφερεις αυτο που θες μονο αν χαλαρωσεις!!!!!και οσο για τους φιλους μην σκας!!!ολα καλα θα πάνε!!!!!!!!!!λιγους και καλους δεν λενε?!?!?!?!Όσο για την κοπέλα ε πλησιασε την!!!Σαν κορίτσι σου μιλάω!και μόνο που θα κάνεις κίνηση θα το εκτιμησει πολύ γιατι τα σημερινά αγόρια δεν................Έλα μην κομπλάρεις!!!!!!!!!Λιγο χαλαρά ριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!και που ξερεις μπορει να πεσει!!!!!!!!Αν ομως δεν το δοκιμάσεις μετα θα καθεσαι και θα τρωγεσαι με τον εαυτο σου και θα λες τι θα γινοταν αν την πλησιαζες....Πανε και πειραξε την και θα γνωριστειτε σιγα-σιγα!!!!!!!!!και οσο για το pc-play η οτι αλλο,μειωσε τις ώρες σιγά-σιγά!!!!!!ακουσε με!!!!!!;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top